Moj je jos malecki pa mi nije jos neku bol prouzroucio. Nezgodno mi kad nesto s mjehurem napravi pa taj tren ko da moram piskiti.
Aylasad sigurno jedva cekas da izadje (ako zanemaris strahove) da ti se tijelo vrati u ‘normalu’.
Lakse prezivim caprkanje po mjehuru nego li ovo uhh
Jutro 🌞.
Meni se pupak rasirio i popucala malo koza oko njega, kad duze hodam bude mi napet i boli, cim legnem prestane
Jutro 🌞.
Meni se pupak rasirio i popucala malo koza oko njega, kad duze hodam bude mi napet i boli, cim legnem prestane
Meni je pupak ostao normalan... ali je zato popucalo sve ostalo sto je moglo popucati, a mazala sam se sa svim i svacim.. 🙈
Mazem i ja al pupak je obzirom na ovoliko sirenje bilo nemoguce sprijeciti da pukne. Jamica je duplo sira nego prije, bas neobicno za trudnocu. U prvoj trudnoci mi je bio skroz drugaciji iako ni tada nije bio ispupcen a stomak mi je bio puno veci.
Curke jedno pitanje kad gledate trbuh sa bocne strane kojeg je oblika? Moj kad se gleda tako sa strane dio oko pupka kao da ga je netko osjekao izgleda ravno spljošteno a ne ovalno.
Isti takav je moj.Oko pupka ravno a dole kugla,inače nisko nosim pa zato. Cijeli mi se zaobli tek iza ručka,kad počnem trpat hranu u sebe. Onda izgleda kao pred termin 😂
Jutro cure :) meni je pupak iskocio i posmeđio-ponaranđastio nekako..bas cudno izgleda 😂😂😂
Nekidan na plazi legla i gledam stomak, dlakav skroz ali svijetle dlake, ono bas bas dlakav, od ispod sisa pa skroz do ispod pupka 😂😂😂
Mojoj bebi stomacic tjedan manje, al kaze dok zato je glavica uvijek veca, nezz jel to znaci da je svakoj bebi tako i tako treba bit, il moja beba ima vecu glavu? 😂
P.S. Jel se radi kod nas ono mjerenje sirine zdjelice i bebine glave pred porod?
Postoji to mjerenje, ne ide se pod normalno. Rekla bih da ide prvo odokativna procjena doktora, pa onda ako misli mjerenje. Sestrica je isla na to i na dogovoren carski jer ima jako uske kukove. I to u slavoniji, a mi bar 10 godina zaostajemo za Zg....
Sortiraj odgovore
Najstariji