Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    27. Srpanj 2019. 19:54

Martina0204

Cure, kolko ste se udebljale do sad? Ja se osjecam ko slon.. razmisljam dal bi mi bilo lakse da sam laksa…

Ja sam na +5,5,  32 tj

• ReginaP
    27. Srpanj 2019. 20:07

Ja sam na +10, ali kad trebam se okrenuti po noci ili ustati imam osjecaj ko da sam na +50 :D

luce35
    27. Srpanj 2019. 20:21

26 tj +0 i dalje

• Martina0204
    27. Srpanj 2019. 20:21

Deja1988

+5kg je bilo na zadnjoj kontroli… Kako god, imam osjećaj da imam +30🙈😁😁😁 Ma otici ce kile, bitno da su nam bebe dobro🥰🥰🥰

Ma naravno... mene su kile bedirale od pocetka jer sam se trudila paziti kaj jedem a kile samo dolazile.. da sam se bar prezderavala i jela kaj god mi je palo napamet nebi nis rekla...
    A sad sta je tu je... najbitnije da su malci dobro i da sretno stignu 🥰😊

• MonaL.
    27. Srpanj 2019. 20:27

DijMar

Manich

MonaL.

Jel vas boli namještanje bebe? Znači ne udarci nego oko kad vrti lijevo,desno,kad kvrge radi? Meni je danas skroz nisko i tako me zaboli. Na mjestu gdje zaboli bude ili kvrga ili tvrdo jako. Ne cijeli trbuh samo taj dio gdje se namjesti. Bolii

Meni je zasad samo onako malo neugodan osjecaj no moj bebac nije jos tako veliki pa me to jos ne boli ali kladim se da poslje 30 tog tjedna da cu znati o cemu pricas 😂.. Meni je sada smjesno kad se okrece jer mi se izoblici cijeli trbuh i onako osjecam guranje i zatezanje koze.. Vjerujem da mi poslje nece biti vise toliko smjesno.. Ali opet ja imam osjecaj da zbog posteljice koja je sprijeda da te zene stvarno lakse podnesu te udarce jer ih posteljica ublazi ali evo to je mozda zabluda i mozda je takav osjecaj samo meni.

I ja mislim da je nama mozda manje bolno kojima je sprijeda, ali iznutra kad drba, kao sto sam vec napisala ranije, ko da me stipa 😅
    Inace me samo namjestanje ne boli jos, nego kad iznenada lupi nogicama onda je malo neugodno…i ima jedan dio dolje desno di nadje neki zivac pa kad tu pogodi onda zapece…

Meni je sprijeda posteljica 😅 ne boli uvijek nego nekad kad valjda pogodi di ne treba,ne znam. Inače nisko nosim pa me po mjehuru i jajnicima bolii. Kad se primjeri gore ok mi je. Mislim da ovaj malac ima previše snage od heparina 😁

kzeli
    27. Srpanj 2019. 20:33

Aurora87 sta te sve zanima o rodilistu u Os ne znam sta bi pisala sve ? Pozitivna iskustva imam al pitaj pa ce mi bit lakse odgovorit 🥰😘

PatyDi
    27. Srpanj 2019. 20:42

Ja ne zelim pricati o kilama 🙊😂 +11 🙈
    Sva sreca ne oticem, e sad je li do kretanja ili takav organizam 🤔 Tko zna, ima jos vremena, mozda i hocu...
    Nego, mislim da cu morati polako ostavit se bicikla...kako se malac nekako dignuo vise, sad se moram full ispraviti kad vozim inace me stisce malo ☹
    I primjetila sam da me zgaravica muci samo kod nekog napora...tipa kad se malo zapusem ili po noci nekad kad se dignem, ali nikad kad lezim...i ne, nema veze sa kosicom jer moj vec dosta dugo dubi na glavacke 🤣🤣🤣

Dior2
    27. Srpanj 2019. 20:45

Ja sam 29  tj. +10kg ma nezamaram se uopce sa kilama sve to ode u trečoj trudnoci sam do kraja imala + 30 kg bila ko slon al sve ode poslije. Sad vjerovatno necu dogurat do 30 ali nikad se nezna. 😀

27. Srpanj 2019. 20:51

kzeli

Aurora87 sta te sve zanima o rodilistu u Os ne znam sta bi pisala sve ? Pozitivna iskustva imam al pitaj pa ce mi bit lakse odgovorit 🥰😘

Eeeee i ja idem roditi u osijek... Mene sve zanima... Ja sam i prvorotkinja pa me zanima bas sve.. Od toga sta nositi u bolnicu za sebe za bebu... Koliko cega i to sve.. Napisi nam sve sto mislis da bi trebale znati.. 

27. Srpanj 2019. 21:27

34 tt, dobila 16kg. Isto se osjećam kao da sam dobila bar 30kg. Mene sve ufatilo od akni, fleka po licu, celulita, psorijaza popizdila, zgaravica sad, a prva 4 mjeseca riganje i tak. Baš sam jedna od onih blistavih predivnih trudnica :D
    Al' baš me briga. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.