Jutro cure.
Ayla ti si nam onda ušla u završnicu, još koji dan i 37tt. Jesu ti sad češći pregledi i koliko cesti?
Cure koje osjećate štucanje bebe, kako to izgleda? Vec par dana mi se dogadja da osjećam neko kao ritmičko lupkanje ali bude na različitim mjestima. Jel' bi to moglo biti to?
O daaa i neka sad samo cekam da krene, bila sam u ovu srijedu i idem u iducu opet a onda cu viditi sta dr kaze dali cu svaki tj ici ili ne..
Izgleda bas ritmicko lupkanje al meni je na jednom mjestu zna nekada biti lijevo ili desno al kad pocme stucati stuca samo na jednom mjestu 😂 ako sam dobro pojasnila
I jel' bi radije da krene što prije ili što kasnije? Na koliko je procijenjena beba (grama)? Ugl. držim fige da krene sve baš kad i kako treba!
Da i meni bude lupkanje na jednom mjestu kad krene ali nekad to bude s lijeve strane a nekada na dnu trbuha, vjerovatno ovisi o položaju bebe. Mislim da u prvoj trudnoći to nisam imala, pa mi je čudno.
Linea rekla bi najviše ovisi o nasem pigmentu.... imam ju do pupka, skroz skroz svjetla je, vise ko neka sjenica izgleda, al ja to vidim na ogledalu
Pupak mi zadnji put nije izletio. Mama me uvjeravala da sigurno hoce, kako sam joj svaki tjedan slala sliku stomaka uvjek sam pisala "pupak je i dalje postojan" 🤪
Jutro cure.
Ayla ti si nam onda ušla u završnicu, još koji dan i 37tt. Jesu ti sad češći pregledi i koliko cesti?
Cure koje osjećate štucanje bebe, kako to izgleda? Vec par dana mi se dogadja da osjećam neko kao ritmičko lupkanje ali bude na različitim mjestima. Jel' bi to moglo biti to?
O daaa i neka sad samo cekam da krene, bila sam u ovu srijedu i idem u iducu opet a onda cu viditi sta dr kaze dali cu svaki tj ici ili ne..
Izgleda bas ritmicko lupkanje al meni je na jednom mjestu zna nekada biti lijevo ili desno al kad pocme stucati stuca samo na jednom mjestu 😂 ako sam dobro pojasnila
I jel' bi radije da krene što prije ili što kasnije? Na koliko je procijenjena beba (grama)? Ugl. držim fige da krene sve baš kad i kako treba!
Da i meni bude lupkanje na jednom mjestu kad krene ali nekad to bude s lijeve strane a nekada na dnu trbuha, vjerovatno ovisi o položaju bebe. Mislim da u prvoj trudnoći to nisam imala, pa mi je čudno.
2600, da da to je stucanje 😊
Mi imamo od velicine 56: 3 bodi benkice dugih rukava i 2 kratkih, 2 bodija dugih rukava i 1 kratkih, 3 hlacica sa stopalima i 1 bez stopala (to je kao trenerkica, ima i gornji dio koji ide uz te hlacice), 1 majica kratkih rukava (to je bilo u nekakvom kompletu, inace ne bih kupovala kratku majicu za rujan), 3 odjelca/piđamice i 3 kapice.
….
Velicina 62: 3 odijelca/piđamice (jedno je na tregere, tj.nema rukave), 3 bodi benkice dugih rukava, 2 kratkih, 1 obican bodi dugih rukava, 3 hlacica sa stopalima i jedna kapica
….
Velicina 68: 2 odijelca/piđame i jedne hlacice sa stopalima
….
Ima i 10 pari carapica u 2 velicine.
….
Ja si mislim da nekako nemam bas dosta…cini mi se da mi fale neke majicice za velicinu 56…kad ne znam ni kako obuci bebu odmah…mislilansam za iz bolnice neki bodi dugih rukava i odijelce…ako cu oblaciti hlacice i bodi, mislim da mora imati jos nesto na taj bodi, ako sam dobro shvatila da te bebice treba dobro utopliti
Ja sam planirala bodi dugih rukava i hlacice sa stopalima ili kratki bodi sa hlacicama i majicom gore...mislim da ne treba pretjerivati s robicom...imat cu vise varijanta pa ovisi o vremenu, posto je to rana jesen, moze biti jos dosta toplo. Ako zahladi, lako mu jos dodam duksicu i pokrijem ga na izlasku 🤔
Pa upravo tako.
Ajde, super! 6.8. imam zadnji termin kod svog ginića (36tt), brisevi i uzv. A onda bih trebala na Merkur, ne znam idem li to odmah nakon svog dr, trebam li se naručiti ili samo dođem - nista ne znam. Kad ti?
Meni je gin na godisnjem pa sam vec prosli tjedan krenula u Merkur. Dat ce ti tvoj gin uputnicu i vjerojatno napisati koji tjedan trebas pregled napraviti i samo s njom dodjes u Merkur, ne moras se narucivati. Meni su cure preporucile da ne dolazim pre rano jer bude guzva, a doktori ionako silaze tek nakon vizita pa sam isla oko 10 i cekala jedno 2 sata. Koliko sam skuzila ima jedan doktor koji je grublji i on bude cetvrtkom, ali kako su sada godisnji ne znam koji im je raspored :/
Mi nismo obavljali kupnju, kuma me iznenadila i spakirala robicu od svoje djece, dosta toga s etiketom jer je dosta dobila pa joj bilo visak. Kad to sve sortiram vidjet cu treba li sto jos kupiti. Uglavnom mi je odvojila do 74 jer njena beba je u toj velicini trenutno ali ce mi odvajati kako preraste.
Lineu negru sam imala u prvoj trudnoci, sad nemam. Bradavice su mi potamnile dosta i uz dlakavost to je to od promjena za sada
Pa upravo tako.
Ajde, super! 6.8. imam zadnji termin kod svog ginića (36tt), brisevi i uzv. A onda bih trebala na Merkur, ne znam idem li to odmah nakon svog dr, trebam li se naručiti ili samo dođem - nista ne znam. Kad ti?
Meni je gin na godisnjem pa sam vec prosli tjedan krenula u Merkur. Dat ce ti tvoj gin uputnicu i vjerojatno napisati koji tjedan trebas pregled napraviti i samo s njom dodjes u Merkur, ne moras se narucivati. Meni su cure preporucile da ne dolazim pre rano jer bude guzva, a doktori ionako silaze tek nakon vizita pa sam isla oko 10 i cekala jedno 2 sata. Koliko sam skuzila ima jedan doktor koji je grublji i on bude cetvrtkom, ali kako su sada godisnji ne znam koji im je raspored :/
Tnx na savjetima. Nadam se da nije prekasno da se prvi put pojavim na Merkuru kad ću biti 37-38tt. 😊
Je li se tvoja bebica okrenula? Moja pizdica, po svemu sudeći, još nije.
Heloo cure.. Ja se malo uljenila mrsko mi pisat.. Citam vas i malo da se ubacim sto se tice robice ja imam toliko toga da mislim da pola toga nece stic ni nositi bebac... Zbilja imam punooo stvari ali eto sve je to prosljedjena robica vecinom i nije mi zao sto imam svacega e sada uvijek se moze desiti da mi necega pofali.. Ja recimo imam jakoo malo hlacica i majica onih sto se onak samo kopcaju naprijed.. Meni su bodiji nekako najprakticniji i imam dosta onih kao hlacice sto se kopcaju gore kao na bretele i to mi je fora jer nemora bebac carapice oblacit..kad rodim i krene oblacenje i skidanje onda cu zapravo skontat sta mi je dobro a sta nije.. Lako dokupiti poslje..
Ja nemam lineu negru i bas mi steta jer mi je to ljepo vidjeti.. Potamnile mi bradavice i velike su hihi.. A bome vam mogu rec da ja nijedno ljeto nisam ovako cijela bila tamna koza mi prima boju jako ljepo i ako ovako nastavim na porod cu ici tamnaaaa.. 😍🤩 Idem se sada natjerat da sredim ormar i pospremim sve sto moram.. Ovih dana cu mozda manje pisati jer mi dolazi brat iz njemacke i njegova djeca dolaze pa cemo se svi druziti punoooo.. Ljubim vas sve uzivajte u vikendu.. ❤️🤗😘
Jutro cure, jedno pitanjce u vezi robice. Koliko ste robice spremile i u kojim veličinama? Ja sam za sada uzela 4 para tajica s čarapicama, nekoliko pari čarapica i kapica pamučnih, 4 benkice na duge rukave i 2 na kratke, sve veličina 56. Nisam pametna koliko još toga da pripremim i u kojoj veličini, imate kakav savjet?
Ja mislim da sam kupila malo previse robice 🙄
Isto sam bila u nedoumici dali uzet kratke ili duge rukave pa sam uzela oboje… hlacice s carapicama mi se cine bolje nego one bez jer imam osjecaj da beba u njima ipak moze vise micat nozicama nego kad ima carape.
Mozda da da komentar mama kojoj nije prva beba pa zna vise 😊
Martina u cemu si mislila iznijeti dijete iz bolnice ipak ce biti 22.8. Ja isto neznam svali dan razmisljam nemogu smisliti. S prvim je bila zima i znala sam da ga trebam dobro utopliti a sad pojma nemam..
Ayla isto pitanje i za tebe? U cemu cemo ih iznijeti sto ponijeti.. Bas sam u nedoumici
Sortiraj odgovore
Najstariji