Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    03. Prosinac 2015. 13:28

Ja dajem d3 oleovit!

plavojka
    03. Prosinac 2015. 14:10

Ja isto dajem d3 oleovit, jednu kap dnevno!

Za crvenu pisu mi je doktorica rekla da ako se pojavi ispirem vrh fizioloskom i mazati sa kremom koju i za guzi koristim (pavloviceva)!

Ja par dana sad pratim svog malenog, i on je ujutro i popodne druga beba! Ujutro vesel, smije se, puno komunicira, vjezbamo, ne place.. Popodne nervozan, kenjkav, svadja se sa cicom, jedva ga smirim.. 
    Dosta malo spava preko dana, pa ne znam jel to znak premorenosti i iscrpljenosti ili sto? Sinoc sam i ja plakala s njim, bas sam vec bila izbezumljena, bas je skro druga beba.. :(((

Branchi
    03. Prosinac 2015. 14:18

Oleovit je bolji, trazi recept za te kapi - mi dajemo 2 kapi, pomjesam sa svojim mlijekom :)

Jan je isto kroz jutro super, popodne malo nervozniji, ali isto ok, a predvecer, nekad oko pol20, nekad pol21 kaos :D 
    I sigurna sam da je to jer ne spava bas preko dana- odspava sat i pol u setnji i nakon toga mozda pol sata, nekad ni to.

Kolko ceste navlacite deckicima pisu i cistite?? Ja jednom dnevno, nadam se da je to dovoljno, zasad mu je sve ok...

kris555
    03. Prosinac 2015. 14:26

Ja ne navlacim, cistim sa stapicem namocenim u vodi. Mazem mu guzu sa jgl pa sam i pisu i kao bude bolje i onda se opet zacrveni :/ 
    I moj bebi je isto tak ujztro i prijepodne super popodne zivcan i nervizan al to je zato kaj se bas ne naspava.. A i na njih utjece i vrijeme isto..

Sanjarica
    03. Prosinac 2015. 14:39

Moja se jako grcila kad sam joj dala od plivita d3 kapi... Prestala sam joj ih davat...i dok ne navrsi 3 mjeseca kad se kao i probava i crijeva stabiliziraju necu joj ih ni davat, tada cu opet pocet...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

plavojka
    03. Prosinac 2015. 14:39

Dakle nismo jedini koji imamo posebno raspolozenje popodne.. Ajde lakse mi je bar kad to znam!
    Muci me to sto nece bas spavati preko dana, ali ne znam sto da radim s tim! Po noci mi super spava, na to se stvarno ne mogu pozalit!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.