A sto se spremanja tice, mislim da se ne treba opterecivat s tim tko ce ti pocistiti stan dok si u bolnici. Bitno da bebica dodje u cisto. Ja bih prihvatila svaciju pomoc (bila to sogorica, svekrva, mama, brat, sestra, prijateljica) naravno, ako mi kasnije to nece nabijat na nos 😀
Felicita, ja sam planirala kupit 2 spavacice i mislila sam da je to dosta. Al trazim neku prihvatljivu cijenu, posto ne vjerujem da cu ih nosit poslje poroda, pa mi zao dat 300kn za 2 spavacice koje cu bacit poslije ili brisat pod s njima 🙄
Ja isto nikada ne nosim spavacice i glupo mi bacati lovu na neke skupe. Kupit cu neke obicne sa 4-5 dugmica i posluzit ce za dojenje kad se otkopcaju
Ja te spavacice necu ni kupiti moja mama je to prije nosila tako da ima sto vrsti u ormaru koje vise ni ona ne nosi tako da cu za bolnicu ponjet 3 i koja je najkadnija u njoj cu rodit i poslje bacit sta me briga.. Stvarnooo su preskupeeee te spavacice za trudnice a znaju proizvodjaci da zene to ne nose osim kada ima eto treba u bolnici.. Ja za kuci imam potkosulje trudnicke i to mi je najprakticnije...
Ja te spavacice necu ni kupiti moja mama je to prije nosila tako da ima sto vrsti u ormaru koje vise ni ona ne nosi tako da cu za bolnicu ponjet 3 i koja je najkadnija u njoj cu rodit i poslje bacit sta me briga.. Stvarnooo su preskupeeee te spavacice za trudnice a znaju proizvodjaci da zene to ne nose osim kada ima eto treba u bolnici.. Ja za kuci imam potkosulje trudnicke i to mi je najprakticnije…
Gdje si kupila trudnicke potkosulje ?
Ja te spavacice necu ni kupiti moja mama je to prije nosila tako da ima sto vrsti u ormaru koje vise ni ona ne nosi tako da cu za bolnicu ponjet 3 i koja je najkadnija u njoj cu rodit i poslje bacit sta me briga.. Stvarnooo su preskupeeee te spavacice za trudnice a znaju proizvodjaci da zene to ne nose osim kada ima eto treba u bolnici.. Ja za kuci imam potkosulje trudnicke i to mi je najprakticnije…
Gdje si kupila trudnicke potkosulje ?
Ja sam moje dobila od sestricne ali inace su iz lidla.. Kod nas cesto izbace da su na popustu sto su ostale valjda zadnji brojevi budu dvije za 50 kn.. Ali samo veliki brojevi barem kod nas.
Kad ste vec kod krevetica - prva slika je moj kinderbet, znaci star je 🤔🤔🤔 skoro 34 god 😅 i ne mislim kupovat drugi, mama ce ga samo polakirati i naravno novi madrac i ostalo...druga slika je kosara iliti kolijevka, stara uffff preko 40 god i nju planiram sibnuti u dnevni boravak za dnevni odmor hehe naravno, ostalo cemo mama i ja srediti pa kad bude tip top cu stavit slike 🤗🤗🤗
Sve je cvrsto i stabilno, tata je provjerio tak da se ne brinem ☺
U kolijevci je trenutno moja beba-lutka, stara 33 god 😄
Hvala curke za cestitke, i sama se osjecam kao da sam napravila ne znam ni sama sto, a samo polozila taj ispit 😂
Krevetici i sobice su vam predivni. DijMar tvoj kimbic je divan, malo novu boju i super bude!
Mene danas isto u banci ugurali prek reda, jos me bankar pita pa sto ste uopce uzimali broj, a meni neugodno doc tamo i odmah s vrata vikat ja sam trudnica. Stojim i cekam, jos dok mogu 😀
Jooj i mene sutra ceka ogtt, nadam se da nece i meni biti povisene vrijednosti. 😕 Jesu ti jako visoke vrijednosti?
Deja, bar te nece puno gnjaviti... cak i ak te salju na profil ides prvo malo na dijetu, pa onda tek vadis profil, to ce to vec biti cca 30 tjedana, iduci za 4 tjedna i to je to. Od 36 na dalje se vise ne ide jer je to u terminu vec
Sortiraj odgovore
Najstariji