Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    16. Srpanj 2019. 20:07

Julie

Angelina tak se i ja sjećam s tečaja da je anesteziologinja pričala da će nam vaditi krv po dolasku da imaju friske nalaze

Ma vadit ce svakako. Ionako je nekome nalaz od mjesec dana star, nekome je i onaj od 2 tjedna star tak da nema potrebe zamarati se s tim, bar ne u Merkuru.
    Ja se nadam da cu doci ili prekasno ili da iz nekog drugog razloga necu moci ni dobiti epiduralnu tak da ne moram odlucivati 😁

• lalolitala
    16. Srpanj 2019. 20:12

Za serklazu je bilo kasno jer je to u 27tjednu uoceno. Da da dobila sam inekcije vec. Nazalost nece prasina otic sama od sebe 😂 ma dobro ovo je sad 4tjedan da sam u lezecem. Prva dva tjedna sam se znala tu i tamo dic a sad samo lezanje.

16. Srpanj 2019. 20:28

Frajla

Manich

Frajla 4 spavacice ti nisu bile dosta? Pa koliko dana si ti bila u bolnici? Ne kontam kod nas u osijeku nakon 3 dana dobijes nogu u dupe i kuc sa bebom ako je normalan porod i ako je beban okej.. A ako ja u 3 dana presvucem 3 spavacice onda sam brate dosla na modnu pistu a ne rodit.. 🤔🙄😒😅

A dobro, istina je da sam jednu "isprljala" prije poroda jer sam bila u bolnici. Onda sam obukla cistu za porod i opet cistu poslje poroda.
    Vec sam pisala, nama su rekli da se ide kuci treci dan s tim da taj dan kad se rodi racunaju kao nulti. Ja sam rodila u subotu (s petka na sub) u 3 u noci, pustili su me tek u utorak. Isto tako su u uto pustili one koje su rodile u subotu u 10 navecer 😏
    Da mi nije nitko prao trebalo bi mi 1 za porod + jos 4 (sub, ned, pon i uto). A necemo spominjati ono kad jedem rucak u krevetu, pa se uflekam 🙈
    Mi cak nismo ni imale u sobama stolic i stolice (sto sam imala prije nego sam rodila)
    Da se razumijemo, ne mislim da treba baciit novce na 5 spavacica, uvjek ih moze netko oprati, samo kazem za one koje moraju rodiit u svojoj su 2 stvarno na knap…

Da ti pravo kazem da postoje neke jednokratne te bi kupila i nosila 10 komada jer meni niti ce tko imat to prat i nosit nazad u bolnicu niti ce mi itko dolazit. Doce tata vjerojatno po mene i bebu kad budemo trebali kuc i to je to.. Drugi nema tko ni doc. 

16. Srpanj 2019. 20:37

To su vam cari kad vas svi odjebu i kad nemate muza/decka sto god... Bit ce dobro ak nebudem na vlak sa bebom i kuc hahahaha.🤔🤔🤔🤔. Sad sam si malo razmisljala o svemu tome sto minse desilo i ono bas me neki bjes uhvatio. Jer zbilja nemam na koga racunat.. A eto to govno od oca djetetovog nije cak u stanju rec docu kuci u 10 mj i bit cu tu dok ne rodis i nemoras se brinut.. Neeee on misli valjda da to nije njegova duznost i da cu ja taksijem doc kuc sa djetetom... 😤😤😤😤😤😠😠😠😠😠😡😡😡😡😡😡😳😳😳😳😳  Govno usrano uff boze kako sam se sad uzrujala.. Nije ovo ni za zalit! Kad mi se pojavi pred ocima ugusit cu ga golim rukama smece neodgovorno.. 

• MonaL.
    16. Srpanj 2019. 20:58

Da li je koja koristila dmanozu?

16. Srpanj 2019. 21:08

Aurora87

Manich, mislis da ti mamu nece moci dovesti neka susjeda ili ona sestricna? Mozda nije bas sve tako crno kako ti se cini….tko ce te na porod voziti, jesi li s nekim o tome pricala?

Nisam pricala s nikim o tome jer kad i nacnem temu poroda i svega toga svi samo kazu daj prerano je i samo okrenu drugu temu. A nemogu bas racunat na sestricnu jer ona svako malo ide kod muza u francusku tako da nemogu bas rec e budi tu i cekaj da ja rodim. Nitko od njih nije kriv za moju situaciju i bas tako se ponasaju.. A kad bude bilo vrijeme za porod rekli su pa imas hitnu sta te ima tko vozit.. To je bio komentar moje sestre koja ima muza i auto ali eto... Imat cu srece ako mi brat bude tu kad budem rodila jer ce on jedini valjda i htjet doc i povest mamu. Ali i on radi u njemackoj i dodje kuc svaka 3 mj tek.. 

deewillow
    16. Srpanj 2019. 21:50

Manich, ja upadam sa zimskih, ali zapravo sam po terminima vise jesenska
    Ne znam tvoju situaciju, ali ovo sto citam me je potaknulo da objavim iducu sliku. Mozda su vec puni ti kapaciteti, ali super je znati da ima takvih ljudi (slijedi slika)

deewillow
    16. Srpanj 2019. 21:51

deewillow
    16. Srpanj 2019. 21:51

Evo cure, ako znate nekoga...

16. Srpanj 2019. 21:54

Aurora87

A svasta…stvarno, nekad ispadne da oni od kojih ocekujes sve, ne dobijes nista, a drugi te iznenade od.kojih ne.bi ocekivao…susjedi bi te sigurno odvezli da treba. A sta si ti "kriva"…ajde molim te, kao da si netko zeli bas takvu situaciju…jos da te hitna vozi kao da je taksi….mah, sad sam ja ljuta😤.

Vidis netko tko me ne pozna suosjeca i razumije i misli kako to sve nije okej.. Ali da ti pravo kazem svi moji krive mene za sve ovo.. Svi mi govore kako sam ja glupa jer sam mu vjerovala da sam trebala znati da ce me sjebat i ostavit. Nitko ne kaze supak govno jedno.. Nego svi po meni kao tipa sama sam si kriva jer sam vjerovala. I onaj tecaj eto ja se nisam prijavila jer kad sam rekla da bi isla onda je svima bio upitnik iznad glave kao ono zasto pa ti nemas koga vodit na taj tecaj i porod zast bi ti isla na to.. A kako mi je vrijeme tecaja malo nezgodno glupo mi se bilo prijaviti jer nebi voljela uzez nekome mjesto pa da na kraju nemogu ici jer me nema tko voziti a vlakom sumnjam da bih uskladila da mogu doc na vrijeme i otici kuci.. I eto i to su mi sjebali a zeljela sam ici jer zbilja mislim da je korisno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI