Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek 30
    03. Prosinac 2015. 18:00

Kada smo vec kod kila,jeste se sve vec vratile u formu? Meni je ostalo jos 4 kile da se vratim na klilazu prije trudnoce, ali cini mi se d aizgledam jos uvijek ogromno. Trbuh mi je koma, i iamm one pregibe na ledjima, i nekak su mi svi misici mlohavi... Uzas,nemrem docekat da se vratim na aerobic.
    a slatko bi mogla jesti 24/7. samo bi nekaj grickala, sad je jos tu katastrofa magla pa nemremo setat vani tak da sma cijeli dan u kuci i sam gledam kaj bi stavila pod zub. :)

ivek 30
    03. Prosinac 2015. 18:02

I dalje neznam zakaj mi ne zeli promjeniti potpis, molim za pomoc curke... PLIZZZZ

Sanjarica
    03. Prosinac 2015. 18:03

E nisam sigurna dali sam vec pisala... Ali jedan trik za popodnevno uspavljivanje...ako vam bebe malo teze zaspu...ja svoju stavim u krevetic i ako vidim da se muci zaspat ili njurga upalim usisavac pored nje... 3 min maximalno i cori ko velika... Pa pokusajte ako vec niste! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sanjarica
    03. Prosinac 2015. 18:07

Ja sam se vratila na kilazu od prije trudnoce...ali i onda sam imala nekih 4-5 kg viska pa se sad borim sa time da skinem...ali ako nastavim ovako tamanit slatko jos cu se i udebljat... Hahah... I da ostao mi je onako mlohavi trbuh na dnu..tj koza... Nosim steznik tj znojnik ali neznam bas dali pomaze mada se stvarno znojim ispod pojasa... Ah te cari kada postanes mama... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Fluffy2
    03. Prosinac 2015. 18:17

Sova znaci ne navlacim pisu samo ga namazem kremicom :)

Ashley zasto se mijesa AC i CC?Jel CC plava ambalaza a AC narancasta?

Sto se tih kapi tice mislim da bebama nece nista bit bez njih, ja sam bila na suncu cijelo ljeto tako da ima dosta vitamina D :)

Kilaza.. 3 kg manje nego prije trudnoce. Pocela sam s pilatesom. Nijedna strija a stomak skoro pa isti kao prije trudnoce. Zadovoljna sam. A jedem nikad vise slatkoga..također sam jela orahe i sve je bilo ok..

Mi 8 tjedana ravno i 5750! :)

Fluffy

Igorovabebica
    03. Prosinac 2015. 18:51

Ja imam 55 kila, kada sam ostala trudna imala sam 60 (fantastično), ali sam sada premršava...  s obzirom da sam visoka 178 cm... živim na slatkom, jer isto ne stignem kuhati!

Sova5
    03. Prosinac 2015. 19:11

Ja dobila 14kg u trudnoci. Na porodu skinula 5kg. Ja bila u soku kad sam dosla doma. Mislila sam da cu barem pola skinuti na porodu  i sada skinula jos 4. Ostalo jos 5 viska. Nosim steznik, a vježbat cu pocet tam negdje u veljači kad mali napuni 3 mjeseca. Mislim da cu se do ljeta uspjeti lijepo srediti. 
    I da, zbilja kile idu dolje sam tak. Nemam pojma kako su ove 4 otišle 

Ryanne
    03. Prosinac 2015. 19:20

Ja sam u trudnoci dobila 6 kg i sve su otisle odmah dolje. Sad imam jos 2 kg manje nego prije trudnoce. Zivim od slatkog ujutro i kasnog rucka. 

Nemam strije, a trbuh je vise manje ravan, ali fali malo misica i tonusa. Morat cu na tome proraditi. Jednog dana. 

Branchi
    03. Prosinac 2015. 19:30

Ja sam dobila 15 😀 i imala 75 hehe....iz bolnice dosla sa 12 manje (63)....i sad sam na 62...idealno bi mi bilo oko 57, ali kolko slatkog tamanim, tesko...no nema veze....trbuh mi je cak ok, strija nemam 

Vele da kad bebaci prohodaju, da se izgubi hrpa kila hehe

plavojka
    03. Prosinac 2015. 19:38

Ivek ja sam potpis izbrisala u svom profilu na klokanici, i onda copy pastala novi link!

A kile, dobila 10, izgubila 9! Trbuh ok, mrvicu jos ispupcen, a strije na srecu nisam dobila! Da ne tamanim tolko slatkog vjerujem da bi izgubila jos i vise..
    Al da, kuzim da misicima fali tonusa, muz mi neki dan masira noge i kaze pa nikad ti misici nisu bili ovak mekani :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.