Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    04. Prosinac 2015. 07:36

Jutrooo! Branchi bas mi je drago da se popravlja situacija kod vas!!  Jos ce on postat prava mala spavalica ;)

Mi smo se nocas prvi put samo jednom probudili za papanje! Jeo je sinoc u pol 11, pa nocas u tri i sad malo iza 7!!
    Skoro pa sam se naspavala ;)

mmama2
    04. Prosinac 2015. 07:55

moj veliki je sa 2 mj otkrio palac i ja sam se rastapala kada bi ga vidjela da cucla, i bilo mi je užasno slatko do cca 2 godine, sada će skoro 4 i još ga cucla a meni sve manje slatko :D :D

url=https://lilypie.com]

Branchi
    04. Prosinac 2015. 08:50

Curke pa vasi bebaci skoro pa prespavaju noc 😀
    Ja se ne zalim, nama je i ovo napredak 😊

Moj ne sisa palac nego zvace cijelu saku haha....kupila sam mu kao za sv.nikolu onu gumu za zvakanje i ono sto se stavi u frizer pa ohladi :D znam da se to daje tek od 3mjeseca, ali mora nes dobit sad u nedjelju hehe

Lela29
    04. Prosinac 2015. 09:20

Moja vec danima ima isti ritam po noci, prva tura spavanja 5 sati, druga 2,30-3 ovisi jel je muci stomacic. Ja prezadovoljna, al joj je dnevni ritam koma, svaki dan drugaciji. Moram joj uvest popodnevni spavanac bar pola sata, nakon 16:30 ne spava, pa je nervoza uhvati, navecer joj triba 2 sta da zaspe.

jahanara
    04. Prosinac 2015. 10:38

.Dan cure!

Mi smo dobro spavali samo dok smo zaspali je potrajalo. Sinoć se plakala na cici, ne znam šta joj je bilo. Već sam mislila da s mlijekom nije nešto, tako sam se bojala da je gladna kad se tako plače. 

Jutros opet neka kenjkava, grči se malo i kao da tad zahrče tj čuje joj se takav neki zvuk. Mislila sam da joj je nos začepljen, čistila sam i ništa. Al cijelo vrijeme imam osjećaj da joj nešto u grlu stoji pa da zato proizvodi takav zvuk.
    Na rubu sam suza, bojim se da joj nešto je a da ja to ne znam prepoznati.

Branchi i moja cura žvače cijelu šaku, jedan prst nije dovoljan :-)

O kilama ste pričale, dobila sam 14kg i ostale mi 4, a te 4 nikako da spadnu. Trbuha imam još malo a i crta se pozna. Al mi zato pupak izgleda ko neka rupetina.

I o vitaminu d je bila riječ. Nama je pedijatar dao Plivit D.Zapravo kad bolje razmislim sinoć kad sam joj ih dala od tad je počela plakati. Sad jel to povezano ili se potrefilo, ne znam. Vidjet ću danas kad joj ih dam. Probala sam tu jednu kapljicu, pa to je toliko gorko, prestašno.

Lela29
    04. Prosinac 2015. 10:53

Jahanara poznato je da bebe imaju grceve od plivitovog vitamina d. Mozda je stvarno to zasmetalo.

kris555
    04. Prosinac 2015. 12:04

Pomjesaj sa svojim mlijekom pa daj na zlicicu.. I moj je jucer odspavao nekih 4,5 h prvi san pa isto po 2,5-3h pa onda malo manje al sreca da je jutros htio odspavati malo duze, cak do 8 :) jer smo jucer od 5 ujutro budni.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.