Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    13. Prosinac 2015. 11:52

Ja nazalost necu nikud! Mi cemo doma uzivat!!

kris555
    13. Prosinac 2015. 12:30

M je jučer od 2 popodne spavao do nekih pol 4 ujutro, mislim uz budjenja za papanje svakih 3-3,5h :) Čini se da ide na bolje.. U dmu ima za kupit u obliku boce ko termosica koja drži toplinu, ak me kužite tak da bočicu s mlijekom stavite u to pa ne treba grijat, mislim da je to super sad po zimi..

Oliva4
    13. Prosinac 2015. 12:52

Istina Renata..baš brzo vrijeme prolazi..i neopisivo mi je drago što je sve došlo na svoje s dojenjem i svim..baš je kaos u početku i misliš da nikad neće proć,a onda se u jednom danu sve promijeni i super :) do nekih sljedećih boljki :)

Kris baš ću potražit to..meni je seka bila dala kao neku 'termosicu' sa stiroporom unutra,ali to jako slabo čuva toplinu..jedino ako jako vruće staviš..čak i onda moraš kroz sat,dva potrošit..i to je nama na sobnoj temp stajala..tako da na ovoj zimi mislim ne bi ni pol sata izdržalo.. :p

Branchi
    13. Prosinac 2015. 13:31

Kris hvala na dojavi, potrazit cu to :)

Brzo ide vrijeme...iako se noci nekad cine duge haha

Jan je sad spavao i po danu, sat i pol po sat, to je nesto novo...a jos idemo i u setnju 😀

Bumbo0809
    13. Prosinac 2015. 15:43

Vecini vas je bilo sinoc spavanja-odlicno,blago vam se! :)
    A mi smo se sinoc budili svako 1,30-2h smrc.. Ne znam kako hodam,jos me glava rastura grr
    Al zato smo danas dosli kod muzevih i stojimo tamo do 7./8.1.
    On je nakon sto se digao odspavao pola sata pa u putu svih sat ipo..i kad smo dosli papao i spavao sat ipo pa opet papao i evo vec sat ipo spava! 
    I on se ocito nije sinoc naspao pa ćori danas 😂😂
    Nadam se da nam to nece utjecati na noc!

Bas je istina da prebrzoo rastu i trebamo uzivati u svim trenutcima s njima! Sigurna sam da ce nam falit nosanje i nunanje kad oni porastu i kad im to vise ne bude zanimljivo...

kris555
    13. Prosinac 2015. 16:03

Joj mi smo sinoć super spavali, al danas koma, neće spavat baš i kad zaspi brzo se probudi, nervozan i sl.. 

to je ovo pokraj torbe, na to mislim, našla sam sliku na netu http://mojekrpice.hr/items/torbe-i-novcanici/1833402/dm-torba-za-bebu-za-kolica-termosica

Branchi
    13. Prosinac 2015. 16:36

Jan je sad corio 2.5 sata 😀 dosli smo do tinovih na rucak, pojeli, popricali, vratili se doma isto pjeske i taman se probudio...milina 😀

Sta nas ceka navecer uz tolko spavanja, ne zelim znati hahahh

Sanjarica
    13. Prosinac 2015. 17:43

Moja je danas bas neka nikakva...sva je nervozna,vidim da joj se spava ali nikako ne zeli zaspat...bas se muci...nije ni kakala od rano jutros pa je mozda i to muci s obzirom da ona kaka barem 3 puta dnevno onako konkretno..bas mi ju je milo takvu gledat... A taman izasli od skoka... Moram priznat da je ovaj bio punoo blazi od onog sa 6 tjedana...ili sam ja bila toliko spremna na njega pa mi se ne cini tako strasno kao prosli puta... 
    Zavidim vam svima koji imate neke bozicne advente u gradu ili u blizini...mi nemamo nazalost nista u blizini a bas bi bilo lijepo ici prosetat s malom po sajmu... 
    Uzivajte mamice...😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    14. Prosinac 2015. 05:30

Mame sta sve smijemk koristiti za grlo?? Rastura me, nadam se da se nece pogorsat i pretvorit u nesto zesce

...inace bas ok spavamo, iako smo i po danu dosta 😊

Belle2
    14. Prosinac 2015. 07:18

Meni je uvijek najbolji sprej septogal....ali ako  se bojis jer ima svakakvog bilja (ali mislim da ne bi trebalo skoditi)  ima ona Tantum verde koji je i za bebe pa ti mozda pomogne....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.