Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    14. Prosinac 2015. 07:44

Jutro! Mi smo stvarno lijep nocni ritam uhvatile, 5 sati spavanja, sat papanja- podrigivanja- uspavljivanja, pa opet 3 sata spavanja. Ujutro je najsretnija beba dok ne skuzi da je gladna 😅
    Forsiram uvođenje reda i u dnevno spavanje, skuzila sam kad je lovi san, ako to propusti, gotovo je...nervoza na kvadrat cijeli dan, sto znaci lezanje na sisi stalno, jer je jedino to moze umirit.
    Vec dva jutra mi malenu pred jutro hvata suhi kasalj...sto moze bit uzrok, trebam li se brinuti?

Lela29
    14. Prosinac 2015. 07:46

*vec dva jutra mi malenu hvata.... (ima viska rijeci😃)

plavojka
    14. Prosinac 2015. 08:40

Ja se sad stvarno pital jesu li nas ulovili grcevi.. Vec par dana za redom se budi stenjajuci i lamatajuci, malo zakmeci, ali ne place.. Dizem mu nogice, stavljam one tople kostice na trbuscic i masiram, pa se sve to nekako smiri.. E sad, jesu li to bas pravi grcevi (mislila sam da se oni pojavljuju ranije, a i on me vristi i ne place) buduci se javljaju u isto vrijeme vec par dana?
    Sve ovo nam malo pomogne, ali razmisljam i o davanju Biogaie, mozda bi mu probiotici olaksali.. 

Imate li uskustva s Biogaiom? Kako su vase bebe reagirale na nju? 
    Ja imam puno problema sa crijevima (kolitis) i zapravo me je strah davati nesto,  jer ne bi voljela narusiti prirodnu ravnotezu u njegovim crijevima, voljela bi da se nekako sama izbore.. A opet, s drge strane, probiotici pomazu meni, pa si mislim da bi vjerojatno mogli i njemu olaksati..  
    Nisam pametna sta da naoravim :(

renata6
    14. Prosinac 2015. 09:04

plavojka ako ne vrišti teško da su grčevi, ovo sve ostalo je reakcija na zrak ako nije podrignuo, može biti i veća količina mlijeka pa se prejede pa ga mući, može biti hrpu stvari, ali ako je preko dana ok, ako je to ujutro onda nije. Ako tebi pomažu bolje da ih ti uzmeš, tako i tako će dobiti preko mlijeka, a možda i prođe samo od sebe.

Ryanne
    14. Prosinac 2015. 09:09

Lela, mi smo imali problem sa suhom sluznicom nosa i otkad smo kupili ovlaživač (Vicks za 300-injak kuna) preporodili smo se.

Inace, ja sam mislila da smo prošli skok (možda i jesmo), ali mala mi je počela jesti svaka 2 sata (i noću) i dvostruko si je produžila vrijeme sisanja. Premorena sam.

Cvarak
    14. Prosinac 2015. 09:28

Mi smo navecer plakali od umora i jedva u 21 zaspala u 22 papala zaspala do 4.20 prdci probudili i glad i nastavili do 8 spavat !! Isto zna kasljucat suho... I evo uspavljujem je inace gotovo nervoza plac kroz cijeli dan!! Jela ja sarmu bez kupusa i dobro je podnjela cak je prduckala bez placa !!!

Branchi
    14. Prosinac 2015. 10:46

Jutro mamice! Pijem limun s medom u toploj vodi i spricam propolis s kaduljom bez alkohola. Bit ce to ok.

Bili smo ujutro na uzv srceka, kontrola zbog mog lijeka i sve je super. I on je bio tamo nasmijan, dali su nam i sobu za dojenje, mogli smo uc na parking, milina hehe (srebrnjak).

Plavojka ja imam chrona pa dajem malcu waya lgg i mislim da mu je dobro od toga, to je isto probiotik.

Kak se vama cine vasi malci u autosjedalici?? Meni se cini da nema sanse da mu traje godinu dana, da ce vec sa 5-6 mjeseci biti premala 😀

Lela29
    14. Prosinac 2015. 11:10

Pretpostavila sam da je suhi zrak u pitanju kad sam vidila da su mi keramicke posude na radijatoru presusile.

Ja svoju curu jos nisam vozila u autu, malo oklijevam, malo me strah, imam 2 godine vozackog staza, a i sve nam je blizu....pedijatar, moji starci, svekići. A morat cu kad tad.

Meni se cini da ce sva kolica brzo prerast, ne samo AS, u kosaru jedva stane.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.