Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    16. Srpanj 2019. 22:27

deewillow

Evo cure, ako znate nekoga…

To je gotovo, gospodja ta je zamolila da joj se vise ne salju u inbox podatci da je izabrala ne jednu vec tri zene s djecicom i da trazi u blizini svog smjestaja za jos dodatne dvije ako im tko moze ustupiti svoj apartman na par dana. Ali da je gesta lijepa bome je 🥰

luce35
    16. Srpanj 2019. 22:46

Manich a sto je s novim deckom? Kako se on nosi s tom situacijom? 
    Obitelj ti je malo reci cudna, dogodilo se, beba stize i ne vidim smisla u tome da ti stalno nabijaju na nos umjesto da se angaziraju i olaksaju ti koliko god je moguce 🙄

• Kengurica
    16. Srpanj 2019. 23:01

Lalolitala bas mi je zao. Stvarno nemoj nista osim krevet wc raditi, nista. Znam i ja curu koja je s twinsima tako dogurala do 38tt. Cerviks ti je full mali. Fuckas prasinu i sve. Mozes ti to!
    MonaL ja pijem dmanozu. Šta te zanima?
    Manich nisam u toku jer sam se kasnije pridruzila forumu, ali bas si u nezavidnoj situaciji. Da nemas nikoga da te vozi, ni prijateljicu i da je sestra tako gruba, ali znas kako kazu, dobijes teret koji mozes nositi pa ces vidjeti i sama koliko si snazna i koliko ti mozes. Jel taj tata tvog djeteta neki klinac? 

• MonaL.
    16. Srpanj 2019. 23:15

Kengurica

Lalolitala bas mi je zao. Stvarno nemoj nista osim krevet wc raditi, nista. Znam i ja curu koja je s twinsima tako dogurala do 38tt. Cerviks ti je full mali. Fuckas prasinu i sve. Mozes ti to!
    MonaLja pijem dmanozu. Šta te zanima?
    Manich nisam u toku jer sam se kasnije pridruzila forumu, ali bas si u nezavidnoj situaciji. Da nemas nikoga da te vozi, ni prijateljicu i da je sestra tako gruba, ali znas kako kazu, dobijes teret koji mozes nositi pa ces vidjeti i sama koliko si snazna i koliko ti mozes. Jel taj tata tvog djeteta neki klinac?

Zanima me da li je učinkovita? Da li je mogu uzimati uz antibiotik ili nakon? Gdje kupiti,koja cijena? Imam eserihiju pa bi uzimala nešto osim brusnice🙄

PatyDi
    16. Srpanj 2019. 23:30

Evo citam malo ljetne i primjecujem da se radjaju dosta velike tj teske bebe 😬😬😬
    I moram podijeliti s vama jednu jako simpaticnu stvar danas sa plaze - do mene je bila smjestena obitelj s malom djecom od kojih je starija djevojcica od cca 4 god cijelo vrijeme gledala moj trbuh 😄😄😄 otkako je izasla iz vode, a vise se nije vracala unutra, te se kasnije skoro smjestila na moj rucnik koliko blizu se igrala ☺ Samo sam cekala da skuzi kako se trbuh povremeno mice 😂 

16. Srpanj 2019. 23:37

Luce novi decko je odlucio da ja nisam ono sto on trazi heh a napricao se ajmee divota.. Et sta da ti kazem ja srece sa muskima nemam nadam se samo da ako nosim sina da ce me on voljeti vise od govnara koji su mi polako kidali zivce i srce..
    Kengurica ne nazalost nije balavac ima 35 godina i dijete iz prijasnje veze... Vec velikog sina ima 9 godina... 

• Kengurica
    16. Srpanj 2019. 23:38

Ja sam pila uz antibiotik, narucena s Iherba, tamo ima vise vrsta s vise cijena, narucila sam ju dok mi nije trebala pa sam ju imala sad kad mi treba. Da li je ucinkovita osobno ne znam jer cu bris tek ponavljati, ali sam pila i antibiotik i korisila acidosalus vaginalete. Nadam se da ce sve to uroditi plodom. Znam iz jedne grupe na fejsu ciji sam clan da se zene kunu u nju. Ova je moja:
    https://hr.iherb.com/pr/Zhou-Nutrition-D-Mannose-with-Cranberry-Xbac-60-Vegetarian-Capsules/80998

• Kengurica
    16. Srpanj 2019. 23:41

Manich moja bas je nezreo. Pun je svijet tih cudnih ljudi koji su i sami bili necije dijete i opet nemaju osjecaj za vlastito i da je to zivot jedan u pitanju. Nemoj se sikirati za tog drugog jer sam sigurna da kad malo stanes na noge i beba naraste da ces upoznati nekog vrijednog. I ti ces drugacije tada birati muskarce. Sad si puna hormona ;)

felicita28
    16. Srpanj 2019. 23:43

MonaL. Ja isto imam escherihiju. Imala sam je u 4 mj. Trudnocd izlijecia navodno i sad se opet vratila. Koje antibiotike pijes? Ja sam kupila d manozu u ljekarni ali nisam bila sigurna smijem li je piti, ali sad kad cujem da se moze piti svakako bi mogla poceti

• Kengurica
    17. Srpanj 2019. 00:11

Hm, ja pijem u isto vrijeme s antibiotikom, ali nisam pitala doktora. To je u biti šećer pa sam zaključila da smijem, ali bas cu probati izguglati da vam ne dam krivu informaciju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.