Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Srpanj 2019. 22:37

minnie_me

Ja sam u prvoj trudnoci dobila 30kg a sad sam +9 u 37om tjednu tako da nema pravila. Ayla kod mene oticu prsti na rukama i to nocu i ujutro najvise. Nocu me cak i boli koliko je nateceno. Vi koje ste blize kraju jel pijete jos vitamine?

Pa ja nezz men valja cijeli dan oticu 😂 ja nepijem vise 

27. Srpanj 2019. 22:48

Martina0204

Schawli

34 tt, dobila 16kg. Isto se osjećam kao da sam dobila bar 30kg. Mene sve ufatilo od akni, fleka po licu, celulita, psorijaza popizdila, zgaravica sad, a prva 4 mjeseca riganje i tak. Baš sam jedna od onih blistavih predivnih trudnica :D
    Al' baš me briga.

Blazeno stanje😂😂
    Mene su mucnine i riganje preskocili… malo me mucila zgaravica al zato me strije nisu obisle 😂😂

Vidiš kako ti je to! Ja sve osim strija. To me zaobislo (za sad) :D 

27. Srpanj 2019. 22:58

Ayla ma da lagano i drugacije nemoze.. Moja soba i bebina ce biti cista to mi je najvaznije a kad izadjem iz bolnice i bude trebalo nesto spremiti vec cu ja to sredit nekako.. Naravno ako nebudem nedaj boze morala na carski onda cu odmarati i briga me za poslove po kuci.. 

27. Srpanj 2019. 23:06

Manich

Ayla ma da lagano i drugacije nemoze.. Moja soba i bebina ce biti cista to mi je najvaznije a kad izadjem iz bolnice i bude trebalo nesto spremiti vec cu ja to sredit nekako.. Naravno ako nebudem nedaj boze morala na carski onda cu odmarati i briga me za poslove po kuci..

Ma nego sto, ja i nisam tip kojem mora biti sve sterilno di je beba bit ce cisto a ovo ostalo kako bude, bitno da mi ona bude zadovoljna 😊😊 

• Kengurica
    27. Srpanj 2019. 23:56

Manich mozda mama promijeni ploču kad bebonja dodje. Bas mi zao da te bar sad ne postedi. 
    Cure postoje li neke vjezbe da mi olaksaju bol u trtici?

28. Srpanj 2019. 00:22

Kengurica

Manichmozda mama promijeni ploču kad bebonja dodje. Bas mi zao da te bar sad ne postedi.

Nazalost nece promjeniti plocu jer je ona stara dosta i vec je i sama rekla da je ona prestara za unucad a kamoli za ista drugo. Ona bi bila najsretnija da ja i bebac mozemo biti sami negdje dalje od nje a da ona ima svoj mir u kuci.. Ona je takva osoba jednostavno zeli svoj mir i u mirovini samo kopat po basti i mazit svoje macke... Jednom je rekla ne treba njoj da joj se dere deriste u sobi do nje.. To su njeni ispadi.. Nekad je divna i sva puna ljubavi ali kad se sjeti sta ce sve prolazit sada onda postane teski namcor a ja naravno nesmijem nista prigovoriti na njeno ponasanje jer mi ona na to samo kaze ti se odseli ovo je moja kuca ti si trebala otici.. Tako da vjerujte mi bila bih najsretnija da mogu otici na stan sama sa bebom pa makar ja ne imala nista samo da imam svoj mir i da mi nitko ne nabija griznju savjest svako malo.. 

• Kengurica
    28. Srpanj 2019. 01:10

Vjerujem ti. Vlastiti mir je neprocjenjiv. Ja sam ti skroz tip da osim ako me zivot ne natjera ne bih ni u istoj kuci na drugom katu zivjela sa nikakvom rodbinom. Volim svoju intimu i svoj mir koji ionako danas uz telefone i sve nemas do kraja. Doci ces i do toga. Korak po korak.

28. Srpanj 2019. 01:26

Manich

Kengurica

Manichmozda mama promijeni ploču kad bebonja dodje. Bas mi zao da te bar sad ne postedi.

Nazalost nece promjeniti plocu jer je ona stara dosta i vec je i sama rekla da je ona prestara za unucad a kamoli za ista drugo. Ona bi bila najsretnija da ja i bebac mozemo biti sami negdje dalje od nje a da ona ima svoj mir u kuci.. Ona je takva osoba jednostavno zeli svoj mir i u mirovini samo kopat po basti i mazit svoje macke… Jednom je rekla ne treba njoj da joj se dere deriste u sobi do nje.. To su njeni ispadi.. Nekad je divna i sva puna ljubavi ali kad se sjeti sta ce sve prolazit sada onda postane teski namcor a ja naravno nesmijem nista prigovoriti na njeno ponasanje jer mi ona na to samo kaze ti se odseli ovo je moja kuca ti si trebala otici.. Tako da vjerujte mi bila bih najsretnija da mogu otici na stan sama sa bebom pa makar ja ne imala nista samo da imam svoj mir i da mi nitko ne nabija griznju savjest svako malo..

Koliko ti majka ima godina kada tako prica, pa to je njeno unuce, ma ja vjerujem da ce ona smeksati se kada beba dode, nije ni moja svekrva odusevljena sta ce beba kmecati al boze moj nece cijeli zivot kmecati a i beba nezna drugacije nego plakati... Bit ce to sve dobro ti samo pazi na sebe i bebu

28. Srpanj 2019. 03:22

I tako opet glumim 🦉 nadam se da cu ujutro duze spavati da ce kisa malo rashladiti.. 😬

• lalolitala
    28. Srpanj 2019. 04:23

ayla

I tako opet glumim 🦉 nadam se da cu ujutro duze spavati da ce kisa malo rashladiti.. 😬

Nisi jedina 🤤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.