Tnx cure...da sam znala di idem i koliko cu cekati, uzela bih rucak sa sobom 😩
Trudnicka ambulanta, najvise je onih koje dolaze na ctg i par nas koje smo turisticki tu 😠
Ja 5.po redu, rijesila je tek 1.i osla u salu...pun hodnik trudnica...ovo sve izgleda toliko jadno...sestra vec od jutra riga vatru jer joj svaka koja dodje kuca na vrata da se javi, ali ona sve salje van do poziva...
Nadam se da je u Cakovcu nesto bolje jer ovdje bude cijela Istra 😵 Ali tamo opet imamo onu drugu populaciju 😱
Toliko o tome da cu ostatak dana potrosit laganini u nekom sopingu...vec sad me prosla volja 😔😔😔
Joj vi u Čakovcu vjerojatno imate i visok natalitet i dalje zbog te druge populacije.
Drži se!

Luce super za nalaze, drzim fige da i dalje budu dobri.
Dijmar sretno s cekanjem... mislim da je tako vise manje svugdje jer rodilista pokrivaju dosta velika podrucja.
A mozda druga populacija ne ide tako puno kod doktora 😉
Sad si me sjetila kak su jedni kod nas radili cirkus, smislili da njih 10 hoce u isto vrijeme na obrezivanje i da ih sve operira isti doktor 🤦🏼♀️ i to ti ko djete od 2 godine, tupi svoje gotovo, pa nebi da je hobotnica doktor 😂

Joj vi u Čakovcu vjerojatno imate i visok natalitet i dalje zbog te druge populacije.
Drži se!
Hahahaha pa da! Radi njih je to najgusce naseljena zupanija, a najmanja 😂
Da...p.vode imam 21 i radi tog secera s pocetka price i posto profil nisam radila vec neka 2 mj, moram u petak onaj svaka 4 sata 😞 Veselica...ali ne moram bit u bolnici pa cu radije cijeli dan bauljat po gradu i vracat se u labor.jer je i gin rekla da ako zelim tako ona me ne bi zatvarala u bolnicu na taj jedan dan...i onda opet za tj dana kontrola u bolnickoj 😓
Ima jedna simpaticna situacija - jedna od trudnica koja je cekala ctg lupka trbuh i prica s bebom nek se probudi ☺ A moj frajer je nakon jucerasnjeg lijenog dana, danas opet u formi 😅
Jer do sad su mi taj profil radili u Rovinju, ali samo 2 vadjenja, no ona kaze da to nije to i eto mi cjelodnevnog neplaniranog izleta u Pulu... 😒
Profil uzimaju prije dorucka, 2 sata poslije dorucka, i tako prije/poslije rucka i vecere, u ponoc i u 3 ujutro, ukupno 8 vadjenja je meni bilo. Izdrzat ces 😉

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji