Jutro cure, jedno pitanjce u vezi robice. Koliko ste robice spremile i u kojim veličinama? Ja sam za sada uzela 4 para tajica s čarapicama, nekoliko pari čarapica i kapica pamučnih, 4 benkice na duge rukave i 2 na kratke, sve veličina 56. Nisam pametna koliko još toga da pripremim i u kojoj veličini, imate kakav savjet?
Ja mislim da sam kupila malo previse robice 🙄
Isto sam bila u nedoumici dali uzet kratke ili duge rukave pa sam uzela oboje… hlacice s carapicama mi se cine bolje nego one bez jer imam osjecaj da beba u njima ipak moze vise micat nozicama nego kad ima carape.
Mozda da da komentar mama kojoj nije prva beba pa zna vise 😊
Uh i ja mislim da imam malo previše toga…neki dan sam sve izvadila van i bio je pun krevetAli sva sreća pa su mi veličine 56 do 74 tak da će bit za neko vrijeme hehe a tek kad se rode pa ljudi navale s robicom…
Haha ja sam isto nakupovala od 56 do 68 cudesa... al ne mogu si pomoc kad je sve slatko a i inace volim kupovati. A s obzirom da trenutno sebi nis ne kupujem onda sve za malecku. Muz je vec komentirao da imamo robe za trojceke 😂🙈
Jutro cure.
Ayla ti si nam onda ušla u završnicu, još koji dan i 37tt. Jesu ti sad češći pregledi i koliko cesti?
Cure koje osjećate štucanje bebe, kako to izgleda? Vec par dana mi se dogadja da osjećam neko kao ritmičko lupkanje ali bude na različitim mjestima. Jel' bi to moglo biti to?
Felicita tak i meni linea negra. Do puka jedan smjer, gore iznad pupka cak krivudava. Pupak mi je zasad isti kao prije, malo manje dubok i ispod njega prelijepe crne dlake. Nema ih puno i nisu debele, al ih ja vidim kao najdeblje ;)
ReginaP, danas primjerice nisam imala trudova.
A to jučer je bilo specifično. Kao što rekoh: bol kao menstruacijska + bol u križima + proljev.
Samo me zanimalo kakve senzacije imate Ti i ostale mame koje ste mi bliske terminom.
Zadnji sam pregled imala prije 3 tjedna i bilo je sve ok, a sljedeci mi je 6.8.
Pratit ću situaciju pa ako se nastavi - najlakse otici do hitne za svaki slucaj da nije neka bakterija ili nešto na što bi trebalo reagirati.
Nisam paničar, a opet ne bih voljela da se nešto neželjeno dogodi jer mi se nije dalo.ići do hitne.
Velim, zbunjuju me razni tekstovi na netu vezani uz tu temu, a bogami i postovi trudnica po drugim forumima koje sam čitala.
Vidim ti ces tiskat na Merkuru s Angelinom, Julie i samnom :D Kad kreces u Trudnicku na Merkur? Ja isto inace nisam neki panicar i obicno cekam da me neizdrzivo pocne bolit da odem na hitnu tako da te razumijem, ali ako ti se ovo ponovi mozda ipak bolje da odes provjeriti. Meni da nisu rekli da sam otvorena uopce ne bih pridavala vaznost bolovima iskreno vec bi mislila da je to normalno. A na internetu nazalost ima svega i jako je tesko profiltrirati koje su informacije korisne
Ja se do sad stvarno nisam susretala s takvim tegobama tako da nisam relevantna. Jedino me bolio trbuh zbog crijeva, tj. zbog zatvora.
Ja sam cijelo vrijeme na oprezu zbog ureaplasme, ali evo jos uvijek je sve dolje zabetonirano. I da mi se pojave ti simptomi isto vjerojatno ne bih isla na hitnu, meni je to sve normalno, drugo stanje, jbg 😊
Jutreko
Mi smo u slavoniji malo za vikend, pa uzivamo i skitamo. Al kak je ovdje vruce i tesko za disati, pa ja ne mogu vjerovati. Neznam jel stvarno tolko tesko ili je do tiga da sam navikla bar dio dana biti pod klimom. Uglavnom, topim se
Bas sam sad pregledavala robicu od malog (jer to sve šaljem kod mame na skladistenje 😂) i izabrala si 56 i 62. Tak da sam znam otprilike sta jos trebam nadokupiti. Al gledam ja tu robicu i ne mogu vjerovati da je bio tako mali. A kapice tek, pa to je mini mini, ono, sirine dlana 😱
Vidim da neke curke imaju a neke nemaju liniju negru. Dali je to vezano sa spolom? Ili više do tjela trudnice
Ja sam imala u prvoj trudnoci s djecakom i sad imam s curicom tako da nema veze sa spolom.
Jutro cure.
Ayla ti si nam onda ušla u završnicu, još koji dan i 37tt. Jesu ti sad češći pregledi i koliko cesti?
Cure koje osjećate štucanje bebe, kako to izgleda? Vec par dana mi se dogadja da osjećam neko kao ritmičko lupkanje ali bude na različitim mjestima. Jel' bi to moglo biti to?
O daaa i neka sad samo cekam da krene, bila sam u ovu srijedu i idem u iducu opet a onda cu viditi sta dr kaze dali cu svaki tj ici ili ne..
Izgleda bas ritmicko lupkanje al meni je na jednom mjestu zna nekada biti lijevo ili desno al kad pocme stucati stuca samo na jednom mjestu 😂 ako sam dobro pojasnila
Ja nemam lineu il ju ja nevdim, prvo sam mislila da je do pupka al sam izgleda umislila 😂😂 al vec duze vrijeme nisam pogledavala ima li sto osim strija koje strse na sve strane 🥴
ReginaP, danas primjerice nisam imala trudova.
A to jučer je bilo specifično. Kao što rekoh: bol kao menstruacijska + bol u križima + proljev.
Samo me zanimalo kakve senzacije imate Ti i ostale mame koje ste mi bliske terminom.
Zadnji sam pregled imala prije 3 tjedna i bilo je sve ok, a sljedeci mi je 6.8.
Pratit ću situaciju pa ako se nastavi - najlakse otici do hitne za svaki slucaj da nije neka bakterija ili nešto na što bi trebalo reagirati.
Nisam paničar, a opet ne bih voljela da se nešto neželjeno dogodi jer mi se nije dalo.ići do hitne.
Velim, zbunjuju me razni tekstovi na netu vezani uz tu temu, a bogami i postovi trudnica po drugim forumima koje sam čitala.
Vidim ti ces tiskat na Merkuru s Angelinom, Julie i samnom :D Kad kreces u Trudnicku na Merkur? Ja isto inace nisam neki panicar i obicno cekam da me neizdrzivo pocne bolit da odem na hitnu tako da te razumijem, ali ako ti se ovo ponovi mozda ipak bolje da odes provjeriti. Meni da nisu rekli da sam otvorena uopce ne bih pridavala vaznost bolovima iskreno vec bi mislila da je to normalno. A na internetu nazalost ima svega i jako je tesko profiltrirati koje su informacije korisne
Pa upravo tako.
Ajde, super! 6.8. imam zadnji termin kod svog ginića (36tt), brisevi i uzv. A onda bih trebala na Merkur, ne znam idem li to odmah nakon svog dr, trebam li se naručiti ili samo dođem - nista ne znam. Kad ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji