Hvala vam cure! :)
Ja sam svome malcu još dok je u trbuhu bio nakupovala iz Svijeta knjige običnih i zvukovnih slikovnica, a sada skupljamo 365 priča za laku noć koje izlazi na Tisku svaki petak.
Što mislite kada bismo mogli početi sa čitanjem priče za laku noć?
Naanaa jaaako mi je drago da se situacija tako popravila! Bravo, odlicno su postupila i vjerujem da si i ti odmah bolje!
Cvarak nasljedila sam ju od frendice, ali pitat cu ju od lud njoj
Mi isto u cetvrtak idemo na interliber :) pa me uz ovo što je branchi pitala zanima znate li možda za neke knjige s vježbicama,igrama,masažom za bebe i djecu koja potiču razvoj? I izdavača ako vam je poznato pa da lakše nađem..
Ovo što se tiće knjiga za masaže, razvoj i odgoj, to bih vam rađe preporučila da se učlanite u obližnju knjižnicu i posuđujete knjige, iskaznica je nekih pedesetak kuna, baram kod nas i možete imati knjige i do mjesec dana, ima jako puno sadržaja od ranih mjeseci pa nadalje..što o roditeljstvu, ponašanju, problemima itd da ne nabrajam, a ovo što se tiće baš knjigica, slikovnica i prića za najmlađe, ne znam koliko vam je to sad potrebno jer većina je tek za kasniju dob, ali evo predlažem, piko, mify,viktor i ostalo štivo, ali kažem to je za malo kasniju dob kad već nešto razumiju do tad se vodite pjesmicom.
Cvarak maramu je za sitne pare narucila s e-baya sa ovog linka: http://m.ebay.com/itm/271792196646
To je ova olava tockasta :)
Ja od knjiga imsm od planet zoe - veliks knjiga razvojnih igara. Oni imaju stand i na interliberu u paviljonu 6 pa planiram jos nesto uzeti od njih :)
A ostsle standove cu isto prosvrljati nabrzinu, da ne budem predugo van kuce hehe. Samo ne znam koji su to djecji izdavaci, ne bi gubila vrijeme tamo na istrazivanje
Naanaa bas mi je drago zbog vas!!! Nemoj sumnjat u sebe, vidis i sama da si super mama :)
Za jednokratnu pomoc i porodiljno pitam jer sam se ja zakasnila prijavit na zdravstveno 5 dana, jer sam zavrsila faks i krivi datum mi pise na diplomi pa su mi rekli da cekam rijesenje pa cemo vidjet jel cu kao dobivat porodiljnu naknadu il ne, nadam se da nece radit frku radi par dana jer ja stvarno nisam kriva a i ranije sam rodila..
Ovo Su paviljoni i standovi koji imaju stvari za klince i koje cu ja obic:
- planet zoe - paviljon 6 - 4c
- nasa djeca - 6 - 6b
- profil knjiga - 6- 3b; 5-1d, 1e
- djecja knjiga - 5, 10d
- naklada nika (vodic za roditelje) - 6-5e, 9a
- skolska knjiga - 6-17c; 5-1c,3c
Sortiraj odgovore
Najstariji