Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Srpanj 2019. 21:27

ReginaP, danas primjerice nisam imala trudova.
    A to jučer je bilo specifično. Kao što rekoh: bol kao menstruacijska + bol u križima + proljev. 
    Samo me zanimalo kakve senzacije imate Ti i ostale mame koje ste mi bliske terminom.
    Zadnji sam pregled imala prije 3 tjedna i bilo je sve ok, a sljedeci mi je 6.8.
    Pratit ću situaciju pa ako se nastavi - najlakse otici do hitne za svaki slucaj da nije neka bakterija ili nešto na što bi trebalo reagirati.
    Nisam paničar, a opet ne bih voljela da se nešto neželjeno dogodi jer mi se nije dalo.ići do hitne.
    Velim, zbunjuju me razni tekstovi na netu vezani uz tu temu, a bogami i postovi trudnica po drugim forumima koje sam čitala.

26. Srpanj 2019. 21:32

DijMar

Dior2

Curke jedno pitanje kad gledate trbuh sa bocne strane kojeg je oblika? Moj kad se gleda tako sa strane dio oko pupka kao da ga je netko osjekao izgleda ravno spljošteno a ne ovalno.

Tvoj je barem ravan, a moj je još uvijek uvučen, ali tak će i ostati jer mi je na d.dijelu salo od prije pa nema onak baš "pravi" izgled…a imam i dubok pupak haha to mi je privatna gin rekla na prvom pregledu

I moja skemba nije tipicna trudnicka i dalje je dosta nisko tj ide vislje kako beba raste ali skroz od dolje krece pa nekome i dalje ne izgleda kao trudnicki trbuh.. E i ja imam dubok pupak ali sada se vec malo izboci kad lezim na ledjima i kad bebac dodje na sredinu onda se izboci onako... I koliko sam mislila da ce mi to biti ruzno na meni zapravo mi se bas svidja.. Ja sam sebi sva ko krofnica.. 😊🤩

26. Srpanj 2019. 21:37

Schawli

ReginaP, danas primjerice nisam imala trudova.
    A to jučer je bilo specifično. Kao što rekoh: bol kao menstruacijska + bol u križima + proljev.
    Samo me zanimalo kakve senzacije imate Ti i ostale mame koje ste mi bliske terminom.
    Zadnji sam pregled imala prije 3 tjedna i bilo je sve ok, a sljedeci mi je 6.8.
    Pratit ću situaciju pa ako se nastavi - najlakse otici do hitne za svaki slucaj da nije neka bakterija ili nešto na što bi trebalo reagirati.
    Nisam paničar, a opet ne bih voljela da se nešto neželjeno dogodi jer mi se nije dalo.ići do hitne.
    Velim, zbunjuju me razni tekstovi na netu vezani uz tu temu, a bogami i postovi trudnica po drugim forumima koje sam čitala.

To ti najbolje otici na hitnu provjeriti, jer tu bol i proljev ja se nebi igrala ili makar da kontaktiras doktora, dal pijes magnezij jeli mozda proljev od njega? 

26. Srpanj 2019. 21:45

Ayla, pijem puno donata zbog zgaravice, mozda je i to 😊
    No, velim, danas je sve okej, samo standardne boljke trudničke (nasukani kit i te fore).
    I hvala na dodavanju na listu 😊 mala i ja bumo na Merkur 

Venus
    26. Srpanj 2019. 21:45

Cure gdje ste kupile krevetic za bebu i koji model da proguglam? Prva trudnoca i ono sto sam gledala po magic baby i sl.mi se ne svidja, ne volim kad ima puno onih vidljivih cavlica. Svidjaju mi se i oni moderniji modeli sto im nogice idu u koso, i ne bih veci od 120cm. Ili ako ima neka web stranica s dobrim izborom da dostavlja u Hrvatsku po ok shipping cijeni?

• irma123
    26. Srpanj 2019. 21:52

Venus

Cure gdje ste kupile krevetic za bebu i koji model da proguglam? Prva trudnoca i ono sto sam gledala po magic baby i sl.mi se ne svidja, ne volim kad ima puno onih vidljivih cavlica. Svidjaju mi se i oni moderniji modeli sto im nogice idu u koso, i ne bih veci od 120cm. Ili ako ima neka web stranica s dobrim izborom da dostavlja u Hrvatsku po ok shipping cijeni?

Ja sam u ikei, sa dvije ladice dole 120 cm ne znam kak se zove al oko 1400 je bio

• irma123
    26. Srpanj 2019. 21:53

irma123

Venus

Ja sam u ikei, sa dvije ladice dole 120 cm ne znam kak se zove al oko 1400 je bio

Nisam vidla ovo za dostavu.. al mislim da bi on jos spado pod paketnu i onda je dostava oko 70 kn

26. Srpanj 2019. 22:48

Schawli

Ayla, pijem puno donata zbog zgaravice, mozda je i to 😊
    No, velim, danas je sve okej, samo standardne boljke trudničke (nasukani kit i te fore).
    I hvala na dodavanju na listu 😊 mala i ja bumo na Merkur

Moguce da, jedi sporije i vise prakticiraj lijevi bok mozda ti se smanje zgaravice, ja kad sam na desnom boku obavezno dobjem zgaravicu, oke dodat cu 😁

26. Srpanj 2019. 22:49

KOLOVOZ
    Minnie_mi - 20.8. Djevojčica 💜
    Martina0204 - 22.8. Djevojčica 💜
    ayla - 22.8. Djevojčica💜
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜
    Schawli - 7.9. Djevojčica - KB Merkur 💜
    Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
    ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
    Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
    samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
    Breskvica - 14.9., djevojčica💜
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
    LollyBB - 15.9 dječak💙
    Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
    Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
    Nopobo- 21.09. curka💜
    Lalolitala- 21.9 Dječak💙
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
    irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    Marinaaaa- 2.10.,
    DaVoS - 3.10., djevojčica💜
    Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
    Petrica87 - 06.10, dječak💙
    Natalie - 7.10. dječak💙
    Laura233 - 7.10. djevojcica💜
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
    Linopp - 10.10. Djevojčica 💜
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
    mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
    Xoxo - 15.10. - dječak 💙
    Dior2 - 15.10.-
    sreca - 16.10.- Curica💜
    Doris3101 - 16.10. - dječak💙
    Lady_Bird - 20.10. curka💜
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
    fritula - 23.10. - dječak💙
    Teresita - 24.10-dječak💙
    MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
    Venus - 24.10. - curica 💜
    Manich - 26.10. - dječak 💙
    STUDENI
    Iva2 - 01.11. - curica 💜
    Luce35- 01.11 - curica 💜
    Dinah - 02.11. - curica 💜
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
    Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
    Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
    lala3 - 17.11. djevojčica 💜
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
    Kengurica - 25.11. dječak 💙
    Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
    Iwancheee- 26.11. dječak💙
    Katja32- 28.11

• Kengurica
    26. Srpanj 2019. 23:08

DijMar ti bi voljela da ti se izboči pupak? Ja bih bila sretnija da ostane, al naravno necu se zivcirati ni da se ispupči.
    MinnieMe jel ti se da napisati koja neuro dijagnoza ti je indikacija za carski? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.