I da davno ste pricale o oticanju, meni su evo pocele noge oticati i kojem god polozaju bila, prsti na nogama ko ćevapćići 😣 kako to ublaziti oticanje dal pomaze natapanje nogu
Mene danas mala rastura.. sve me boli... ne znam jel pocela sve jace ili je meni vec dosta svega... 😥
Leda me ubijaju razmisljam da odem na neku masazu.
Meni su noge pocele malo naticati jos dok sam radila ali otkad sam doma je ok, svako malo ih dignem na poviseno. A i hodam sve manje jer se osjecam ko neka bakica. 🙄
Meni noge zasad ne oticu a u prvoj trudnoci su dvostruke bile, nosila sam 3 broja vece tenisice zadnjih 10 dana do poroda, do tada je bilo vruce pa sam bila u slapicama. Izbjegavajte sol jer ona nakuplja vodu.
Danas sam se usudila roniti i plivati kraul, ko bova sam se osjecala al uspjela 😂😂
Ja kad nisam na moru, napunim lavor vode, dodam soli i malo namacem noge i obavezno drzati noge na povisenom...prosetati malo ako uspijes, radi cirkulacije
Ajme cure, pa sta je ovo🥵🥵🥵🥵🥵🥵 Da nema klime, ja ne znam kako bi preživjela😵🙃😁😁😁😁
Ayla-blago tebi, ti jos malo☺️☺️
Meni je isto posteljica sprijeda, tako da ne osjećam jos nikakve bolove😁
Noge mi isto počele naticati…. Pij puno tekucine, izbjegavaj sol, noge u zrak, naizmjenice si pusti toplo-hladnu vodu kad se tusiras… Meni nateknu kad hodam dosta…
Ajme ja jedva cekam da rodim, neznam kako vi al meni je stvarno dosta,.. Pijem al nikako se natirati da pijem vise 😵 ja lezim pa mi oticu 🙄
Ajme cure, pa sta je ovo🥵🥵🥵🥵🥵🥵 Da nema klime, ja ne znam kako bi preživjela😵🙃😁😁😁😁
Ayla-blago tebi, ti jos malo☺️☺️
Meni je isto posteljica sprijeda, tako da ne osjećam jos nikakve bolove😁
Noge mi isto počele naticati…. Pij puno tekucine, izbjegavaj sol, noge u zrak, naizmjenice si pusti toplo-hladnu vodu kad se tusiras… Meni nateknu kad hodam dosta…
Ajme ja jedva cekam da rodim, neznam kako vi al meni je stvarno dosta,.. Pijem al nikako se natirati da pijem vise 😵 ja lezim pa mi oticu 🙄
Oo znaam kako ti jee... 🙈🙈🙈
A dani mi prolaze sve sporije i sporije🙄
Deja1988 nije ni vama nista bolje u istom smo sosu samo sto sam ja vise od vas trudna 😁, da da..
Martina0204 bas i meni nesta sporo sada 🙄
Cure, kolko ste se udebljale do sad? Ja se osjecam ko slon.. razmisljam dal bi mi bilo lakse da sam laksa...
Cure, kolko ste se udebljale do sad? Ja se osjecam ko slon.. razmisljam dal bi mi bilo lakse da sam laksa…
Ja na +15 i ja mislim da bi mi bilo lakse da sam manje dobila al sad mi je gotovo
Cure, kolko ste se udebljale do sad? Ja se osjecam ko slon.. razmisljam dal bi mi bilo lakse da sam laksa…
Ja na +15 i ja mislim da bi mi bilo lakse da sam manje dobila al sad mi je gotovo
Ja na +18 😥 a imam osjecaj da sam dobila 30 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji