Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MonaL.
    16. Srpanj 2019. 20:58

Da li je koja koristila dmanozu?

16. Srpanj 2019. 21:08

Aurora87

Manich, mislis da ti mamu nece moci dovesti neka susjeda ili ona sestricna? Mozda nije bas sve tako crno kako ti se cini….tko ce te na porod voziti, jesi li s nekim o tome pricala?

Nisam pricala s nikim o tome jer kad i nacnem temu poroda i svega toga svi samo kazu daj prerano je i samo okrenu drugu temu. A nemogu bas racunat na sestricnu jer ona svako malo ide kod muza u francusku tako da nemogu bas rec e budi tu i cekaj da ja rodim. Nitko od njih nije kriv za moju situaciju i bas tako se ponasaju.. A kad bude bilo vrijeme za porod rekli su pa imas hitnu sta te ima tko vozit.. To je bio komentar moje sestre koja ima muza i auto ali eto... Imat cu srece ako mi brat bude tu kad budem rodila jer ce on jedini valjda i htjet doc i povest mamu. Ali i on radi u njemackoj i dodje kuc svaka 3 mj tek.. 

deewillow
    16. Srpanj 2019. 21:50

Manich, ja upadam sa zimskih, ali zapravo sam po terminima vise jesenska
    Ne znam tvoju situaciju, ali ovo sto citam me je potaknulo da objavim iducu sliku. Mozda su vec puni ti kapaciteti, ali super je znati da ima takvih ljudi (slijedi slika)

deewillow
    16. Srpanj 2019. 21:51

deewillow
    16. Srpanj 2019. 21:51

Evo cure, ako znate nekoga...

16. Srpanj 2019. 21:54

Aurora87

A svasta…stvarno, nekad ispadne da oni od kojih ocekujes sve, ne dobijes nista, a drugi te iznenade od.kojih ne.bi ocekivao…susjedi bi te sigurno odvezli da treba. A sta si ti "kriva"…ajde molim te, kao da si netko zeli bas takvu situaciju…jos da te hitna vozi kao da je taksi….mah, sad sam ja ljuta😤.

Vidis netko tko me ne pozna suosjeca i razumije i misli kako to sve nije okej.. Ali da ti pravo kazem svi moji krive mene za sve ovo.. Svi mi govore kako sam ja glupa jer sam mu vjerovala da sam trebala znati da ce me sjebat i ostavit. Nitko ne kaze supak govno jedno.. Nego svi po meni kao tipa sama sam si kriva jer sam vjerovala. I onaj tecaj eto ja se nisam prijavila jer kad sam rekla da bi isla onda je svima bio upitnik iznad glave kao ono zasto pa ti nemas koga vodit na taj tecaj i porod zast bi ti isla na to.. A kako mi je vrijeme tecaja malo nezgodno glupo mi se bilo prijaviti jer nebi voljela uzez nekome mjesto pa da na kraju nemogu ici jer me nema tko voziti a vlakom sumnjam da bih uskladila da mogu doc na vrijeme i otici kuci.. I eto i to su mi sjebali a zeljela sam ici jer zbilja mislim da je korisno. 

16. Srpanj 2019. 21:56

deewillow

Manich, ja upadam sa zimskih, ali zapravo sam po terminima vise jesenska
    Ne znam tvoju situaciju, ali ovo sto citam me je potaknulo da objavim iducu sliku. Mozda su vec puni ti kapaciteti, ali super je znati da ima takvih ljudi (slijedi slika)

Heeej daaaa vidjela sam to i iskoristila bih tu mogucnost definitivno upisati broj i javiti se barem za nagodinu.. Jer bi bilo super da mogu sa bebacom otici... 

PatyDi
    16. Srpanj 2019. 22:03

Manich sorry, ali ne kuzim. Sta nisi do neki dan pisala kako se s bivsim cujes svaki dan i da pita za bebu? Ili ste vi malo on malo off? 

16. Srpanj 2019. 22:15

DijMar

Manichsorry, ali ne kuzim. Sta nisi do neki dan pisala kako se s bivsim cujes svaki dan i da pita za bebu? Ili ste vi malo on malo off?

Da u kontaktu smo. Pita jel sve okej i kada idem  na pregled i to je to.. Niti daje pare niti pita dal mi sta treba. Niti dolazi kuci da bi mi pomogao oko icega. Niti je rekao da ce doci da me vidi ili da vidi bebu. Rekao je vidjet cemo kad rodis. Zanima ga eto toliko valjda da nemogu rec da ga nije briga.. Ali ne osjeća on nikakvu obvezu prema meni niti to planira barem meni tako ostavlja dojam.. 

16. Srpanj 2019. 22:26

Aurora sve meni to jasno ali eto to je njihov stav i kad ti tak netko kaze neke stvari onda se sav pokunjis i mislis ma kao da bi i vrijedilo ikome ista rec.. I toliko sam bjesna na njih jer imaju takav stav da mi zbilja dodje da ne trazim nikoga nista.. Svima njima je ono kao beba je dobra stvar al ja neznam sta sam si napravila, ja neznam kako ce meni biti, ja sam pojela govno.. I svi se u biti ponasaju kao ma evo kupit cemo ti ovo ili ono dat cemo ti ovo ili ono ali zapravo osjetis u svemu tome taj stav tipa jesmo pojeli govno sad ce se citav zivot slepat za nesto jer si je dozvolila da ostane trudna i jer ju je ostavio. Tesko objasnit kako to boli. Kad vidis i osjetis da se nitko neveseli ovom djetetu da svi gledaju na ovo kao gresku koju sam ja napravila.. Nitko ne pita nista nitko ne spominje bebu nitko iz familije nije jednom krenio rukom prema stomaku da pomazi bebicu kako to inace svi rade. Uhh evo opet sam se raspala opet upadam u depresiju zbog svega ovoga jer znam da se nista nece promjeniti ni kada rodim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.