Lidija, drzte se...stvarno ste puno prosli, i to vas je ojacalo...tesko je dok se prolazi, ali pozitivno je da sta god da sad bude, sve se moze vjezbicama dovesti u red. Kako cvarak kaze, mi smo tu kao support, javljaj nam se

Lidija drzi se...bome vas je vec puno toga snaslo... Ali hrabri ste vi...drzi se...i samo pozitivno...bit ce sve u redu...drzim fige...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Kada su vaše bebe počele dizati samostalno glavicu kada ih držite na trbuhu?
Hvala Branchi, Cvarak, Sanjarica
renata, kostano oblikovanje je dobro,hrskavicni dio ostro, kostano izbocenje ne valja, zaobljeno je a treba biti ostro, tip Ib, alfa kut 61, beta kut 55;54. Nije nam dana dijagnoza, samo receno da siroko povijamo, radimo vjezbe, savjetovaliste i k njoj za 4-6 tjedana..
Hvala Branchi, Cvarak, Sanjaricarenata, kostano oblikovanje je dobro,hrskavicni dio ostro, kostano izbocenje ne valja, zaobljeno je a treba biti ostro, tip Ib, alfa kut 61, beta kut 55;54. Nije nam dana dijagnoza, samo receno da siroko povijamo, radimo vjezbe, savjetovaliste i k njoj za 4-6 tjedana..
Koliko ja znam Ib je najblizi oblik, nis ne brini mi imamo IIa. I nosimo remencice :/ ima puno gorih situacija zna Renata ! A di si isla na pregled?!
Ivek daj se opusti i nemoj vagat stalno bebu prosvikat ces ;)) i nisu sve vage isto bazdarene ja sam u trudnoci na svkoj vagi imala drugacije kg ;))

Hvala Branchi, Cvarak, Sanjaricarenata, kostano oblikovanje je dobro,hrskavicni dio ostro, kostano izbocenje ne valja, zaobljeno je a treba biti ostro, tip Ib, alfa kut 61, beta kut 55;54. Nije nam dana dijagnoza, samo receno da siroko povijamo, radimo vjezbe, savjetovaliste i k njoj za 4-6 tjedana..
gdje je bio uzv? srediti će se to, ne brini, još je malena i to je pozitivno u svemu tome jer se čašica tek razvija, samo ju bedrena kost mora prihvatiti.Mi smo imali najteži mogući slučaj pa evo moja curka hoda ko velika, bez ikakvih ograničenja.
samo mi reci jel ti netko pokazao kako se široko povija, mislim od stručnog kadra?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji