Ja ne zelim pricati o kilama 🙊😂 +11 🙈
Sva sreca ne oticem, e sad je li do kretanja ili takav organizam 🤔 Tko zna, ima jos vremena, mozda i hocu...
Nego, mislim da cu morati polako ostavit se bicikla...kako se malac nekako dignuo vise, sad se moram full ispraviti kad vozim inace me stisce malo ☹
I primjetila sam da me zgaravica muci samo kod nekog napora...tipa kad se malo zapusem ili po noci nekad kad se dignem, ali nikad kad lezim...i ne, nema veze sa kosicom jer moj vec dosta dugo dubi na glavacke 🤣🤣🤣
Ja sam 29 tj. +10kg ma nezamaram se uopce sa kilama sve to ode u trečoj trudnoci sam do kraja imala + 30 kg bila ko slon al sve ode poslije. Sad vjerovatno necu dogurat do 30 ali nikad se nezna. 😀
Aurora87 sta te sve zanima o rodilistu u Os ne znam sta bi pisala sve ? Pozitivna iskustva imam al pitaj pa ce mi bit lakse odgovorit 🥰😘
Eeeee i ja idem roditi u osijek... Mene sve zanima... Ja sam i prvorotkinja pa me zanima bas sve.. Od toga sta nositi u bolnicu za sebe za bebu... Koliko cega i to sve.. Napisi nam sve sto mislis da bi trebale znati..
34 tt, dobila 16kg. Isto se osjećam kao da sam dobila bar 30kg. Mene sve ufatilo od akni, fleka po licu, celulita, psorijaza popizdila, zgaravica sad, a prva 4 mjeseca riganje i tak. Baš sam jedna od onih blistavih predivnih trudnica :D
Al' baš me briga.
34 tt, dobila 16kg. Isto se osjećam kao da sam dobila bar 30kg. Mene sve ufatilo od akni, fleka po licu, celulita, psorijaza popizdila, zgaravica sad, a prva 4 mjeseca riganje i tak. Baš sam jedna od onih blistavih predivnih trudnica :D
Al' baš me briga.
Blazeno stanje😂😂
Mene su mucnine i riganje preskocili... malo me mucila zgaravica al zato me strije nisu obisle 😂😂
29 tt i +9kg
Cure koje ste vec rađale, koliko ste dobivale u zadnjim mjesecima, tjednima?
Martina jel ti to blizance nosis?
Ja sam na malo manje od 5kg plusa, al se jos osjecam lagano. No ja sam tek 23 tjedna prosla. Posteljica iza, zasad nijedan udarac ne boli. Zna biti neugodno kad nesto s mjehurom napravi.

Martinajel ti to blizance nosis?
Ja sam na malo manje od 5kg plusa, al se jos osjecam lagano. No ja sam tek 23 tjedna prosla. Posteljica iza, zasad nijedan udarac ne boli. Zna biti neugodno kad nesto s mjehurom napravi.
Ne haha, samo se tako osjecam hahaaha 😂😂🙈
Nije meni problem sta sam ja te kile dobila nego sto ja s njima nemogu nista, osjecam se jako tromo da sam manje bila bi mozda poletnija a one ce otici svakako..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji