Moram pohvalit svoju bebusku danas sto se tice papanja. Uspila je izdrzat uru vrimena između podoja 😅 (racunam od kad je zavrsila sa papanjem)
... pa je zaspala 45 minuta i jela opet tek uru i pol od zavrsetka zadnjeg podoja. Inace place svakih pola sata, 40 min... Bravo ljubice! ❤
Ja neznam sta je s mojom malom danas... Vjerovatno i na nju utjece ova šuga od vremena pa joj se spava.. Zaspala sinoc u pola noci..spavala do 7 ujutro,jela i opet odspavala do 10,30 i nakon tog hranjenja opet zaspala i eto je jos spava... Sve sam napravila po stanu sta sam trebala i eto cak sad stignem surfat po netu...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Moj zadnja 3 dana ajme. Buđenje po noci svaka 2 ipo sata i sisa. Jutros popio bocicu od 120 bez problema i kaze muz pa vidis da je gladan da se ne moze najest od sise! Poludjet cu vise nisam pametna.
Od jucer otkad se cjepio je nervozan, tesko ga smirit..u soku je.. skroz druga beba..
Fluffy
Fluffy dok smo imali obrok dohrane, jan bi isto nakon cice slistio to....ali onda smo izbacili jer je i on poceo jest manje bocice. I sad samo na cici je super dobio u mjesec dana.
Oni ti navale na bocicu jer im lakse ide mlijeko, nemoj se obazirat na komentare sa strane. Moj decko je isto mislio da kaj je s mlijekom kad tak navali na dohranu pa ga je patronazna oprala hahaha
Ne znam jel tu netko napisao il sam negdje procitala da ne treba nudit bocicu nakon cice. To kaj cvarak kaze nemre ti mlijeko bit lose beba si uzme kaj joj treba a tebi tijelo jedino moze bit u deficitu kaj se tice hranjivih tvari.
Moj jede na sesirice di mu isto mlijeko lakse ide pa bas nece bocicu, jednom je pojeo moje izdojeno mlijeko po noci..
Moja je rodjena sa 3650 i nakon dva mjeseca je imala 5100 i pedijatar je rekao da je to super. I sada smo poceli dobivati jako jako malo na tezini. od proslog tjedna je dobila samo 100 grama, i slijedeci tjedan u petak idemo opet kod pedijatra. Ne cini mi se nezadovoljna beba, pazim da mjenjam cicke, ima dovoljno popiskanih i pokakanih pelena. ja imam mlijeka dovoljno, jer fakat curi na sve strane. Neznam, bojim se da ce nam reci pedijatar da trebamo uvesti dohranu.
Sortiraj odgovore
Najstariji