Ja sam na +6kila i mogu vam rec da su mi sad kile krenule naglo gore.. Kila i pol za mjesec dana toliko sad dobijam.. Neznam jel to normalno ali ja se zbog kila ne osjecam losije mene pati to sto usisavanje i pranje podova toliko me izmori i tako brzo da me to ljuti.. A saginjanje da ne spominjem to mogu izbacit iz svakodnevnice jer kad se moram sagnuti muka me hvata. Tako je naravno pranje tus kabine najtezi posao ovih dana.. Sve me strah kako cu ista vise spremati po kuci a kako nema tko drugi hvata me panika jer zbilja volim da mi je kuca cista. Mama bas i nije za spremanje napravit ce nesto sto ja nemogu i ako ju zamolim ali osim pranja sudja ona nista ne radi po kuci.. Mislim da kupatilo nije oprala valjda od prosle godine... Hahh sve to ja radim i neznam sta cu kada odem u bolnicu jer ona i kad nesto napravi to je ni upola dobro kao sto ja to odradim.. Bozee kakve muke hahahaha smjesno mi je to sada sve ali zaista volim da mi je sve cisto a nekog trazit od familije da riba moj wc mi je ono toliko glupooo..
Ja sam na +6kila i mogu vam rec da su mi sad kile krenule naglo gore.. Kila i pol za mjesec dana toliko sad dobijam.. Neznam jel to normalno ali ja se zbog kila ne osjecam losije mene pati to sto usisavanje i pranje podova toliko me izmori i tako brzo da me to ljuti.. A saginjanje da ne spominjem to mogu izbacit iz svakodnevnice jer kad se moram sagnuti muka me hvata. Tako je naravno pranje tus kabine najtezi posao ovih dana.. Sve me strah kako cu ista vise spremati po kuci a kako nema tko drugi hvata me panika jer zbilja volim da mi je kuca cista. Mama bas i nije za spremanje napravit ce nesto sto ja nemogu i ako ju zamolim ali osim pranja sudja ona nista ne radi po kuci.. Mislim da kupatilo nije oprala valjda od prosle godine… Hahh sve to ja radim i neznam sta cu kada odem u bolnicu jer ona i kad nesto napravi to je ni upola dobro kao sto ja to odradim.. Bozee kakve muke hahahaha smjesno mi je to sada sve ali zaista volim da mi je sve cisto a nekog trazit od familije da riba moj wc mi je ono toliko glupooo..
Nemoras se forsirati ipak ste obadvi zenske pa je valja lakse to odrzavati cistim, sam napravila generalku kad sam krecila i sad samo odrzavam dok ne rodim nema generalke, muz se neotima bas al mi pomogne kad vidi da ja stvarno nemogu a sad mi je postalo tesko i kucu pomesti kamo li sta drugo tako da pripremi se na zera po zera
Ja sam u prvoj trudnoci dobila 30kg a sad sam +9 u 37om tjednu tako da nema pravila. Ayla kod mene oticu prsti na rukama i to nocu i ujutro najvise. Nocu me cak i boli koliko je nateceno. Vi koje ste blize kraju jel pijete jos vitamine?
Ja sam u prvoj trudnoci dobila 30kg a sad sam +9 u 37om tjednu tako da nema pravila. Ayla kod mene oticu prsti na rukama i to nocu i ujutro najvise. Nocu me cak i boli koliko je nateceno. Vi koje ste blize kraju jel pijete jos vitamine?
Ja pijem elebaby od 13.tjedna
Pa ja nezz men valja cijeli dan oticu 😂 ja nepijem vise
34 tt, dobila 16kg. Isto se osjećam kao da sam dobila bar 30kg. Mene sve ufatilo od akni, fleka po licu, celulita, psorijaza popizdila, zgaravica sad, a prva 4 mjeseca riganje i tak. Baš sam jedna od onih blistavih predivnih trudnica :D
Al' baš me briga.
Blazeno stanje😂😂
Mene su mucnine i riganje preskocili… malo me mucila zgaravica al zato me strije nisu obisle 😂😂
Vidiš kako ti je to! Ja sve osim strija. To me zaobislo (za sad) :D
Ayla ma da lagano i drugacije nemoze.. Moja soba i bebina ce biti cista to mi je najvaznije a kad izadjem iz bolnice i bude trebalo nesto spremiti vec cu ja to sredit nekako.. Naravno ako nebudem nedaj boze morala na carski onda cu odmarati i briga me za poslove po kuci..
Ayla ma da lagano i drugacije nemoze.. Moja soba i bebina ce biti cista to mi je najvaznije a kad izadjem iz bolnice i bude trebalo nesto spremiti vec cu ja to sredit nekako.. Naravno ako nebudem nedaj boze morala na carski onda cu odmarati i briga me za poslove po kuci..
Ma nego sto, ja i nisam tip kojem mora biti sve sterilno di je beba bit ce cisto a ovo ostalo kako bude, bitno da mi ona bude zadovoljna 😊😊
Manich mozda mama promijeni ploču kad bebonja dodje. Bas mi zao da te bar sad ne postedi.
Cure postoje li neke vjezbe da mi olaksaju bol u trtici?

Manichmozda mama promijeni ploču kad bebonja dodje. Bas mi zao da te bar sad ne postedi.
Cure postoje li neke vjezbe da mi olaksaju bol u trtici?
Nazalost nece promjeniti plocu jer je ona stara dosta i vec je i sama rekla da je ona prestara za unucad a kamoli za ista drugo. Ona bi bila najsretnija da ja i bebac mozemo biti sami negdje dalje od nje a da ona ima svoj mir u kuci.. Ona je takva osoba jednostavno zeli svoj mir i u mirovini samo kopat po basti i mazit svoje macke... Jednom je rekla ne treba njoj da joj se dere deriste u sobi do nje.. To su njeni ispadi.. Nekad je divna i sva puna ljubavi ali kad se sjeti sta ce sve prolazit sada onda postane teski namcor a ja naravno nesmijem nista prigovoriti na njeno ponasanje jer mi ona na to samo kaze ti se odseli ovo je moja kuca ti si trebala otici.. Tako da vjerujte mi bila bih najsretnija da mogu otici na stan sama sa bebom pa makar ja ne imala nista samo da imam svoj mir i da mi nitko ne nabija griznju savjest svako malo..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji