Frajla 4 spavacice ti nisu bile dosta? Pa koliko dana si ti bila u bolnici? Ne kontam kod nas u osijeku nakon 3 dana dobijes nogu u dupe i kuc sa bebom ako je normalan porod i ako je beban okej.. A ako ja u 3 dana presvucem 3 spavacice onda sam brate dosla na modnu pistu a ne rodit.. 🤔🙄😒😅
Citam vas al nemam volje nista.. zakovana za krevet. Na pregledu cerviks skroz smeksan i na 11mm. Htjeli me ostavit al ipak sam doma nebi nikakvu terapiju dobivala tak i tak... danas 30+4 i molimm boga barem do 34 pa cu lakse disat... i mene tak zivcira kaj si ne mogu pospremit nit nista al pokusavam stavit na ignor
Frajla 4 spavacice ti nisu bile dosta? Pa koliko dana si ti bila u bolnici? Ne kontam kod nas u osijeku nakon 3 dana dobijes nogu u dupe i kuc sa bebom ako je normalan porod i ako je beban okej.. A ako ja u 3 dana presvucem 3 spavacice onda sam brate dosla na modnu pistu a ne rodit.. 🤔🙄😒😅
Ako je normalan porod 3 su dosta. Ak ides onaj treci dan doma. Ja sam bila 8 dana tak se moralo prat izmedu. Sad ne namjeravam imat spavacice. Imam jednu za porod a u sobi planiram bit u laganim haljinicama za po doma. Necu 2 puta istu gresku napravit 😀
Jel zna netko mozda gdje ima za kupit one kao zavjese sto idu na kinderbet?
Lalolitala, oprosti ako sam prozujala, ali zna li se uzrok zasto je tako skracen?
A ne znam.. u prvoj je isto tak bio al ne tak kriticno. Vrtio se oko 20. I bas sam gledala 20dana prije poroda je bio na 15. Tad je jedino bila ureaplasma 10na5 i nismo ju mogli maknut.Sad je 10na3 al ipak sam dobila antibiotik ak i tinja nekaj nutra da se makne. Krvna slika je pokazala neku blagu upalu.. sad cemo vidjet. Drzim te za rijec da ce bit ok :)
Za epiduralnu vam svakako treba krvna slika ne starija od mjesec dana. Kad krenete u trudnicku trazite uputnicu da ju imate, pa sad trebala, ne trebala. Je da vam mogu tamo izvaditi krv, ali ako ste baksuzi i pogodi se vrijeme kad lab ne radi pisi propalo 😏
Zar ti ne vade krv po dolasku da anesteziolog ima spremne nalaze?
Vade. Ne treba to prije traziti jer u svakoj bolnici lab radi 0-24
Aurorati čuvaš trudnoću?
Ma ne…u pocetku sam imala hematom p a sam zavrsila na komplikacija i od negdje 15. tjedna mi je terapija ukinuta, receno da je sve ok, da se cak i seksat mogu…i potvrdu za vjezbanje nedavno dobila. nego eto, muz mi cuva trudnocu🙄
Ovo je vrh: muz mi cuva trudnocu 😂😂😂😂😂😂😂
Sto se spavacica tice, ja sam imala 4 i nije mi bilo dosta 🙈 stalno sam davala muzu da ih pere. Ova u kojoj sam rodila nije uopce za baciti, nije da sam ju detaljno pregledava, ali nije imala sad neke fleketine. Normalno se zadigne kad legnes…oprana na 60 i nist se ne vidi…
Mene isto zivcira nered, a nist mi se neda. Imam previse stvari, nikako se rijesiti nereda, a stalno teglim nesto kod mame 🙄
Sutra mi dolazi teta spremka, drzite fige da bude nema dobra, pa da si ju ostavim.
Oprostite, ja upadam sa zimskih, iako bi mogla i u vase grupu zbog velicine bebe 😁☺️
Ajme Frajla, mi vec mjesecima trazimo pomoc za ciscenje u kuci i koga god od prijatelja i poznatih da pitamo, nijedna ne moze, sve prebookirane! 😱 nadam se da ce ti se posreciti sad, znam koji je to posao pronaci pomoc za kucu i drzi fige da i mi nadjemo na vrijeme 😁✌
Ajd da me netko razumije.
Nama je problem i lokacija, jer nije bas nesto prometno povezano. Bas mi jucer jedna kaze da je prebukirana 😱 sokirana sam ostala da stvarno tolko posla imaju. A trazim 1-2 put mjesecno samo…
Ako si iz zg ja sam nekad slala upit u tip-top, pa mozes probati viditi s njima sto nude. Meni su rekli 70 kn/sat, a nesto popusta ide ako rade s tvojim sredstvima, mislim da onda ispadne oko 60 kn
I nasla sam jos jednu firmu, al oni ciste podove s onim parnim cistacima, a mene malo frka da mi s tim po parketu drljaju… al ako te zanima posaljem ti link
Moze, super, posalji mi link (linkove) ☺️😊☺️😊 iako, puno bih radije nekoga skroz u privatnom aranzmanu, bez posredovanja agencija, na preporuku od poznatih… iskreno, taj biznis sad cvate u cijeloj RH, u Zgu, a i na obali u sezoni pogotovo. Morat cu intenzivno krenuti u potragu!
I ja sam htjela preko preporuke, pa sipak na kraju.
Uzela preko njuskala sad, pa cemo vidit.
Po opisu firmi se cini da su manje fleksibilni, ali vjerujem da se na kraju moze sve i s njima dogovoriti ako skuze da ces ih na duze trebati.
Ovo su ti sa parnim cistacem
https://spotless-servis.hr/cjenik-ciscenje-stanova-kuca/
Ovi su mi rekli 70kn, ako ce moja sredatva popust 15%. Cak su reklativno ok procjenili, stan od 50 m2 da je 3 sata posla
https://tip-top.hr/?gclid=CjwKCAjw67XpBRBqEiwA5RCocWfbpPbjf7l5wOJm0sInsFVhendkilZSLcamtlaEXb5bm4K02Jab3hoCpbMQAvD_BwE
I ima jos beeping. Kod njih je fora da ne placas gotovinom i placa se po kvadraturi koliko sam skuzila, pa sad kolko ostanu...
Za epiduralnu vam svakako treba krvna slika ne starija od mjesec dana. Kad krenete u trudnicku trazite uputnicu da ju imate, pa sad trebala, ne trebala. Je da vam mogu tamo izvaditi krv, ali ako ste baksuzi i pogodi se vrijeme kad lab ne radi pisi propalo 😏
Ja sam pitala u trudnickoj doktoricu sta treba za epi (sv duh) i ona mi je dala uputnicu da to imam spremno.
Tko pita ne skita, vidi kod sebe kak ide... u os mislim da moraju ranije ici na neki razgovor s anesteziologom cak. Kao sto i same znate epi ide od x do y cm, pa sad ako se ceka nalaz....
Ja sam pitala u trudnickoj doktoricu sta treba za epi (sv duh) i ona mi je dala uputnicu da to imam spremno.
Tko pita ne skita, vidi kod sebe kak ide… u os mislim da moraju ranije ici na neki razgovor s anesteziologom cak. Kao sto i same znate epi ide od x do y cm, pa sad ako se ceka nalaz….
Meni su kad sam dosla vadili krv na sv.duhu jer je krvna slika bila starij od 2tjedna. I cekala sam sat i pol na nalaz d mogu epi dobit
Sortiraj odgovore
Najstariji