Angelina 🐣😂🙈 jos sam ponovo procitala jer sam mislila da sam zabrijala da pisu pilici 😂😂😱😂
Deja bas ludo da ti nakon 2 sata bude veci nego nakon sat 🙄🙄 citala sam i ja za Vinogradsku da forsiraju inducirani za to 🙈 al ne mora nuzno biti lose, mozds zaista bude islo glatko uz epiduralnu ako za nju
Nesto mi zvoni da i u vinogradskoj hospitaliziraju za profile 🤔
Svakako se raspitaj, pa ak je mozda da probas traziti uputnicu za vuk vrhovac bolje
Sto se spavacica tice, ja sam imala 4 i nije mi bilo dosta 🙈 stalno sam davala muzu da ih pere. Ova u kojoj sam rodila nije uopce za baciti, nije da sam ju detaljno pregledava, ali nije imala sad neke fleketine. Normalno se zadigne kad legnes...oprana na 60 i nist se ne vidi...
Mene isto zivcira nered, a nist mi se neda. Imam previse stvari, nikako se rijesiti nereda, a stalno teglim nesto kod mame 🙄
Sutra mi dolazi teta spremka, drzite fige da bude nema dobra, pa da si ju ostavim.
Sto se spavacica tice, ja sam imala 4 i nije mi bilo dosta 🙈 stalno sam davala muzu da ih pere. Ova u kojoj sam rodila nije uopce za baciti, nije da sam ju detaljno pregledava, ali nije imala sad neke fleketine. Normalno se zadigne kad legnes…oprana na 60 i nist se ne vidi…
Mene isto zivcira nered, a nist mi se neda. Imam previse stvari, nikako se rijesiti nereda, a stalno teglim nesto kod mame 🙄
Sutra mi dolazi teta spremka, drzite fige da bude nema dobra, pa da si ju ostavim.
Oprostite, ja upadam sa zimskih, iako bi mogla i u vase grupu zbog velicine bebe 😁☺️
Ajme Frajla, mi vec mjesecima trazimo pomoc za ciscenje u kuci i koga god od prijatelja i poznatih da pitamo, nijedna ne moze, sve prebookirane! 😱 nadam se da ce ti se posreciti sad, znam koji je to posao pronaci pomoc za kucu i drzi fige da i mi nadjemo na vrijeme 😁✌
Deja ja cu probati bez nje pa cu vidjeti kako ce ici.....u svakom slucaju ne zelim se patiti i ako bude bas nepodnosljivo samo nek mi daju kaj god da budem high. 🙈🙈
Frajla 🤞🏼
Sto se spavacica tice, ja sam imala 4 i nije mi bilo dosta 🙈 stalno sam davala muzu da ih pere. Ova u kojoj sam rodila nije uopce za baciti, nije da sam ju detaljno pregledava, ali nije imala sad neke fleketine. Normalno se zadigne kad legnes…oprana na 60 i nist se ne vidi…
Oprostite, ja upadam sa zimskih, iako bi mogla i u vase grupu zbog velicine bebe 😁☺️
Ajme Frajla, mi vec mjesecima trazimo pomoc za ciscenje u kuci i koga god od prijatelja i poznatih da pitamo, nijedna ne moze, sve prebookirane! 😱 nadam se da ce ti se posreciti sad, znam koji je to posao pronaci pomoc za kucu i drzi fige da i mi nadjemo na vrijeme 😁✌
Ajd da me netko razumije.
Nama je problem i lokacija, jer nije bas nesto prometno povezano. Bas mi jucer jedna kaze da je prebukirana 😱 sokirana sam ostala da stvarno tolko posla imaju. A trazim 1-2 put mjesecno samo...
Ako si iz zg ja sam nekad slala upit u tip-top, pa mozes probati viditi s njima sto nude. Meni su rekli 70 kn/sat, a nesto popusta ide ako rade s tvojim sredstvima, mislim da onda ispadne oko 60 kn
I nasla sam jos jednu firmu, al oni ciste podove s onim parnim cistacima, a mene malo frka da mi s tim po parketu drljaju... al ako te zanima posaljem ti link
Ajd da me netko razumije.
Nama je problem i lokacija, jer nije bas nesto prometno povezano. Bas mi jucer jedna kaze da je prebukirana 😱 sokirana sam ostala da stvarno tolko posla imaju. A trazim 1-2 put mjesecno samo…
Ako si iz zg ja sam nekad slala upit u tip-top, pa mozes probati viditi s njima sto nude. Meni su rekli 70 kn/sat, a nesto popusta ide ako rade s tvojim sredstvima, mislim da onda ispadne oko 60 kn
I nasla sam jos jednu firmu, al oni ciste podove s onim parnim cistacima, a mene malo frka da mi s tim po parketu drljaju… al ako te zanima posaljem ti link
Moze, super, posalji mi link (linkove) ☺️😊☺️😊 iako, puno bih radije nekoga skroz u privatnom aranzmanu, bez posredovanja agencija, na preporuku od poznatih... iskreno, taj biznis sad cvate u cijeloj RH, u Zgu, a i na obali u sezoni pogotovo. Morat cu intenzivno krenuti u potragu!
Za epiduralnu vam svakako treba krvna slika ne starija od mjesec dana. Kad krenete u trudnicku trazite uputnicu da ju imate, pa sad trebala, ne trebala. Je da vam mogu tamo izvaditi krv, ali ako ste baksuzi i pogodi se vrijeme kad lab ne radi pisi propalo 😏
Za epiduralnu vam svakako treba krvna slika ne starija od mjesec dana. Kad krenete u trudnicku trazite uputnicu da ju imate, pa sad trebala, ne trebala. Je da vam mogu tamo izvaditi krv, ali ako ste baksuzi i pogodi se vrijeme kad lab ne radi pisi propalo 😏
Zar ti ne vade krv po dolasku da anesteziolog ima spremne nalaze?
Sortiraj odgovore
Najstariji