Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    03. Prosinac 2015. 19:46

Ja dobila 13 kg sad imam 52 ostala trudna sa 49 ma sam se tope kile,trbuscic imam sam malo onak koze i jos mi se vidi linea negra nadam se da ce nestat!! Ledja me i ramena ubijaju od nosenja jel beba ima 2 mj i 5900gr ;))

Fluffy2
    03. Prosinac 2015. 20:19

Izgleda da smo sve neke mrsave mame :)
    Ja sam zatrudnila s 58 i isla rodit s 63. Vagala sam se tek nakon mjesec dana i tad sam imala 55 a visoka sam 165.
    Tonus je cak i dobar jer sam bila dosta aktivna sto s plivanjem sto s hodanjem i ciscenjem :)
    Linea negra je meni nestala ali stomak mi je cijeli garav kako je koza bila rastegnuta a ostatak tijela je normalne boje, cak mi je i u pupku ostalo crno od sunca kako je bio ispupcen 😂
    Treba neki piling dobar napravit!

Znaci dosta mama ne stigne kuhat! Zato sam ja stalno zabrinuta da mi je mlijeko lose!

Rekle ste da su vam bebice od cjepiva spavale dosta a moj budan cijeli dan, tek je sad zaspao na jedvite jade..mis mali.

Fluffy

Lela29
    03. Prosinac 2015. 21:01

Di ste ekipa?!
    Najzgodnija sam sebi bila u trudnoci sa 74 kg, zatrudnila sam sa 60, udebljala se 14, izasla iz rodilista sa 62, danas se vagala u ginića, imam 61...a izgledam mrsavije nego ikad, ocijedila sam se. U trudnoci sam bas bila zena...noge, guze 😍😅 hahaha
    sad sam opet stapić 😞

Fluffy2
    03. Prosinac 2015. 21:01

Ashley hvala, ja sam nadodavala Novalac taj plavi i malo se grcio a otkad sam uzela AC sve je super.

Maleni ti je predobar :)

Fluffy

ivek 30
    03. Prosinac 2015. 21:25

Ja sam u trudnoci dobila 18 kila... Meni se cini da mi opet poskakujemo! Zadnja dva dana sam o cicamo!!! Jedino po noci je dobra, ostatak smo cijelo vrijeme na cici!

ivek 30
    03. Prosinac 2015. 22:05

I jos jedna stvar.. Jel vase bebice cuclaju palac? Moja je otkrila sada palac i nakon sto se napapa kad ju stavim spavati, obavezno palac u usta...

Bumbo0809
    03. Prosinac 2015. 22:30

Ja sam dobila 9 kg,a kad sam dosla iz rodilista imala sam 10kg manje.. Danas sam se vagala imam jos kilo manje
    Velicina trbuha-kao da nisam rodila,ali je zato mlohaviji i nazalost sam dobila strije(zadnji mj trudnoce bez obzira na redovita mazuckanja! :/) 

Sto se tice piše, ja mu svaki dan malo navucem kozicu i obrisem blazinicom ili gazom kremu (tako mi je savjetovala pedijatrica). 

A palac-moj stavlja apsolutno svaki prst u usta haha
    Ja mu ih vadim,ali je uporan bas!

Branchi
    04. Prosinac 2015. 05:37

Jutro mame, iz jutarnje sihte 😀 
    Mi vec trecu noc spavamo po 3 i 2.5 sata tak da mislim da nije slucajnost ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.