Bome je i mene zacudilo, ali bas je draga. Mladja curka je i u domu zdravlja sam, pa mozda zato, nema nas tak puno (trudnica za ogtt) kao na vuk vrhovcu valjda. Ali i bas je draga curka, odmah ti lakse sve bude. 😊

Jel zna netko koja je procedura kod otvaranja porodiljnog i ostvarivanja porodiljne naknade? Znaci prvo od ginekologa trazim doznaku i sta onda? Nosim u firmu? U hzzo?

Stigao prvi nalaz urinokulture-sterilan i obican urin uredan osim leukocita kojima je interval od 0-2 a moj nalaz je 1-3, ove druge dvije UK ce vjerovatno isto biti ok. Ocito ovo boluckanje nije zbog neke upale vec cura pritisce na nezgodno mjesto 😀

Jel zna netko koja je procedura kod otvaranja porodiljnog i ostvarivanja porodiljne naknade? Znaci prvo od ginekologa trazim doznaku i sta onda? Nosim u firmu? U hzzo?
Trebas doznake od ginekologa, jedan primjerak nosiš u firmu, a drugi u HZZO. Prosjek zadnjih 6 plaća ovjeren od poslodavca, presliku tekućeg računa i osobne i to nosis u HZZO.. errrm mislim da je to to

Trebas doznake od ginekologa, jedan primjerak nosiš u firmu, a drugi u HZZO. Prosjek zadnjih 6 plaća ovjeren od poslodavca, presliku tekućeg računa i osobne i to nosis u HZZO.. errrm mislim da je to to
Hvala 👍😁

DijMar sretno!
Ja svaki dan imam neke ruzne snove. Neki budu bas ruzni, nocas npr da su mi ukrali mobitel. Sad si razmisljam jel me to nesto duboko u podsvijesti muči.

DijMar sretno!
Ja svaki dan imam neke ruzne snove. Neki budu bas ruzni, nocas npr da su mi ukrali mobitel. Sad si razmisljam jel me to nesto duboko u podsvijesti muči.
Uh ja zadnjih mjeseci imam jako realne snove i bas ruzne i onda kad se probudim mi treba neko vrijeme da skuzim da je to bio san. Stalno me netko proganja i takve gluposti. Moram prestat gledat krimi serije

Daa, kao da je stvarnost. Znam da sam pročitala da su u trudnići življi snovi, ali što ne sanjam da sam na plaži na Maldivima ;)

hahahaha valjda smo jadne stalno u brigama pa se to odrazava i na snove

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji