Cure gdje ste kupile krevetic za bebu i koji model da proguglam? Prva trudnoca i ono sto sam gledala po magic baby i sl.mi se ne svidja, ne volim kad ima puno onih vidljivih cavlica. Svidjaju mi se i oni moderniji modeli sto im nogice idu u koso, i ne bih veci od 120cm. Ili ako ima neka web stranica s dobrim izborom da dostavlja u Hrvatsku po ok shipping cijeni?
Nece mi slike stavit mi smo isto uzeli u ikei dvije ladice dolje bio je 1100 kn na snizenju
Cure ste dobivale uzorke od nekih prozvoda il poklon pakete npr dm, bubamara.. sta ste jos uzimale?
Kad vec spominjete pupak dali vas iritira kad se beba vrti pa udara u pupak ili oko njega?
Mene nekak pocne peci oko pupka kad se prezderem.
😂😂😂 Lako men za prežderavanje to sam vec naucila 🙈
Hajahahhahhaha. Negdje sam procitala da se moze u trudnoci i upaliti pupak pa je ocito on osjetljiv, a tvoja beba šutira 🤪
Hajahahhahhaha. Negdje sam procitala da se moze u trudnoci i upaliti pupak pa je ocito on osjetljiv, a tvoja beba šutira 🤪
Ajme da sutira 😵😵😵 muko moja imam osjecaj da se vrti unutra al opet kako moze nije vise mala 🥴 ako se ne umiri malo ja cu poluditi
Ja imam osjecaj ko da mi neko vuce pupak iznutra prema utrobi, al opet mi ne smeta, sve je dobro osim rasturanja po cerviksu i mjehuru, a to mi radi svaki dan 😭
Moj je jos malecki pa mi nije jos neku bol prouzroucio. Nezgodno mi kad nesto s mjehurem napravi pa taj tren ko da moram piskiti.
Ayla sad sigurno jedva cekas da izadje (ako zanemaris strahove) da ti se tijelo vrati u ‘normalu’.
Sortiraj odgovore
Najstariji