Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ail
    03. Prosinac 2015. 17:04

Znaci ima mama koje ne daju te kapi? Zna li pedijatar da mu ne dajete? Mene je strah da ne dobije grčeve onda smo naje... a opet strah me da mu nešto ne bude ako mu ne dajem.

kris555
    03. Prosinac 2015. 17:09

Ja mu pregibe i guzu mazem svaki put s jgl al zadnje vrijeme i pisu jer se crveni. Guza nam je okej nije crvena :) 

Ja dajem plivit d i ne grci se nis posebno pa tak da sam nastavila s tim. 

Moj bebili je uzasno nervozan i place bas jako a spavao je nesto preko dana, ne znam kak da ga uspavam, nosim ga i pricam mu i pjevam al 0 bodova, i ne znam jel se izmori od tolikog plakanja pa zaspi, zao mi ga je jer toliko place a oci crvene od nespavanja :/

plavojka
    03. Prosinac 2015. 17:13

Sova ne mazem iznutra, ali znam nekad stavit malo kremice na vrh, pogotovo ako se malo zacrvenio vrh!
    Ja ti se divim kako ne jedes slatko, ja valjda zivin na seceru.. Nista zivo ne stognem skuhat :((
    Probaj s linoladom, ja sam neki dan jela i orahe, nije bilo reakcije!

E a sto se tice grceva, danas mi je ginekologica rekla da bebe zbaju imat grceve od vitamina koje mame uzimaju! To mi je rekla jer sam ja spomenula da jos uvijk pijem
    Prenatal!

A D3 kapi, a gle, kao trebali bi ih piti pogotovo zimske bebe.. Ali meni frenidica zivi u Irskoj, di sunca jedva ima i u ljeti i oni djecu uopce ne daju d3, nisu ni culi za tu praksu, pedijatrica ju blijedo gledala!

A sto se tice broja podoja, moja aplikacija kaze da ih je 12 i da je prosjecni dnevno  4 i pol sata na sisi.. Sisavac i pol!

Cvarak
    03. Prosinac 2015. 17:17

Ja jela i orahe i ljesnjake i jagode....nista joj nije bilo!! Ah curke i ja sam na lopti stalano odrzavam liniju hahha kak moje kg idu dole bebine idu gore hehhe .... Ak ju ne uspavam na vrijeme ajme meni mogubse popet na trepke dok se ne ipalac i ne smiri nema spavanja...sam nemojte na silu uspavljivat jer oni osjete da ih se ocete rijesit ;)

Sanjarica
    03. Prosinac 2015. 17:25

Ja tamanim linoladu...neki dan sam jela nutelu i imala sam problema i ja i mala... 
    Onda sam kupila bijelu linoladu jer je ona kao mljecna..zivjela u zabludi... I najela se lijepo nje... Onda isla citat da ima 9% ljesnjaka...a nutela 13% sto znaci nije neka razlika...al eto od linolade nismo imale problema... Isto neznam kako bi bez slatkog jer taman dnevno i previse slatkog..al jednostavno me pita... 

Sta se tice tih kapi d3 pedijatrica zna da ih ne davam...i rekla sam joj da cu ih pocet davat sa navrsenih 3 mj....rekla da je nije to bas toliko potrebito kao sta mislimo...tako da nema problema... 
    Mi smo evo bili na uzv kukova...sve ok, skinuli smo tetra pelene tj siroko povijanje bye-bye...konacno! 😉

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kris555
    03. Prosinac 2015. 17:38

Ja sam jela isto bijelu linoladu i orahe i nije mu smetalo al recimo ne smijem budjolu jer se mucio da prdne.. 
    Ma ja sam cak i smirena jer znam da je pospan i da treba zaspat evo muz ga je primio i brzo je zaspao :)

Branchi
    03. Prosinac 2015. 17:48

Ja mu navlacim pisu (haha) kod jutarnjeg presvlacenja. Onda ga umijem, perem rucice i sve prodjem blazinicom namocenom u prokuhanu vodu...zna mu na pisi bit onako bjelkasto, to skinem s blazinicom.
    Nama je pedica rekla da to treba svaki dan, onako lagano. Ne mazemo pisu s nicim, ovo sve okolo s malo pavloviceve, dobro reagira na nju, nema crvenila....

Sad sam ga nosila pol sata u ergu, bio je ko bubica, samo si je zvakao ruku :D a meni super to za ledja, tak da svi sretni...al jedva cekam da ga ubacim bez onog umetka za male bebe jer mislim da ce nam bit ugodnije

Moram si uzet pilates loptu iz garaze, vidim da sve cuda radite s njom :D

Cvarak
    03. Prosinac 2015. 17:50

A mi smo ave nove mame i mislimo da su bebe stalno super i da placu samo kad su gladne a hebiga beba nezna komunicirat nego sa placem neje vise neke manje neke tise neke glasnije...al moja bomeee jako glasno!!!

Cvarak
    03. Prosinac 2015. 17:52

Pilates lopta zakon usput skidam kile koje nebi trebala skidat...na meni samo sise uzas :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.