Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matea26
    26. Srpanj 2019. 23:23

Venus

Cure gdje ste kupile krevetic za bebu i koji model da proguglam? Prva trudnoca i ono sto sam gledala po magic baby i sl.mi se ne svidja, ne volim kad ima puno onih vidljivih cavlica. Svidjaju mi se i oni moderniji modeli sto im nogice idu u koso, i ne bih veci od 120cm. Ili ako ima neka web stranica s dobrim izborom da dostavlja u Hrvatsku po ok shipping cijeni?

Matea26
    26. Srpanj 2019. 23:25

Nece mi slike stavit  mi smo isto uzeli u ikei dvije ladice dolje bio je 1100 kn na snizenju 

• irma123
    26. Srpanj 2019. 23:41

Cure ste dobivale uzorke od nekih prozvoda il poklon pakete npr dm, bubamara.. sta ste jos uzimale? 

26. Srpanj 2019. 23:43

Kad vec spominjete pupak dali vas iritira kad se beba vrti pa udara u pupak ili oko njega? 

• Kengurica
    26. Srpanj 2019. 23:49

Mene nekak pocne peci oko pupka kad se prezderem.

26. Srpanj 2019. 23:51

Kengurica

Mene nekak pocne peci oko pupka kad se prezderem.

😂😂😂 Lako men za prežderavanje to sam vec naucila 🙈

• Kengurica
    26. Srpanj 2019. 23:55

Hajahahhahhaha. Negdje sam procitala da se moze u trudnoci i upaliti pupak pa je ocito on osjetljiv, a tvoja beba šutira 🤪

27. Srpanj 2019. 00:07

Kengurica

Hajahahhahhaha. Negdje sam procitala da se moze u trudnoci i upaliti pupak pa je ocito on osjetljiv, a tvoja beba šutira 🤪

Ajme da sutira 😵😵😵 muko moja imam osjecaj da se vrti unutra al opet kako moze nije vise mala 🥴 ako se ne umiri malo ja cu poluditi 

Venus
    27. Srpanj 2019. 00:18

Ja imam osjecaj ko da mi neko vuce pupak iznutra prema utrobi, al opet mi ne smeta, sve je dobro osim rasturanja po cerviksu i mjehuru, a to mi radi svaki dan 😭

• Kengurica
    27. Srpanj 2019. 00:33

Moj je jos malecki pa mi nije jos neku bol prouzroucio. Nezgodno mi kad nesto s mjehurem napravi pa taj tren ko da moram piskiti.
    Ayla sad sigurno jedva cekas da izadje (ako zanemaris strahove) da ti se tijelo vrati u ‘normalu’.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.