Sto se spavacica tice, ja sam imala 4 i nije mi bilo dosta 🙈 stalno sam davala muzu da ih pere. Ova u kojoj sam rodila nije uopce za baciti, nije da sam ju detaljno pregledava, ali nije imala sad neke fleketine. Normalno se zadigne kad legnes…oprana na 60 i nist se ne vidi…
Mene isto zivcira nered, a nist mi se neda. Imam previse stvari, nikako se rijesiti nereda, a stalno teglim nesto kod mame 🙄
Sutra mi dolazi teta spremka, drzite fige da bude nema dobra, pa da si ju ostavim.
Oprostite, ja upadam sa zimskih, iako bi mogla i u vase grupu zbog velicine bebe 😁☺️
Ajme Frajla, mi vec mjesecima trazimo pomoc za ciscenje u kuci i koga god od prijatelja i poznatih da pitamo, nijedna ne moze, sve prebookirane! 😱 nadam se da ce ti se posreciti sad, znam koji je to posao pronaci pomoc za kucu i drzi fige da i mi nadjemo na vrijeme 😁✌
Ajd da me netko razumije.
Nama je problem i lokacija, jer nije bas nesto prometno povezano. Bas mi jucer jedna kaze da je prebukirana 😱 sokirana sam ostala da stvarno tolko posla imaju. A trazim 1-2 put mjesecno samo…
Ako si iz zg ja sam nekad slala upit u tip-top, pa mozes probati viditi s njima sto nude. Meni su rekli 70 kn/sat, a nesto popusta ide ako rade s tvojim sredstvima, mislim da onda ispadne oko 60 kn
I nasla sam jos jednu firmu, al oni ciste podove s onim parnim cistacima, a mene malo frka da mi s tim po parketu drljaju… al ako te zanima posaljem ti link
Moze, super, posalji mi link (linkove) ☺️😊☺️😊 iako, puno bih radije nekoga skroz u privatnom aranzmanu, bez posredovanja agencija, na preporuku od poznatih... iskreno, taj biznis sad cvate u cijeloj RH, u Zgu, a i na obali u sezoni pogotovo. Morat cu intenzivno krenuti u potragu!

Za epiduralnu vam svakako treba krvna slika ne starija od mjesec dana. Kad krenete u trudnicku trazite uputnicu da ju imate, pa sad trebala, ne trebala. Je da vam mogu tamo izvaditi krv, ali ako ste baksuzi i pogodi se vrijeme kad lab ne radi pisi propalo 😏

Za epiduralnu vam svakako treba krvna slika ne starija od mjesec dana. Kad krenete u trudnicku trazite uputnicu da ju imate, pa sad trebala, ne trebala. Je da vam mogu tamo izvaditi krv, ali ako ste baksuzi i pogodi se vrijeme kad lab ne radi pisi propalo 😏
Zar ti ne vade krv po dolasku da anesteziolog ima spremne nalaze?

Frajla 4 spavacice ti nisu bile dosta? Pa koliko dana si ti bila u bolnici? Ne kontam kod nas u osijeku nakon 3 dana dobijes nogu u dupe i kuc sa bebom ako je normalan porod i ako je beban okej.. A ako ja u 3 dana presvucem 3 spavacice onda sam brate dosla na modnu pistu a ne rodit.. 🤔🙄😒😅
Citam vas al nemam volje nista.. zakovana za krevet. Na pregledu cerviks skroz smeksan i na 11mm. Htjeli me ostavit al ipak sam doma nebi nikakvu terapiju dobivala tak i tak... danas 30+4 i molimm boga barem do 34 pa cu lakse disat... i mene tak zivcira kaj si ne mogu pospremit nit nista al pokusavam stavit na ignor

Frajla 4 spavacice ti nisu bile dosta? Pa koliko dana si ti bila u bolnici? Ne kontam kod nas u osijeku nakon 3 dana dobijes nogu u dupe i kuc sa bebom ako je normalan porod i ako je beban okej.. A ako ja u 3 dana presvucem 3 spavacice onda sam brate dosla na modnu pistu a ne rodit.. 🤔🙄😒😅
Ako je normalan porod 3 su dosta. Ak ides onaj treci dan doma. Ja sam bila 8 dana tak se moralo prat izmedu. Sad ne namjeravam imat spavacice. Imam jednu za porod a u sobi planiram bit u laganim haljinicama za po doma. Necu 2 puta istu gresku napravit 😀

Jel zna netko mozda gdje ima za kupit one kao zavjese sto idu na kinderbet?
Lalolitala, oprosti ako sam prozujala, ali zna li se uzrok zasto je tako skracen?
A ne znam.. u prvoj je isto tak bio al ne tak kriticno. Vrtio se oko 20. I bas sam gledala 20dana prije poroda je bio na 15. Tad je jedino bila ureaplasma 10na5 i nismo ju mogli maknut.Sad je 10na3 al ipak sam dobila antibiotik ak i tinja nekaj nutra da se makne. Krvna slika je pokazala neku blagu upalu.. sad cemo vidjet. Drzim te za rijec da ce bit ok :)

Zar ti ne vade krv po dolasku da anesteziolog ima spremne nalaze?
Vade. Ne treba to prije traziti jer u svakoj bolnici lab radi 0-24

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji