Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    27. Srpanj 2019. 08:54

minnie_me

ayla

minnie_me

Diji meni je tako proletjela ova trudnoca to je nevjerojatno. Uza sve kukanje kako nema kraja ja evo pred kraj. Mozda cu cak i za tri tjedna zbog carskog bi me mogli vec u 39tom tjednu srediti.

I meni je proletjela prvo sam mislila da ce trajati vjecno al je vrijeme proslo da sam u cudu kako tako brzo, jooj da ti imas carski dogovoreni a zasto ono vec sam zaboravila, beba na zadak ili?

I u mene je djevojcica ovaj put krivo si napisala haha. Imam vec deckica od 4 god :) na carski cu zbog nekih neuroloskih problemcica nista strasno zasad ali doktor smatra da je bolje da prodjem bez velikog naprezanja. Bas mi je proletjelo. Kad sam bila sa sinom trudna inace zimska beba i prva sve mi je bilo lakse a sad sam imala sve moguce simptome trudnoce koje postoje ali evo posto sam pri kraju samo krizam dane i zamisljam kako je lakse biti 1u1 a ne 2u1

Tako je i moja prva trudnoca bila lagana, curka ce uskoro 4g, a ova boze sacuvaj, svi moguci problemi. I sad me najvise smeta taj pritisak dolje, kad se preforsiram ili kad duze stojim. Ginicu idem 8.8. pa cu svakako spomenuti. Prosli puta sam naravno zaboravila a vec se tada pojavljivao. Bila zatvorena i sve ok, tako da mislim da mi je to ili pritisak od carskog ili se sve siri.

Julie
    27. Srpanj 2019. 08:56

felicita28

Jutro cure :) meni je pupak iskocio i posmeđio-ponaranđastio nekako..bas cudno izgleda 😂😂😂

Takav je i meni, crvenkasto narancast, ne znam ni sama koja je toboja ali nema veze sa mojom bojom koze 😂🙈

• minnie_me
    27. Srpanj 2019. 09:20

Imoj je tamni i imam tamnu crtu preko cijelog trbuha. Izblijedi to poslije poroda

PatyDi
    27. Srpanj 2019. 09:37

Jutro!
    Kengurica, pa ne bih da mi se izboci nego barem poravna 😁 Inace je izvana iso malo u sirinu, a iznutra kad probam s pstom je otiso prema gore, valjda kako ga maternica gura. 
    Lineu nemam, niti mi je ista posebno potamnilo osim bradavica jer sam inace dosta svijetla 👧🏼
    Malac je poceo dosta stucati, ako je to to, bas osjecam dole kod glavice jednakomjerno lupkanje 🤔
    I ima neke nove fore ko da me stipka iznutra 😅 ne znam kak objasniti, ali bas me jace strecne...

felicita28
    27. Srpanj 2019. 10:11

Moja linea negra je skroz cudna...pola trbuha na lijevu stranu idey a ispod pupka na drugu stranu hahaha

nopobo
    27. Srpanj 2019. 10:12

Jutro cure, jedno pitanjce u vezi robice. Koliko ste robice spremile i u kojim veličinama? Ja sam za sada uzela 4 para tajica s čarapicama, nekoliko pari čarapica i kapica pamučnih, 4 benkice na duge rukave i 2 na kratke, sve veličina 56. Nisam pametna koliko još toga da pripremim i u kojoj veličini, imate kakav savjet?

• Martina0204
    27. Srpanj 2019. 10:29

nopobo

Jutro cure, jedno pitanjce u vezi robice. Koliko ste robice spremile i u kojim veličinama? Ja sam za sada uzela 4 para tajica s čarapicama, nekoliko pari čarapica i kapica pamučnih, 4 benkice na duge rukave i 2 na kratke, sve veličina 56. Nisam pametna koliko još toga da pripremim i u kojoj veličini, imate kakav savjet?

Ja mislim da sam kupila malo previse robice 🙄
    Isto sam bila u nedoumici dali uzet kratke ili duge rukave pa sam uzela oboje... hlacice s carapicama mi se cine bolje nego one bez jer imam osjecaj da beba u njima ipak moze vise micat nozicama nego kad ima carape. 
    Mozda da da komentar mama kojoj nije prva beba pa zna vise 😊

PatyDi
    27. Srpanj 2019. 10:35

Martina0204

nopobo

Ja mislim da sam kupila malo previse robice 🙄
    Isto sam bila u nedoumici dali uzet kratke ili duge rukave pa sam uzela oboje… hlacice s carapicama mi se cine bolje nego one bez jer imam osjecaj da beba u njima ipak moze vise micat nozicama nego kad ima carape.
    Mozda da da komentar mama kojoj nije prva beba pa zna vise 😊

Uh i ja mislim da imam malo previše toga...neki dan sam sve izvadila van i bio je pun krevet  Ali sva sreća pa su mi veličine 56 do 74 tak da će bit za neko vrijeme hehe a tek kad se rode pa ljudi navale s robicom... 

Maša62
    27. Srpanj 2019. 10:36

Jutro, Nopobo i mene muci isto već par dana veličinu 56 imam 4 duga bodija i 2 kratka ,1 bodi benkicu,2 odijelca ,5 hlača bez stopala i 5 majica i samo 3 tetra pelene ,pidžamice ni jedne 🙄 Mislim da mi svega fali i još ne znam sto ću za izlazak iz bolnice ...

• ReginaP
    27. Srpanj 2019. 10:36

Schawli

ReginaP, danas primjerice nisam imala trudova.
    A to jučer je bilo specifično. Kao što rekoh: bol kao menstruacijska + bol u križima + proljev.
    Samo me zanimalo kakve senzacije imate Ti i ostale mame koje ste mi bliske terminom.
    Zadnji sam pregled imala prije 3 tjedna i bilo je sve ok, a sljedeci mi je 6.8.
    Pratit ću situaciju pa ako se nastavi - najlakse otici do hitne za svaki slucaj da nije neka bakterija ili nešto na što bi trebalo reagirati.
    Nisam paničar, a opet ne bih voljela da se nešto neželjeno dogodi jer mi se nije dalo.ići do hitne.
    Velim, zbunjuju me razni tekstovi na netu vezani uz tu temu, a bogami i postovi trudnica po drugim forumima koje sam čitala.

Vidim ti ces tiskat na Merkuru s Angelinom, Julie i samnom :D Kad kreces u Trudnicku na Merkur? Ja isto inace nisam neki panicar i obicno cekam da me neizdrzivo pocne bolit da odem na hitnu tako da te razumijem, ali ako ti se ovo ponovi mozda ipak bolje da odes provjeriti. Meni da nisu rekli da sam otvorena uopce ne bih pridavala vaznost bolovima iskreno vec bi mislila da je to normalno. A na internetu nazalost ima svega i jako je tesko profiltrirati koje su informacije korisne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.