Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    27. Srpanj 2019. 13:11

Frajla

ReginaP

Moja je linea jako tamna i cijelom duzinom trbuha :) A sto se tice izlaska bebe nama je patronazna rekla da obavezno mora biti lagani dugi rukav jer bebe nemaju termoregulaciju prvih 6 mjeseci. Trebaju imati sloj vise od nas. Po nogicama se gleda je li im vruce ili hladno, ako su hladne doda se sloj ako su vruce skine se sloj. Ja sam za izlazak pripremila bodi kratkih rukava i lagano jednodijelno odjelce

Ne gleda se po nogicama jel im je hladno…nogice i rukice su im najcesce hladne u pocetku jer im je cirkulacija jos slaba. Naravno, ako su nogice hladne treba obuci carapice. Ali bas jel bebi hladno ili vruce se gleda na prsima ili izmedu lopatica i bitno je da je bebi trup utopljen.
    Malom su rukice po noci bile bas led ledeni, nije bilo tak hladno, roden u 4 mjesecu. Bas mi ga je bilo zao, al ne mozes mu pokriti ruke. Onda sam mu ih grijala svoj dlanovima dok doji uvjek.

Ja sam izrazila sumnju u tu tehniku jer su meni recimo noge uvijek hladne pa mi je na to rekla tko je od nas dvije patronazna 20 godina haha

Dior2
    27. Srpanj 2019. 13:19

Kod mene nema linije za sad ali zato imam fleke po licu. 

27. Srpanj 2019. 14:41

Kengurica

Jebote jesu te bebe komplicirane, te nema termoregulaciju, te ti ne zna reci jel joj zima 😂😂. Zajebana neka bića. Sreća njihova da su tako neodoljivi.

Hhhahahaha bas sam se nasmijala na ovo... Ja se sva raspekmezim kad vidim reklamu za novi jonsonov sampon jer prikazuju bebaca a ja kad vidim one male nogice i malu slatku glavicu ja se otopim.. Iako se naravnoo pitam kako cu ja jadna to malo krhko bice uzet u ruke hihi vjerujem kad ga uzmem prvi put da ga vise necu zeljeti pustiti . 

27. Srpanj 2019. 14:51

fritula

ayla

fritula

ayla

fritula

Jutro cure.
    Ayla ti si nam onda ušla u završnicu, još koji dan i 37tt. Jesu ti sad češći pregledi i koliko cesti?
    Cure koje osjećate štucanje bebe, kako to izgleda? Vec par dana mi se dogadja da osjećam neko kao ritmičko lupkanje ali bude na različitim mjestima. Jel' bi to moglo biti to?

O daaa i neka sad samo cekam da krene, bila sam u ovu srijedu i idem u iducu opet a onda cu viditi sta dr kaze dali cu svaki tj ici ili ne..
    Izgleda bas ritmicko lupkanje al meni je na jednom mjestu zna nekada biti lijevo ili desno al kad pocme stucati stuca samo na jednom mjestu 😂 ako sam dobro pojasnila

I jel' bi radije da krene što prije ili što kasnije? Na koliko je procijenjena beba (grama)? Ugl. držim fige da krene sve baš kad i kako treba!
    Da i meni bude lupkanje na jednom mjestu kad krene ali nekad to bude s lijeve strane a nekada na dnu trbuha, vjerovatno ovisi o položaju bebe. Mislim da u prvoj trudnoći to nisam imala, pa mi je čudno.

2600, da da to je stucanje 😊

Bolje onda da ne žuri.

Meni je svejedno  i more 😊

• Kengurica
    27. Srpanj 2019. 15:57

Manich bas jesu, slatki su da ih pojedes. Ne mogu ni ja sad zamisliti sa cu imati jedno takvo stvorenje pored sebe. I kad se rode su zbilja minijaturni, strah te da ih ne polomis.

• MonaL.
    27. Srpanj 2019. 17:41

Jel vas boli namještanje bebe? Znači ne udarci nego oko kad vrti lijevo,desno,kad kvrge radi? Meni je danas skroz nisko i tako me zaboli. Na mjestu gdje zaboli bude ili kvrga ili tvrdo jako. Ne cijeli trbuh samo taj dio gdje se namjesti. Bolii

27. Srpanj 2019. 17:49

MonaL.

Jel vas boli namještanje bebe? Znači ne udarci nego oko kad vrti lijevo,desno,kad kvrge radi? Meni je danas skroz nisko i tako me zaboli. Na mjestu gdje zaboli bude ili kvrga ili tvrdo jako. Ne cijeli trbuh samo taj dio gdje se namjesti. Bolii

Meni je zasad samo onako malo neugodan osjecaj no moj bebac nije jos tako veliki pa me to jos ne boli ali kladim se da poslje 30 tog tjedna da cu znati o cemu pricas 😂.. Meni je sada smjesno kad se okrece jer mi se izoblici cijeli trbuh i onako osjecam guranje i zatezanje koze.. Vjerujem da mi poslje nece biti vise toliko smjesno.. Ali opet ja imam osjecaj da zbog posteljice koja je sprijeda da te zene stvarno lakse podnesu te udarce jer ih posteljica ublazi ali evo to je mozda zabluda i mozda je takav osjecaj samo meni. 

27. Srpanj 2019. 18:19

MonaL.

Mene boli uzasno i to jos od 20 i kojeg tj, a sad mi oci iskacu kad krene na svojim namiscanjem i rastezanjem.. 

PatyDi
    27. Srpanj 2019. 18:27

Manich

MonaL.

Meni je zasad samo onako malo neugodan osjecaj no moj bebac nije jos tako veliki pa me to jos ne boli ali kladim se da poslje 30 tog tjedna da cu znati o cemu pricas 😂.. Meni je sada smjesno kad se okrece jer mi se izoblici cijeli trbuh i onako osjecam guranje i zatezanje koze.. Vjerujem da mi poslje nece biti vise toliko smjesno.. Ali opet ja imam osjecaj da zbog posteljice koja je sprijeda da te zene stvarno lakse podnesu te udarce jer ih posteljica ublazi ali evo to je mozda zabluda i mozda je takav osjecaj samo meni.

I ja mislim da je nama mozda manje bolno kojima je sprijeda, ali iznutra kad drba, kao sto sam vec napisala ranije, ko da me stipa 😅
    Inace me samo namjestanje ne boli jos, nego kad iznenada lupi nogicama onda je malo neugodno...i ima jedan dio dolje desno di nadje neki zivac pa kad tu pogodi onda zapece...

27. Srpanj 2019. 18:30

DijMar

Manich

MonaL.

I ja mislim da je nama mozda manje bolno kojima je sprijeda, ali iznutra kad drba, kao sto sam vec napisala ranije, ko da me stipa 😅
    Inace me samo namjestanje ne boli jos, nego kad iznenada lupi nogicama onda je malo neugodno…i ima jedan dio dolje desno di nadje neki zivac pa kad tu pogodi onda zapece…

I ja imam taj zivac koji sada slabije pronalazi al zato sada po trbuhu kad krene uff.. Pa da moguce da je i do posteljice meni je straga i dosta rano sam pocela osjecajti pokrete i rano je pocela sa udarcima jakima, kod mene je slabo bilo baloncica 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.