Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    17. Srpanj 2019. 07:56

luce35

mc_zgb

Jutroo, ja isto bome nisam mogla zaspati do pola 2, bila ona pomrcina mjeseca, mozda je zato divlje bilo 😀
    Evo upravo obavila prvo vadjenje krvi i popila onu divnu secernu otopinu. Aparatic je pokazao 5.1 na taste, ne svidja mi se to vec, ali je rekao da im je to samo za orijentjr, da ne bude da ke secer vec visok pa da te nasopaju jos secerom. Nadam se da necu i ja na dijetu morat 🤦 A fino sam se najela sinoc oko 9 😂🤦

12 sati si trebala pauzirati s jelom, ako ti bude poviseno ponovi da dobijes realno stanje

A znam, tak sam planirala, na kraju nisam doma dosla prije pola 9, a nisam jela od 1 prije toga. Tako da sam morala jesti. A sad sta je tu je, vidjet cemo.
    Jesu vam dosli nalazi na egradjani? Doktorica mi radi sad ujutro, pa necu sigurno imat nalaze danas kod nje.

luce35
    17. Srpanj 2019. 08:03

Na egradjani dodje iduci dan a doktorici ti mozda i stigne danas do kraja radnog vremena.

• Noemi1
    17. Srpanj 2019. 08:12

mc_zgb

luce35

mc_zgb

Jutroo, ja isto bome nisam mogla zaspati do pola 2, bila ona pomrcina mjeseca, mozda je zato divlje bilo 😀
    Evo upravo obavila prvo vadjenje krvi i popila onu divnu secernu otopinu. Aparatic je pokazao 5.1 na taste, ne svidja mi se to vec, ali je rekao da im je to samo za orijentjr, da ne bude da ke secer vec visok pa da te nasopaju jos secerom. Nadam se da necu i ja na dijetu morat 🤦 A fino sam se najela sinoc oko 9 😂🤦

12 sati si trebala pauzirati s jelom, ako ti bude poviseno ponovi da dobijes realno stanje

A znam, tak sam planirala, na kraju nisam doma dosla prije pola 9, a nisam jela od 1 prije toga. Tako da sam morala jesti. A sad sta je tu je, vidjet cemo.
    Jesu vam dosli nalazi na egradjani? Doktorica mi radi sad ujutro, pa necu sigurno imat nalaze danas kod nje.

Meni je isti dan stiglo na egradjani nalaz. Ali mogla bi imat i danas nalaze, pred kraj smjene kod doktorice. A sto se tice ovog da 12h prije ne jedes, mislim da je to neki orjentir. Ja sam isto imala u 21h preobilan obrok (vjeruj, pojela sam sve sto sam nasla u kuci -da jadna ne budem gladna cijelu noc hahah😂) i u 7 ujutro vadila krv i bila 4,1.  Tako da ako nemas problema sa secerom, mislim da ce ti bili svakako u granici normale.  A ako imas, onda ce ti sve vrijednosti bit povisene, jela ti u 21 ili 19h. 🤔

mc_zgb
    17. Srpanj 2019. 08:22

Noemi1

mc_zgb

luce35

mc_zgb

Meni je isti dan stiglo na egradjani nalaz. Ali mogla bi imat i danas nalaze, pred kraj smjene kod doktorice. A sto se tice ovog da 12h prije ne jedes, mislim da je to neki orjentir. Ja sam isto imala u 21h preobilan obrok (vjeruj, pojela sam sve sto sam nasla u kuci -da jadna ne budem gladna cijelu noc hahah😂) i u 7 ujutro vadila krv i bila 4,1. Tako da ako nemas problema sa secerom, mislim da ce ti bili svakako u granici normale. A ako imas, onda ce ti sve vrijednosti bit povisene, jela ti u 21 ili 19h. 🤔

A da, tako sam si i ja mislila. Ak imam secer, bit ce visok jela ja u 7 zadnje ili 9. Do sad mi nikad nije bio preko granica, nadam se da ce tako i ostat. 😊

mc_zgb
    17. Srpanj 2019. 08:23

Obavljeno i drugo vadjenje, i vidite sto sam dobila od med. sestre koja mi je vadila. ❤❤

• Noemi1
    17. Srpanj 2019. 08:36

Bas slatko  Kod nas ne dobijes ni dobar dan kad dodjes, a ne srceta 🙄

luce35
    17. Srpanj 2019. 08:38

Taman sam htjela napisat da su meni jedva dobro jutro rekle 🙄

mc_zgb
    17. Srpanj 2019. 08:53

Bome je i mene zacudilo, ali bas je draga. Mladja curka je i u domu zdravlja sam, pa mozda zato, nema nas tak puno (trudnica za ogtt) kao na vuk vrhovcu valjda. Ali i bas je draga curka, odmah ti lakse sve bude. 😊

• Noemi1
    17. Srpanj 2019. 08:55

Jel zna netko koja je procedura kod otvaranja porodiljnog i ostvarivanja porodiljne naknade? Znaci prvo od ginekologa trazim doznaku i sta onda? Nosim u firmu? U hzzo? 

luce35
    17. Srpanj 2019. 09:11

Stigao prvi nalaz urinokulture-sterilan i obican urin uredan osim leukocita kojima je interval od 0-2 a moj nalaz je 1-3,  ove druge dvije UK ce vjerovatno isto biti ok.  Ocito ovo boluckanje nije zbog neke upale vec cura pritisce na nezgodno mjesto 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.