Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    17. Srpanj 2019. 09:20

Noemi1

Jel zna netko koja je procedura kod otvaranja porodiljnog i ostvarivanja porodiljne naknade? Znaci prvo od ginekologa trazim doznaku i sta onda? Nosim u firmu? U hzzo?

Trebas doznake od ginekologa, jedan primjerak nosiš u firmu, a drugi u HZZO. Prosjek zadnjih 6 plaća ovjeren od poslodavca, presliku tekućeg računa i osobne i to nosis u HZZO.. errrm mislim da je to to

• Noemi1
    17. Srpanj 2019. 09:50

ReginaP

Noemi1

Jel zna netko koja je procedura kod otvaranja porodiljnog i ostvarivanja porodiljne naknade? Znaci prvo od ginekologa trazim doznaku i sta onda? Nosim u firmu? U hzzo?

Trebas doznake od ginekologa, jedan primjerak nosiš u firmu, a drugi u HZZO. Prosjek zadnjih 6 plaća ovjeren od poslodavca, presliku tekućeg računa i osobne i to nosis u HZZO.. errrm mislim da je to to

Hvala 👍😁

• Kengurica
    17. Srpanj 2019. 10:12

DijMar sretno!
    Ja svaki dan imam neke ruzne snove. Neki budu bas ruzni, nocas npr da su mi ukrali mobitel. Sad si razmisljam jel me to nesto duboko u podsvijesti muči.

• ReginaP
    17. Srpanj 2019. 10:18

Kengurica

DijMar sretno!
    Ja svaki dan imam neke ruzne snove. Neki budu bas ruzni, nocas npr da su mi ukrali mobitel. Sad si razmisljam jel me to nesto duboko u podsvijesti muči.

Uh ja zadnjih mjeseci imam jako realne snove i bas ruzne i onda kad se probudim mi treba neko vrijeme da skuzim da je to bio san. Stalno me netko proganja i takve gluposti. Moram prestat gledat krimi serije

• Kengurica
    17. Srpanj 2019. 10:24

Daa, kao da je stvarnost. Znam da sam pročitala da su u trudnići življi snovi, ali što ne sanjam da sam na plaži na Maldivima ;)

• ReginaP
    17. Srpanj 2019. 10:31

hahahaha valjda smo jadne stalno u brigama pa se to odrazava i na snove

PatyDi
    17. Srpanj 2019. 10:33

Tnx cure...da sam znala di idem i koliko cu cekati, uzela bih rucak sa sobom 😩
    Trudnicka ambulanta, najvise je onih koje dolaze na ctg i par nas koje smo turisticki tu 😠
    Ja 5.po redu, rijesila je tek 1.i osla u salu...pun hodnik trudnica...ovo sve izgleda toliko jadno...sestra vec od jutra riga vatru jer joj svaka koja dodje kuca na vrata da se javi, ali ona sve salje van do poziva...
    Nadam se da je u Cakovcu nesto bolje jer ovdje bude cijela Istra 😵 Ali tamo opet imamo onu drugu populaciju 😱

PatyDi
    17. Srpanj 2019. 10:39

Toliko o tome da cu ostatak dana potrosit laganini u nekom sopingu...vec sad me prosla volja 😔😔😔

• Kengurica
    17. Srpanj 2019. 10:44

Joj vi u Čakovcu vjerojatno imate i visok natalitet i dalje zbog te druge populacije. 
    Drži se! 

Frajla
    17. Srpanj 2019. 10:49

Luce super za nalaze, drzim fige da i dalje budu dobri.
    Dijmar sretno s cekanjem... mislim da je tako vise manje svugdje jer rodilista pokrivaju dosta velika podrucja. 
    A mozda druga populacija ne ide tako puno kod doktora 😉
    Sad si me sjetila kak su jedni kod nas radili cirkus, smislili da njih 10 hoce u isto vrijeme na obrezivanje i da ih sve operira isti doktor 🤦🏼‍♀️ i to ti ko djete od 2 godine, tupi svoje gotovo, pa nebi da je hobotnica doktor 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.