Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    16. Srpanj 2019. 13:56

DijMar meni jenovo tvoje predivno i jedinstveno.

16. Srpanj 2019. 13:57

Eeee vidis DijMar imam i ja staru koljevku koju planiram skinut sa tavana da vidim u kakvom je stanju i ja bi ju voljela koristiti ali je moja malo drugacija i trebala bi za nju kupiti posebni jastuk koji ide unutra jer se moja suzava na dnu a jastuk koji je isao u nju da bi beba bila na ravnom i udobnom naravno ne postoji vec preko 20 godina.. Ali to su bas kul stvari za stavit bebu u to dok odmarate

Angelina
    16. Srpanj 2019. 14:12

Hvala curke 🤗 mi smo bili na rucku, kao i uvijek kad imamo pregled. I sad sam bome imala sta citati, raspisale ste se danas.
    Julie ti si kao i ja, nokte uvijek moram imati sredene i skoro stalno su mi nalakirani 😁
    Frajla svakako cu se prije kontrole najesti i zbog cekanja i zbog svega 😁
    ...
    Super su vam sobice i krevetici, ne znam tko je sve stavljao slikice. Tko ima od koga dobiti to je super, ni ja ne bih kupovala da imam. Cak bih i svoj iskoristila jer sam imala bas kvalitetan krevetic, ali tata u njemu uzgaja pilice 😂😂

• ReginaP
    16. Srpanj 2019. 14:24

Aurora, javi ako nadjes nesto sto pomaze u smanjenju nervoze i šize.. ja doslovno cekam da me prodje. Probala sam sa setnjama, gledanjem filmova, druzenjem s ljudima, psom, spremanje, spremanje sebe ma kakvi.. sve me samo jos vise iritira i drzi me tako par dana i onda se smirim.. I ni ja ne bih voljela da mi bilo tko dolazi spremat ista dok me nema, ja sam svom vec rekla da moze moju sestru zvat ako bude bas nesto hitno trebalo jer je blizu nas i to je to.

luce35
    16. Srpanj 2019. 14:29

DijMar

Kad ste vec kod krevetica - prva slika je moj kinderbet, znaci star je 🤔🤔🤔 skoro 34 god 😅 i ne mislim kupovat drugi, mama ce ga samo polakirati i naravno novi madrac i ostalo…druga slika je kosara iliti kolijevka, stara uffff preko 40 god i nju planiram sibnuti u dnevni boravak za dnevni odmor hehe naravno, ostalo cemo mama i ja srediti pa kad bude tip top cu stavit slike 🤗🤗🤗
    Sve je cvrsto i stabilno, tata je provjerio tak da se ne brinem ☺
    U kolijevci je trenutno moja beba-lutka, stara 33 god 😄

Aaa divno 😍😍, samo oprezno s lakiranjem, na bazi vode mora biti, raspitaj se u prodavaonici jer beba kad se pocne dizati na nogice zna grickati tu gornju sipkicu,  godi desnima kad krenu zubici. Ovo iz iskustva pisem. Nas krevetic je star al ne toliko, u boji hrasta i planirala sam u bijelo ali muz se protivi zbog tih boja i lakova 🙄

luce35
    16. Srpanj 2019. 14:30

Angelina

Hvala curke 🤗 mi smo bili na rucku, kao i uvijek kad imamo pregled. I sad sam bome imala sta citati, raspisale ste se danas.
    Julieti si kao i ja, nokte uvijek moram imati sredene i skoro stalno su mi nalakirani 😁
    Frajla svakako cu se prije kontrole najesti i zbog cekanja i zbog svega 😁

Super su vam sobice i krevetici, ne znam tko je sve stavljao slikice. Tko ima od koga dobiti to je super, ni ja ne bih kupovala da imam. Cak bih i svoj iskoristila jer sam imala bas kvalitetan krevetic, ali tata u njemu uzgaja pilice 😂😂

Tek sad skuzila pilice, suze mi od smijeha krenule 🤣🤣🤣🤣

PatyDi
    16. Srpanj 2019. 14:48

Angelina i ja otkidam na pilice 🤣🤣🤣 dobro da se moj nije sjetio toga 😅
    Tnx Luce, javit cu mami ako nije mislila na to da zna...

Angelina
    16. Srpanj 2019. 14:56

Ma ludjak, sto reci 🤣

luce35
    16. Srpanj 2019. 15:14

meni je isto nakon 1 sat bio oko 11 ali se nakon 2 sata vratio na 7.5. Ne kuzim kako nakon 2 sata bude veci nego nakon 1 sat 🤔.
    Dobit ces dijetu, nije strasna nit ces biti gladna, a za ideje sto kuhati pridruzi se na temi gestacijskog. Profili ce ti biti jednostavniji nego nama u Splitu 😉

luce35
    16. Srpanj 2019. 15:33

Nisi veci baksuz od mene 😀. Profili odlicni, ali svejedno do kraja trudnoce svaka 3-4 tjedna moram na hospitalitaciju 24 sata, uz profile kompletna obrada, urinokultura, krv, vaginalni pregled, uzv. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.