Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    16. Srpanj 2019. 18:37

Manich

Frajla 4 spavacice ti nisu bile dosta? Pa koliko dana si ti bila u bolnici? Ne kontam kod nas u osijeku nakon 3 dana dobijes nogu u dupe i kuc sa bebom ako je normalan porod i ako je beban okej.. A ako ja u 3 dana presvucem 3 spavacice onda sam brate dosla na modnu pistu a ne rodit.. 🤔🙄😒😅

A dobro, istina je da sam jednu "isprljala" prije poroda jer sam bila u bolnici. Onda sam obukla cistu za porod i opet cistu poslje poroda. 
    Vec sam pisala, nama su rekli da se ide kuci treci dan s tim da taj dan kad se rodi racunaju kao nulti. Ja sam rodila u subotu (s petka na sub) u 3 u noci, pustili su me tek u utorak. Isto tako su u uto pustili one koje su rodile u subotu u 10 navecer 😏
    Da mi nije nitko prao trebalo bi mi 1 za porod + jos 4 (sub, ned, pon i uto). A necemo spominjati ono kad jedem rucak u krevetu, pa se uflekam 🙈 
    Mi cak nismo ni imale u sobama stolic i stolice (sto sam imala prije nego sam rodila)
    Da se razumijemo, ne mislim da treba baciit novce na 5 spavacica, uvjek ih moze netko oprati, samo kazem za one koje moraju rodiit u svojoj su 2 stvarno na knap...

Frajla
    16. Srpanj 2019. 18:40

lalolitala

Citam vas al nemam volje nista.. zakovana za krevet. Na pregledu cerviks skroz smeksan i na 11mm. Htjeli me ostavit al ipak sam doma nebi nikakvu terapiju dobivala tak i tak… danas 30+4 i molimm boga barem do 34 pa cu lakse disat… i mene tak zivcira kaj si ne mogu pospremit nit nista al pokusavam stavit na ignor

Drzim fige da izdrzite sto duze u komadu. Ti si dobila vec ranije injekciju za pluca?
    Ma pusti kucu, lezi i odmaraj koliko mozes, nece prasina pobjeci

16. Srpanj 2019. 18:43

lalolitala

Citam vas al nemam volje nista.. zakovana za krevet. Na pregledu cerviks skroz smeksan i na 11mm. Htjeli me ostavit al ipak sam doma nebi nikakvu terapiju dobivala tak i tak… danas 30+4 i molimm boga barem do 34 pa cu lakse disat… i mene tak zivcira kaj si ne mogu pospremit nit nista al pokusavam stavit na ignor

Vjerujem da ti je tesko, al izdrzi ja od 29 tj samo lezim i lezim, meni je isto skracen cerviks al neznam u mm jer mi doktor reko samo za pola da je skracen i da lezim samo i ja tako i cinim i evo me vec u 35 tj vrijeme mi je opet proletjelo, prvo mi se cinilo da ce to biti vjecnost al nije i sad da mi netko kaze da se pokrenem ja jednostavno nemogu jer mi i odgovara ovo lezanje 😂😂 tu i tamo se dignem pocistiti kad mi se raci a i to ako mi se neda jednostavno necu, nitko me natirati ne moze 

deewillow
    16. Srpanj 2019. 19:06

Hvala Frajla 💓💓

Julie
    16. Srpanj 2019. 19:28

Angelina tak se i ja sjećam s tečaja da je anesteziologinja pričala da će nam vaditi krv po dolasku da imaju friske nalaze 

• Pikulica19
    16. Srpanj 2019. 19:32

irma123

Jel zna netko mozda gdje ima za kupit one kao zavjese sto idu na kinderbet?

Vidjela sam dosta da se to prodaje s krevetninom za krevetic, ali jedino sam ovdje vidjela da se prodaje zasebno i imaju ti i online prodaju M&A Desire 😉

Angelina
    16. Srpanj 2019. 20:07

Julie

Angelina tak se i ja sjećam s tečaja da je anesteziologinja pričala da će nam vaditi krv po dolasku da imaju friske nalaze

Ma vadit ce svakako. Ionako je nekome nalaz od mjesec dana star, nekome je i onaj od 2 tjedna star tak da nema potrebe zamarati se s tim, bar ne u Merkuru.
    Ja se nadam da cu doci ili prekasno ili da iz nekog drugog razloga necu moci ni dobiti epiduralnu tak da ne moram odlucivati 😁

• lalolitala
    16. Srpanj 2019. 20:12

Za serklazu je bilo kasno jer je to u 27tjednu uoceno. Da da dobila sam inekcije vec. Nazalost nece prasina otic sama od sebe 😂 ma dobro ovo je sad 4tjedan da sam u lezecem. Prva dva tjedna sam se znala tu i tamo dic a sad samo lezanje.

16. Srpanj 2019. 20:28

Frajla

Manich

Frajla 4 spavacice ti nisu bile dosta? Pa koliko dana si ti bila u bolnici? Ne kontam kod nas u osijeku nakon 3 dana dobijes nogu u dupe i kuc sa bebom ako je normalan porod i ako je beban okej.. A ako ja u 3 dana presvucem 3 spavacice onda sam brate dosla na modnu pistu a ne rodit.. 🤔🙄😒😅

A dobro, istina je da sam jednu "isprljala" prije poroda jer sam bila u bolnici. Onda sam obukla cistu za porod i opet cistu poslje poroda.
    Vec sam pisala, nama su rekli da se ide kuci treci dan s tim da taj dan kad se rodi racunaju kao nulti. Ja sam rodila u subotu (s petka na sub) u 3 u noci, pustili su me tek u utorak. Isto tako su u uto pustili one koje su rodile u subotu u 10 navecer 😏
    Da mi nije nitko prao trebalo bi mi 1 za porod + jos 4 (sub, ned, pon i uto). A necemo spominjati ono kad jedem rucak u krevetu, pa se uflekam 🙈
    Mi cak nismo ni imale u sobama stolic i stolice (sto sam imala prije nego sam rodila)
    Da se razumijemo, ne mislim da treba baciit novce na 5 spavacica, uvjek ih moze netko oprati, samo kazem za one koje moraju rodiit u svojoj su 2 stvarno na knap…

Da ti pravo kazem da postoje neke jednokratne te bi kupila i nosila 10 komada jer meni niti ce tko imat to prat i nosit nazad u bolnicu niti ce mi itko dolazit. Doce tata vjerojatno po mene i bebu kad budemo trebali kuc i to je to.. Drugi nema tko ni doc. 

16. Srpanj 2019. 20:37

To su vam cari kad vas svi odjebu i kad nemate muza/decka sto god... Bit ce dobro ak nebudem na vlak sa bebom i kuc hahahaha.🤔🤔🤔🤔. Sad sam si malo razmisljala o svemu tome sto minse desilo i ono bas me neki bjes uhvatio. Jer zbilja nemam na koga racunat.. A eto to govno od oca djetetovog nije cak u stanju rec docu kuci u 10 mj i bit cu tu dok ne rodis i nemoras se brinut.. Neeee on misli valjda da to nije njegova duznost i da cu ja taksijem doc kuc sa djetetom... 😤😤😤😤😤😠😠😠😠😠😡😡😡😡😡😡😳😳😳😳😳  Govno usrano uff boze kako sam se sad uzrujala.. Nije ovo ni za zalit! Kad mi se pojavi pred ocima ugusit cu ga golim rukama smece neodgovorno.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.