34 tt, dobila 16kg. Isto se osjećam kao da sam dobila bar 30kg. Mene sve ufatilo od akni, fleka po licu, celulita, psorijaza popizdila, zgaravica sad, a prva 4 mjeseca riganje i tak. Baš sam jedna od onih blistavih predivnih trudnica :D
Al' baš me briga.
Blazeno stanje😂😂
Mene su mucnine i riganje preskocili... malo me mucila zgaravica al zato me strije nisu obisle 😂😂
29 tt i +9kg
Cure koje ste vec rađale, koliko ste dobivale u zadnjim mjesecima, tjednima?
Martina jel ti to blizance nosis?
Ja sam na malo manje od 5kg plusa, al se jos osjecam lagano. No ja sam tek 23 tjedna prosla. Posteljica iza, zasad nijedan udarac ne boli. Zna biti neugodno kad nesto s mjehurom napravi.
Martinajel ti to blizance nosis?
Ja sam na malo manje od 5kg plusa, al se jos osjecam lagano. No ja sam tek 23 tjedna prosla. Posteljica iza, zasad nijedan udarac ne boli. Zna biti neugodno kad nesto s mjehurom napravi.
Ne haha, samo se tako osjecam hahaaha 😂😂🙈
Nije meni problem sta sam ja te kile dobila nego sto ja s njima nemogu nista, osjecam se jako tromo da sam manje bila bi mozda poletnija a one ce otici svakako..
Ja sam na +6kila i mogu vam rec da su mi sad kile krenule naglo gore.. Kila i pol za mjesec dana toliko sad dobijam.. Neznam jel to normalno ali ja se zbog kila ne osjecam losije mene pati to sto usisavanje i pranje podova toliko me izmori i tako brzo da me to ljuti.. A saginjanje da ne spominjem to mogu izbacit iz svakodnevnice jer kad se moram sagnuti muka me hvata. Tako je naravno pranje tus kabine najtezi posao ovih dana.. Sve me strah kako cu ista vise spremati po kuci a kako nema tko drugi hvata me panika jer zbilja volim da mi je kuca cista. Mama bas i nije za spremanje napravit ce nesto sto ja nemogu i ako ju zamolim ali osim pranja sudja ona nista ne radi po kuci.. Mislim da kupatilo nije oprala valjda od prosle godine... Hahh sve to ja radim i neznam sta cu kada odem u bolnicu jer ona i kad nesto napravi to je ni upola dobro kao sto ja to odradim.. Bozee kakve muke hahahaha smjesno mi je to sada sve ali zaista volim da mi je sve cisto a nekog trazit od familije da riba moj wc mi je ono toliko glupooo..
Ja sam na +6kila i mogu vam rec da su mi sad kile krenule naglo gore.. Kila i pol za mjesec dana toliko sad dobijam.. Neznam jel to normalno ali ja se zbog kila ne osjecam losije mene pati to sto usisavanje i pranje podova toliko me izmori i tako brzo da me to ljuti.. A saginjanje da ne spominjem to mogu izbacit iz svakodnevnice jer kad se moram sagnuti muka me hvata. Tako je naravno pranje tus kabine najtezi posao ovih dana.. Sve me strah kako cu ista vise spremati po kuci a kako nema tko drugi hvata me panika jer zbilja volim da mi je kuca cista. Mama bas i nije za spremanje napravit ce nesto sto ja nemogu i ako ju zamolim ali osim pranja sudja ona nista ne radi po kuci.. Mislim da kupatilo nije oprala valjda od prosle godine… Hahh sve to ja radim i neznam sta cu kada odem u bolnicu jer ona i kad nesto napravi to je ni upola dobro kao sto ja to odradim.. Bozee kakve muke hahahaha smjesno mi je to sada sve ali zaista volim da mi je sve cisto a nekog trazit od familije da riba moj wc mi je ono toliko glupooo..
Nemoras se forsirati ipak ste obadvi zenske pa je valja lakse to odrzavati cistim, sam napravila generalku kad sam krecila i sad samo odrzavam dok ne rodim nema generalke, muz se neotima bas al mi pomogne kad vidi da ja stvarno nemogu a sad mi je postalo tesko i kucu pomesti kamo li sta drugo tako da pripremi se na zera po zera
Ja sam u prvoj trudnoci dobila 30kg a sad sam +9 u 37om tjednu tako da nema pravila. Ayla kod mene oticu prsti na rukama i to nocu i ujutro najvise. Nocu me cak i boli koliko je nateceno. Vi koje ste blize kraju jel pijete jos vitamine?
Ja sam u prvoj trudnoci dobila 30kg a sad sam +9 u 37om tjednu tako da nema pravila. Ayla kod mene oticu prsti na rukama i to nocu i ujutro najvise. Nocu me cak i boli koliko je nateceno. Vi koje ste blize kraju jel pijete jos vitamine?
Ja pijem elebaby od 13.tjedna
Sortiraj odgovore
Najstariji