Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Srpanj 2019. 21:56

deewillow

Manich, ja upadam sa zimskih, ali zapravo sam po terminima vise jesenska
    Ne znam tvoju situaciju, ali ovo sto citam me je potaknulo da objavim iducu sliku. Mozda su vec puni ti kapaciteti, ali super je znati da ima takvih ljudi (slijedi slika)

Heeej daaaa vidjela sam to i iskoristila bih tu mogucnost definitivno upisati broj i javiti se barem za nagodinu.. Jer bi bilo super da mogu sa bebacom otici... 

PatyDi
    16. Srpanj 2019. 22:03

Manich sorry, ali ne kuzim. Sta nisi do neki dan pisala kako se s bivsim cujes svaki dan i da pita za bebu? Ili ste vi malo on malo off? 

16. Srpanj 2019. 22:15

DijMar

Manichsorry, ali ne kuzim. Sta nisi do neki dan pisala kako se s bivsim cujes svaki dan i da pita za bebu? Ili ste vi malo on malo off?

Da u kontaktu smo. Pita jel sve okej i kada idem  na pregled i to je to.. Niti daje pare niti pita dal mi sta treba. Niti dolazi kuci da bi mi pomogao oko icega. Niti je rekao da ce doci da me vidi ili da vidi bebu. Rekao je vidjet cemo kad rodis. Zanima ga eto toliko valjda da nemogu rec da ga nije briga.. Ali ne osjeća on nikakvu obvezu prema meni niti to planira barem meni tako ostavlja dojam.. 

16. Srpanj 2019. 22:26

Aurora sve meni to jasno ali eto to je njihov stav i kad ti tak netko kaze neke stvari onda se sav pokunjis i mislis ma kao da bi i vrijedilo ikome ista rec.. I toliko sam bjesna na njih jer imaju takav stav da mi zbilja dodje da ne trazim nikoga nista.. Svima njima je ono kao beba je dobra stvar al ja neznam sta sam si napravila, ja neznam kako ce meni biti, ja sam pojela govno.. I svi se u biti ponasaju kao ma evo kupit cemo ti ovo ili ono dat cemo ti ovo ili ono ali zapravo osjetis u svemu tome taj stav tipa jesmo pojeli govno sad ce se citav zivot slepat za nesto jer si je dozvolila da ostane trudna i jer ju je ostavio. Tesko objasnit kako to boli. Kad vidis i osjetis da se nitko neveseli ovom djetetu da svi gledaju na ovo kao gresku koju sam ja napravila.. Nitko ne pita nista nitko ne spominje bebu nitko iz familije nije jednom krenio rukom prema stomaku da pomazi bebicu kako to inace svi rade. Uhh evo opet sam se raspala opet upadam u depresiju zbog svega ovoga jer znam da se nista nece promjeniti ni kada rodim. 

• Pikulica19
    16. Srpanj 2019. 22:27

deewillow

Evo cure, ako znate nekoga…

To je gotovo, gospodja ta je zamolila da joj se vise ne salju u inbox podatci da je izabrala ne jednu vec tri zene s djecicom i da trazi u blizini svog smjestaja za jos dodatne dvije ako im tko moze ustupiti svoj apartman na par dana. Ali da je gesta lijepa bome je 🥰

luce35
    16. Srpanj 2019. 22:46

Manich a sto je s novim deckom? Kako se on nosi s tom situacijom? 
    Obitelj ti je malo reci cudna, dogodilo se, beba stize i ne vidim smisla u tome da ti stalno nabijaju na nos umjesto da se angaziraju i olaksaju ti koliko god je moguce 🙄

• Kengurica
    16. Srpanj 2019. 23:01

Lalolitala bas mi je zao. Stvarno nemoj nista osim krevet wc raditi, nista. Znam i ja curu koja je s twinsima tako dogurala do 38tt. Cerviks ti je full mali. Fuckas prasinu i sve. Mozes ti to!
    MonaL ja pijem dmanozu. Šta te zanima?
    Manich nisam u toku jer sam se kasnije pridruzila forumu, ali bas si u nezavidnoj situaciji. Da nemas nikoga da te vozi, ni prijateljicu i da je sestra tako gruba, ali znas kako kazu, dobijes teret koji mozes nositi pa ces vidjeti i sama koliko si snazna i koliko ti mozes. Jel taj tata tvog djeteta neki klinac? 

• MonaL.
    16. Srpanj 2019. 23:15

Kengurica

Lalolitala bas mi je zao. Stvarno nemoj nista osim krevet wc raditi, nista. Znam i ja curu koja je s twinsima tako dogurala do 38tt. Cerviks ti je full mali. Fuckas prasinu i sve. Mozes ti to!
    MonaLja pijem dmanozu. Šta te zanima?
    Manich nisam u toku jer sam se kasnije pridruzila forumu, ali bas si u nezavidnoj situaciji. Da nemas nikoga da te vozi, ni prijateljicu i da je sestra tako gruba, ali znas kako kazu, dobijes teret koji mozes nositi pa ces vidjeti i sama koliko si snazna i koliko ti mozes. Jel taj tata tvog djeteta neki klinac?

Zanima me da li je učinkovita? Da li je mogu uzimati uz antibiotik ili nakon? Gdje kupiti,koja cijena? Imam eserihiju pa bi uzimala nešto osim brusnice🙄

PatyDi
    16. Srpanj 2019. 23:30

Evo citam malo ljetne i primjecujem da se radjaju dosta velike tj teske bebe 😬😬😬
    I moram podijeliti s vama jednu jako simpaticnu stvar danas sa plaze - do mene je bila smjestena obitelj s malom djecom od kojih je starija djevojcica od cca 4 god cijelo vrijeme gledala moj trbuh 😄😄😄 otkako je izasla iz vode, a vise se nije vracala unutra, te se kasnije skoro smjestila na moj rucnik koliko blizu se igrala ☺ Samo sam cekala da skuzi kako se trbuh povremeno mice 😂 

16. Srpanj 2019. 23:37

Luce novi decko je odlucio da ja nisam ono sto on trazi heh a napricao se ajmee divota.. Et sta da ti kazem ja srece sa muskima nemam nadam se samo da ako nosim sina da ce me on voljeti vise od govnara koji su mi polako kidali zivce i srce..
    Kengurica ne nazalost nije balavac ima 35 godina i dijete iz prijasnje veze... Vec velikog sina ima 9 godina... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI