M je jučer od 2 popodne spavao do nekih pol 4 ujutro, mislim uz budjenja za papanje svakih 3-3,5h :) Čini se da ide na bolje.. U dmu ima za kupit u obliku boce ko termosica koja drži toplinu, ak me kužite tak da bočicu s mlijekom stavite u to pa ne treba grijat, mislim da je to super sad po zimi..
Istina Renata..baš brzo vrijeme prolazi..i neopisivo mi je drago što je sve došlo na svoje s dojenjem i svim..baš je kaos u početku i misliš da nikad neće proć,a onda se u jednom danu sve promijeni i super :) do nekih sljedećih boljki :)
Kris baš ću potražit to..meni je seka bila dala kao neku 'termosicu' sa stiroporom unutra,ali to jako slabo čuva toplinu..jedino ako jako vruće staviš..čak i onda moraš kroz sat,dva potrošit..i to je nama na sobnoj temp stajala..tako da na ovoj zimi mislim ne bi ni pol sata izdržalo.. :p
Kris hvala na dojavi, potrazit cu to :)
Brzo ide vrijeme...iako se noci nekad cine duge haha
Jan je sad spavao i po danu, sat i pol po sat, to je nesto novo...a jos idemo i u setnju 😀
Vecini vas je bilo sinoc spavanja-odlicno,blago vam se! :)
A mi smo se sinoc budili svako 1,30-2h smrc.. Ne znam kako hodam,jos me glava rastura grr
Al zato smo danas dosli kod muzevih i stojimo tamo do 7./8.1.
On je nakon sto se digao odspavao pola sata pa u putu svih sat ipo..i kad smo dosli papao i spavao sat ipo pa opet papao i evo vec sat ipo spava!
I on se ocito nije sinoc naspao pa ćori danas 😂😂
Nadam se da nam to nece utjecati na noc!
Bas je istina da prebrzoo rastu i trebamo uzivati u svim trenutcima s njima! Sigurna sam da ce nam falit nosanje i nunanje kad oni porastu i kad im to vise ne bude zanimljivo...
Joj mi smo sinoć super spavali, al danas koma, neće spavat baš i kad zaspi brzo se probudi, nervozan i sl..
to je ovo pokraj torbe, na to mislim, našla sam sliku na netu http://mojekrpice.hr/items/torbe-i-novcanici/1833402/dm-torba-za-bebu-za-kolica-termosica
Jan je sad corio 2.5 sata 😀 dosli smo do tinovih na rucak, pojeli, popricali, vratili se doma isto pjeske i taman se probudio...milina 😀
Sta nas ceka navecer uz tolko spavanja, ne zelim znati hahahh
Moja je danas bas neka nikakva...sva je nervozna,vidim da joj se spava ali nikako ne zeli zaspat...bas se muci...nije ni kakala od rano jutros pa je mozda i to muci s obzirom da ona kaka barem 3 puta dnevno onako konkretno..bas mi ju je milo takvu gledat... A taman izasli od skoka... Moram priznat da je ovaj bio punoo blazi od onog sa 6 tjedana...ili sam ja bila toliko spremna na njega pa mi se ne cini tako strasno kao prosli puta...
Zavidim vam svima koji imate neke bozicne advente u gradu ili u blizini...mi nemamo nazalost nista u blizini a bas bi bilo lijepo ici prosetat s malom po sajmu...
Uzivajte mamice...😘
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Mame sta sve smijemk koristiti za grlo?? Rastura me, nadam se da se nece pogorsat i pretvorit u nesto zesce
...inace bas ok spavamo, iako smo i po danu dosta 😊
Meni je uvijek najbolji sprej septogal....ali ako se bojis jer ima svakakvog bilja (ali mislim da ne bi trebalo skoditi) ima ona Tantum verde koji je i za bebe pa ti mozda pomogne....
Sortiraj odgovore
Najstariji