Neke bebe idu vise u duzinu nego u gramazu.
Takodjer, ako manje spavaju, aktivnije su pa time dobivaju i manje na tezini.
Dodatno, ako dosta piske/kake, isto je pokazatelj da dovoljno papaju.
Ad se izbacuje pomalo, ne naglotak su nsma rekli- ali kad je sam popio jednom samo 40, vise nismo davali.
Ivek i moj mali hoce dudu i s njom zaspi i to ti nema veze, svaka beba je drukcija moj isto ima 10 tjedana i sad su podoji uglavnom do 10 min najvise i razmak se povecava, al do sad je isto svaka 2h jeo. To kaj gura rukice kazu da je normalno za ovu dob da pocinju istrazivat sve makar moj ne gura rukice jos al slini jako
Pozdrav mame, nisam se javljala neko vrijeme jer smo stalno u nekim frkama, sad smo pali na uzv kukova, odnosno kao super napreduje ali neka izbocenja jos nisu ostra pa neka dodemo za 4-6tjedana da ponovimo.
Jos moramo i na uzv mozga, otkrivena nam neka cista na mozgu dok smo bili u bolnici. Inace kaze doktorica da vecina beba ima ciste a ni ne znaju, nego kad kaskaju sa odredenim fazama, idu na razvojne vjezbe. Takoder, kaze da ciste do godine dana znaju nestat spontano, pa eto, nakon zlatnog stafilokoka u ocima i nosicu, nakon pretrpljene sepse i dva tjedna bolnice, te pronalazenja ciste i pada kukova, valjda cemo napokon doci na svoje. Ko da nas netko urekao od pocetka trudnoce do sada... ali guramo, nadamo se boljem sutra i da napokon nadodemo. Imam nekad filing da nas sve lose potrefilo, a vecina vas uziva u ovim fazama, mozda me na trenutke i depra pere..a tako valjda mora biti
Lidija drzi se znam da ti nije lako!!! Ako trebas pomoc tu smo! Sta su ti za kukice rekli tocno? I nadam se da ce cista nestat,znam dosta beba koja su imala neka krvarenja u mozgu i zbog toga kaskaju u razvoju ali nista posebno samo idu na vjezbice i samo kasnije prohodaju inace sve super zdrave i pametne bebe!!
Ivek ma sta vazes svaki tjed dijete pusti neka prodje mj dana a ako je beba narasla nemora dobit toliko na kilazi dobila je dosta na pocetku sad raste, ak piski i kaki kaj se brines!!
Lidija, drzte se...stvarno ste puno prosli, i to vas je ojacalo...tesko je dok se prolazi, ali pozitivno je da sta god da sad bude, sve se moze vjezbicama dovesti u red. Kako cvarak kaze, mi smo tu kao support, javljaj nam se
Sortiraj odgovore
Najstariji