Vjerujem ti. Vlastiti mir je neprocjenjiv. Ja sam ti skroz tip da osim ako me zivot ne natjera ne bih ni u istoj kuci na drugom katu zivjela sa nikakvom rodbinom. Volim svoju intimu i svoj mir koji ionako danas uz telefone i sve nemas do kraja. Doci ces i do toga. Korak po korak.

Manichmozda mama promijeni ploču kad bebonja dodje. Bas mi zao da te bar sad ne postedi.
Cure postoje li neke vjezbe da mi olaksaju bol u trtici?
Nazalost nece promjeniti plocu jer je ona stara dosta i vec je i sama rekla da je ona prestara za unucad a kamoli za ista drugo. Ona bi bila najsretnija da ja i bebac mozemo biti sami negdje dalje od nje a da ona ima svoj mir u kuci.. Ona je takva osoba jednostavno zeli svoj mir i u mirovini samo kopat po basti i mazit svoje macke… Jednom je rekla ne treba njoj da joj se dere deriste u sobi do nje.. To su njeni ispadi.. Nekad je divna i sva puna ljubavi ali kad se sjeti sta ce sve prolazit sada onda postane teski namcor a ja naravno nesmijem nista prigovoriti na njeno ponasanje jer mi ona na to samo kaze ti se odseli ovo je moja kuca ti si trebala otici.. Tako da vjerujte mi bila bih najsretnija da mogu otici na stan sama sa bebom pa makar ja ne imala nista samo da imam svoj mir i da mi nitko ne nabija griznju savjest svako malo..
Koliko ti majka ima godina kada tako prica, pa to je njeno unuce, ma ja vjerujem da ce ona smeksati se kada beba dode, nije ni moja svekrva odusevljena sta ce beba kmecati al boze moj nece cijeli zivot kmecati a i beba nezna drugacije nego plakati... Bit ce to sve dobro ti samo pazi na sebe i bebu
I tako opet glumim 🦉 nadam se da cu ujutro duze spavati da ce kisa malo rashladiti.. 😬
I tako opet glumim 🦉 nadam se da cu ujutro duze spavati da ce kisa malo rashladiti.. 😬
Nisi jedina 🤤

Jutro, cure! Došla sam na more pa je jučer palo prvo kupanje. Zanimljiv feeling. :) Mislila sam da će biti nezgodnije s ovim trbuhom, ali nisam se potopila. Danas je neko trulo vrijeme. Nema veze. Samo pogled na more je opuštajuće.
Ja u 2 zaspala i vec budna. Jucer sam dosta dugo peglala i stajala i nocas ms bas ubija trtica ili taj neki donji dio ledja. Inace imam povremeno bolove u krizima kad nisam trudna, ali potpuno drugacije od ovih i na drugim mjestima.

Dobro jutro. Zaspala u 1 vec u 6 budna. Kad budemo moci spavati nece nam beba dati i tako u krug
Jutro, cure! Došla sam na more pa je jučer palo prvo kupanje. Zanimljiv feeling. :) Mislila sam da će biti nezgodnije s ovim trbuhom, ali nisam se potopila.Danas je neko trulo vrijeme. Nema veze. Samo pogled na more je opuštajuće.
Samo uzivaj…. I meni je bilo cudno😁 Da li je i dole kisa i nevrijeme? Ma samo da udahnes malo njihovog zraka i slusas sum mora, sasvim dovoljno za oporavak☺️
Noćas je padala, a jutros dosta puše. Mislim da neće dugo potrajati, bar se nadam. :) Ako ništa, dišem zrak čišći od zagrebačkog trenutno.
Jutro ☀️
Nocas je tako lijevalo, a mi zaspali pred tv-om i ostavili otvorene prozore. Srecom Se dragi probudio i onda smo cistili i susili podove fenom jer je naravno upalo i u stan

Jutro ☀️
Nocas je tako lijevalo, a mi zaspali pred tv-om i ostavili otvorene prozore. Srecom Se dragi probudio i onda smo cistili i susili podove fenom jer je naravno upalo i u stan
A joj, grozno…. 😒
Srecom da se nismo probudili u 5..... Podiglo bi nam podove pod prozorima 🙈😂
A mijenjali ih proslo ljeto u citavom stanu 🙈🙈🙈
Kaj cete raditi danas?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji