Pa upravo tako.
Ajde, super! 6.8. imam zadnji termin kod svog ginića (36tt), brisevi i uzv. A onda bih trebala na Merkur, ne znam idem li to odmah nakon svog dr, trebam li se naručiti ili samo dođem - nista ne znam. Kad ti?
Meni je gin na godisnjem pa sam vec prosli tjedan krenula u Merkur. Dat ce ti tvoj gin uputnicu i vjerojatno napisati koji tjedan trebas pregled napraviti i samo s njom dodjes u Merkur, ne moras se narucivati. Meni su cure preporucile da ne dolazim pre rano jer bude guzva, a doktori ionako silaze tek nakon vizita pa sam isla oko 10 i cekala jedno 2 sata. Koliko sam skuzila ima jedan doktor koji je grublji i on bude cetvrtkom, ali kako su sada godisnji ne znam koji im je raspored :/
Tnx na savjetima. Nadam se da nije prekasno da se prvi put pojavim na Merkuru kad ću biti 37-38tt. 😊
Je li se tvoja bebica okrenula? Moja pizdica, po svemu sudeći, još nije.
Nije ti to prekasno, mislim da vecina tako i krece na preglede.. Ne budu bas presretni kad salju ko mene u 33/34 tjednu :D ali eto ispadne dobro da sam dosla.. Okrenuo se nedavno s glavicom dolje pa sad svaki pregled cekam da se nije opet okrenuo na zadak, nadam se da nema vise toliko mjesta za okretanje
Iskreno.. ne znam ni sama... svako prica svoje bebu se mora utopliti pa drugi kazu oblaci je kao i sebe... tak da ni sama nisam pametna.🙄
Sebi bi trenutno kozu skinula tako da po tom savjetu beba ide doma gola 😂🙈
Sjajan post jelda? Pomislila sam da fotke rade. Moja nije jos bas tamna, ali ja sunca vidjela nisam, a budem pa cemo vidjeti sta ce ispasti od te crne linije.
Moja je linea jako tamna i cijelom duzinom trbuha :) A sto se tice izlaska bebe nama je patronazna rekla da obavezno mora biti lagani dugi rukav jer bebe nemaju termoregulaciju prvih 6 mjeseci. Trebaju imati sloj vise od nas. Po nogicama se gleda je li im vruce ili hladno, ako su hladne doda se sloj ako su vruce skine se sloj. Ja sam za izlazak pripremila bodi kratkih rukava i lagano jednodijelno odjelce
Jebote jesu te bebe komplicirane, te nema termoregulaciju, te ti ne zna reci jel joj zima 😂😂. Zajebana neka bića. Sreća njihova da su tako neodoljivi.
Ayla isto pitanje i za tebe? U cemu cemo ih iznijeti sto ponijeti.. Bas sam u nedoumici
Ja jos nemam spremno za izlazak al mislim bodi kratki i odjelce dugih rukava kada odlucim stavim sliku 😊
Jebote jesu te bebe komplicirane, te nema termoregulaciju, te ti ne zna reci jel joj zima 😂😂. Zajebana neka bića. Sreća njihova da su tako neodoljivi.
Hahahaha samo zajebavaju :D
Jutro cure.
Ayla ti si nam onda ušla u završnicu, još koji dan i 37tt. Jesu ti sad češći pregledi i koliko cesti?
Cure koje osjećate štucanje bebe, kako to izgleda? Vec par dana mi se dogadja da osjećam neko kao ritmičko lupkanje ali bude na različitim mjestima. Jel' bi to moglo biti to?
O daaa i neka sad samo cekam da krene, bila sam u ovu srijedu i idem u iducu opet a onda cu viditi sta dr kaze dali cu svaki tj ici ili ne..
Izgleda bas ritmicko lupkanje al meni je na jednom mjestu zna nekada biti lijevo ili desno al kad pocme stucati stuca samo na jednom mjestu 😂 ako sam dobro pojasnila
I jel' bi radije da krene što prije ili što kasnije? Na koliko je procijenjena beba (grama)? Ugl. držim fige da krene sve baš kad i kako treba!
Da i meni bude lupkanje na jednom mjestu kad krene ali nekad to bude s lijeve strane a nekada na dnu trbuha, vjerovatno ovisi o položaju bebe. Mislim da u prvoj trudnoći to nisam imala, pa mi je čudno.
2600, da da to je stucanje 😊
Bolje onda da ne žuri.
Moja je linea jako tamna i cijelom duzinom trbuha :) A sto se tice izlaska bebe nama je patronazna rekla da obavezno mora biti lagani dugi rukav jer bebe nemaju termoregulaciju prvih 6 mjeseci. Trebaju imati sloj vise od nas. Po nogicama se gleda je li im vruce ili hladno, ako su hladne doda se sloj ako su vruce skine se sloj. Ja sam za izlazak pripremila bodi kratkih rukava i lagano jednodijelno odjelce
Ne gleda se po nogicama jel im je hladno...nogice i rukice su im najcesce hladne u pocetku jer im je cirkulacija jos slaba. Naravno, ako su nogice hladne treba obuci carapice. Ali bas jel bebi hladno ili vruce se gleda na prsima ili izmedu lopatica i bitno je da je bebi trup utopljen.
Malom su rukice po noci bile bas led ledeni, nije bilo tak hladno, roden u 4 mjesecu. Bas mi ga je bilo zao, al ne mozes mu pokriti ruke. Onda sam mu ih grijala svoj dlanovima dok doji uvjek.
Sortiraj odgovore
Najstariji