Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    17. Srpanj 2019. 08:38

Taman sam htjela napisat da su meni jedva dobro jutro rekle 🙄

mc_zgb
    17. Srpanj 2019. 08:53

Bome je i mene zacudilo, ali bas je draga. Mladja curka je i u domu zdravlja sam, pa mozda zato, nema nas tak puno (trudnica za ogtt) kao na vuk vrhovcu valjda. Ali i bas je draga curka, odmah ti lakse sve bude. 😊

• Noemi1
    17. Srpanj 2019. 08:55

Jel zna netko koja je procedura kod otvaranja porodiljnog i ostvarivanja porodiljne naknade? Znaci prvo od ginekologa trazim doznaku i sta onda? Nosim u firmu? U hzzo? 

luce35
    17. Srpanj 2019. 09:11

Stigao prvi nalaz urinokulture-sterilan i obican urin uredan osim leukocita kojima je interval od 0-2 a moj nalaz je 1-3,  ove druge dvije UK ce vjerovatno isto biti ok.  Ocito ovo boluckanje nije zbog neke upale vec cura pritisce na nezgodno mjesto 😀

• ReginaP
    17. Srpanj 2019. 09:20

Noemi1

Jel zna netko koja je procedura kod otvaranja porodiljnog i ostvarivanja porodiljne naknade? Znaci prvo od ginekologa trazim doznaku i sta onda? Nosim u firmu? U hzzo?

Trebas doznake od ginekologa, jedan primjerak nosiš u firmu, a drugi u HZZO. Prosjek zadnjih 6 plaća ovjeren od poslodavca, presliku tekućeg računa i osobne i to nosis u HZZO.. errrm mislim da je to to

• Noemi1
    17. Srpanj 2019. 09:50

ReginaP

Noemi1

Trebas doznake od ginekologa, jedan primjerak nosiš u firmu, a drugi u HZZO. Prosjek zadnjih 6 plaća ovjeren od poslodavca, presliku tekućeg računa i osobne i to nosis u HZZO.. errrm mislim da je to to

Hvala 👍😁

• Kengurica
    17. Srpanj 2019. 10:12

DijMar sretno!
    Ja svaki dan imam neke ruzne snove. Neki budu bas ruzni, nocas npr da su mi ukrali mobitel. Sad si razmisljam jel me to nesto duboko u podsvijesti muči.

• ReginaP
    17. Srpanj 2019. 10:18

Kengurica

DijMar sretno!
    Ja svaki dan imam neke ruzne snove. Neki budu bas ruzni, nocas npr da su mi ukrali mobitel. Sad si razmisljam jel me to nesto duboko u podsvijesti muči.

Uh ja zadnjih mjeseci imam jako realne snove i bas ruzne i onda kad se probudim mi treba neko vrijeme da skuzim da je to bio san. Stalno me netko proganja i takve gluposti. Moram prestat gledat krimi serije

• Kengurica
    17. Srpanj 2019. 10:24

Daa, kao da je stvarnost. Znam da sam pročitala da su u trudnići življi snovi, ali što ne sanjam da sam na plaži na Maldivima ;)

• ReginaP
    17. Srpanj 2019. 10:31

hahahaha valjda smo jadne stalno u brigama pa se to odrazava i na snove

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI