Frajla 4 spavacice ti nisu bile dosta? Pa koliko dana si ti bila u bolnici? Ne kontam kod nas u osijeku nakon 3 dana dobijes nogu u dupe i kuc sa bebom ako je normalan porod i ako je beban okej.. A ako ja u 3 dana presvucem 3 spavacice onda sam brate dosla na modnu pistu a ne rodit.. 🤔🙄😒😅
A dobro, istina je da sam jednu "isprljala" prije poroda jer sam bila u bolnici. Onda sam obukla cistu za porod i opet cistu poslje poroda.
Vec sam pisala, nama su rekli da se ide kuci treci dan s tim da taj dan kad se rodi racunaju kao nulti. Ja sam rodila u subotu (s petka na sub) u 3 u noci, pustili su me tek u utorak. Isto tako su u uto pustili one koje su rodile u subotu u 10 navecer 😏
Da mi nije nitko prao trebalo bi mi 1 za porod + jos 4 (sub, ned, pon i uto). A necemo spominjati ono kad jedem rucak u krevetu, pa se uflekam 🙈
Mi cak nismo ni imale u sobama stolic i stolice (sto sam imala prije nego sam rodila)
Da se razumijemo, ne mislim da treba baciit novce na 5 spavacica, uvjek ih moze netko oprati, samo kazem za one koje moraju rodiit u svojoj su 2 stvarno na knap...
Citam vas al nemam volje nista.. zakovana za krevet. Na pregledu cerviks skroz smeksan i na 11mm. Htjeli me ostavit al ipak sam doma nebi nikakvu terapiju dobivala tak i tak… danas 30+4 i molimm boga barem do 34 pa cu lakse disat… i mene tak zivcira kaj si ne mogu pospremit nit nista al pokusavam stavit na ignor
Drzim fige da izdrzite sto duze u komadu. Ti si dobila vec ranije injekciju za pluca?
Ma pusti kucu, lezi i odmaraj koliko mozes, nece prasina pobjeci
Citam vas al nemam volje nista.. zakovana za krevet. Na pregledu cerviks skroz smeksan i na 11mm. Htjeli me ostavit al ipak sam doma nebi nikakvu terapiju dobivala tak i tak… danas 30+4 i molimm boga barem do 34 pa cu lakse disat… i mene tak zivcira kaj si ne mogu pospremit nit nista al pokusavam stavit na ignor
Vjerujem da ti je tesko, al izdrzi ja od 29 tj samo lezim i lezim, meni je isto skracen cerviks al neznam u mm jer mi doktor reko samo za pola da je skracen i da lezim samo i ja tako i cinim i evo me vec u 35 tj vrijeme mi je opet proletjelo, prvo mi se cinilo da ce to biti vjecnost al nije i sad da mi netko kaze da se pokrenem ja jednostavno nemogu jer mi i odgovara ovo lezanje 😂😂 tu i tamo se dignem pocistiti kad mi se raci a i to ako mi se neda jednostavno necu, nitko me natirati ne moze
Angelina tak se i ja sjećam s tečaja da je anesteziologinja pričala da će nam vaditi krv po dolasku da imaju friske nalaze
Jel zna netko mozda gdje ima za kupit one kao zavjese sto idu na kinderbet?
Vidjela sam dosta da se to prodaje s krevetninom za krevetic, ali jedino sam ovdje vidjela da se prodaje zasebno i imaju ti i online prodaju M&A Desire 😉
Angelina tak se i ja sjećam s tečaja da je anesteziologinja pričala da će nam vaditi krv po dolasku da imaju friske nalaze
Ma vadit ce svakako. Ionako je nekome nalaz od mjesec dana star, nekome je i onaj od 2 tjedna star tak da nema potrebe zamarati se s tim, bar ne u Merkuru.
Ja se nadam da cu doci ili prekasno ili da iz nekog drugog razloga necu moci ni dobiti epiduralnu tak da ne moram odlucivati 😁
Za serklazu je bilo kasno jer je to u 27tjednu uoceno. Da da dobila sam inekcije vec. Nazalost nece prasina otic sama od sebe 😂 ma dobro ovo je sad 4tjedan da sam u lezecem. Prva dva tjedna sam se znala tu i tamo dic a sad samo lezanje.
Frajla 4 spavacice ti nisu bile dosta? Pa koliko dana si ti bila u bolnici? Ne kontam kod nas u osijeku nakon 3 dana dobijes nogu u dupe i kuc sa bebom ako je normalan porod i ako je beban okej.. A ako ja u 3 dana presvucem 3 spavacice onda sam brate dosla na modnu pistu a ne rodit.. 🤔🙄😒😅
A dobro, istina je da sam jednu "isprljala" prije poroda jer sam bila u bolnici. Onda sam obukla cistu za porod i opet cistu poslje poroda.
Vec sam pisala, nama su rekli da se ide kuci treci dan s tim da taj dan kad se rodi racunaju kao nulti. Ja sam rodila u subotu (s petka na sub) u 3 u noci, pustili su me tek u utorak. Isto tako su u uto pustili one koje su rodile u subotu u 10 navecer 😏
Da mi nije nitko prao trebalo bi mi 1 za porod + jos 4 (sub, ned, pon i uto). A necemo spominjati ono kad jedem rucak u krevetu, pa se uflekam 🙈
Mi cak nismo ni imale u sobama stolic i stolice (sto sam imala prije nego sam rodila)
Da se razumijemo, ne mislim da treba baciit novce na 5 spavacica, uvjek ih moze netko oprati, samo kazem za one koje moraju rodiit u svojoj su 2 stvarno na knap…
Da ti pravo kazem da postoje neke jednokratne te bi kupila i nosila 10 komada jer meni niti ce tko imat to prat i nosit nazad u bolnicu niti ce mi itko dolazit. Doce tata vjerojatno po mene i bebu kad budemo trebali kuc i to je to.. Drugi nema tko ni doc.
To su vam cari kad vas svi odjebu i kad nemate muza/decka sto god... Bit ce dobro ak nebudem na vlak sa bebom i kuc hahahaha.🤔🤔🤔🤔. Sad sam si malo razmisljala o svemu tome sto minse desilo i ono bas me neki bjes uhvatio. Jer zbilja nemam na koga racunat.. A eto to govno od oca djetetovog nije cak u stanju rec docu kuci u 10 mj i bit cu tu dok ne rodis i nemoras se brinut.. Neeee on misli valjda da to nije njegova duznost i da cu ja taksijem doc kuc sa djetetom... 😤😤😤😤😤😠😠😠😠😠😡😡😡😡😡😡😳😳😳😳😳 Govno usrano uff boze kako sam se sad uzrujala.. Nije ovo ni za zalit! Kad mi se pojavi pred ocima ugusit cu ga golim rukama smece neodgovorno..
Sortiraj odgovore
Najstariji