Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    16. Srpanj 2019. 11:08

Meni treba, al taj sampon mi ga nije dao 😂😂

16. Srpanj 2019. 11:14

Kengurica

Meni treba, al taj sampon mi ga nije dao 😂😂

Esi probala kojeg drugog proizvodaca? 

• Kengurica
    16. Srpanj 2019. 11:35

Loreal koje su nahvalili i smece zivo, aussie meni nije valjao, imam sad doma uz batiste schwarzkoph koji super mirise, al mi ostavlja bijelo, balea. Ne mogu se sjetiti jesam jos koji, al vjeruj da svaki koji sam probala ili jako pobijeli kosu ili ne pokupi mast, batiste mi ne mirise fino, al najbolje to obavi. I imam doma mali putni aveo, ni taj mi ne valja. Sad da li na razlicitom tjemenu razlicito reagira to ne znam, ali osobno mi je batiste najbolji. Isto zna jako zabijeliti kosu, on pak ima problem da kad tek otvoris pusta previse praha, u sredini je najbolji, na kraju pak nema praha nego zrak, ali ja ti ostavim da malo popije mast i istrljam rucnikom pa se onda pocesljam. 

16. Srpanj 2019. 11:37

Noemi1

Manich

Curke ja se danas ipak javila tati da mi posudi za madrac tj da ode uzeti u lesnini taj na akciji i na kraju ga nije bilo vise i on javi da ce oni to rijesiti… E sad koliko mi je to pametno hahha neznaaaam jer moj tata se bas ne kuzi u to sve. Dala sam mu dimenzije i rekao je da ce rijesit on i njegova zena to… Takooo da se iskreno nadam da ce pitat u trgovini za savjet koji da kupi naravno rekla sam nema potrebe neki preskupi ali i da ne kupi bas nadmadrac od 3 cm jer je to premalooo.. Drzite fige da kupi nesto dobro hihi.. 🤔😏😅 Ali eto malo mi je lakse jer sam vidjela da su se osjecali jadno sto mi nemaju sta veliko kupiti za poklon posto prakticki sve dobijam.. I sada su odusevljeni sto ipak nesto vece mogu kupiti.

Cure u emezzeti imate za 259 kn odlican madrac s bonelli oprugama (dimenzije 120x60cm), znaci nije klasicna spuzva. Jos je i antialergijski. Ovo je puno bolje nego onaj sa spuzavama, koji ne podupire dovoljno bebicu kad malo naraste.

Hvalaaa dragaaa. 

16. Srpanj 2019. 11:52

Ma kazem vam kuzim da bebaci nekad nezele spavati u kreveticu ali nije ista situacija kod mene i kod drugih kao prvo ja sam sama u velikom krevetu na koji se nemogu postaviti nikakve zastite (imam onaj boxspring krevet) i zaista je previsok da bih dijete uopce usudila stavit pored sebe da spava.. Mozda tek od 2 godine ali prije toga nema sanse... A i ja iskreno imam strah da bih spavala pored bebe cak i da je niski krevet.. Imam pretvrd san kad zaspim i puno se okrecem i bojim se stavit dijete pored sebe da se nebi okrenula na njega.. Uhh odma se najezim.. Tako daaa ce biti prisiljen spavati u kreveticu.. Ne kazem da mozda necemo popodne lec skupa na veliki krevet ali zaista bi voljela naviknuti dijete na njegov krevetic jer sam tako sigurnija i mirnija da se nista nece desiti.. 

• Noemi1
    16. Srpanj 2019. 12:16

Aurora, ne vjerujem da ces u jysku nac spavacice. Kucne ogrtace da, ali spavacice tesko (jos za trudnice, sumnjam) 😐 ako nadjes, javi nam 😁

16. Srpanj 2019. 12:18

Manich

Ma kazem vam kuzim da bebaci nekad nezele spavati u kreveticu ali nije ista situacija kod mene i kod drugih kao prvo ja sam sama u velikom krevetu na koji se nemogu postaviti nikakve zastite (imam onaj boxspring krevet) i zaista je previsok da bih dijete uopce usudila stavit pored sebe da spava.. Mozda tek od 2 godine ali prije toga nema sanse… A i ja iskreno imam strah da bih spavala pored bebe cak i da je niski krevet.. Imam pretvrd san kad zaspim i puno se okrecem i bojim se stavit dijete pored sebe da se nebi okrenula na njega.. Uhh odma se najezim.. Tako daaa ce biti prisiljen spavati u kreveticu.. Ne kazem da mozda necemo popodne lec skupa na veliki krevet ali zaista bi voljela naviknuti dijete na njegov krevetic jer sam tako sigurnija i mirnija da se nista nece desiti..

I ja imam tvrd san a pogotovo kada sam umorna, al moja majka kaze da se to sve promjeni a i prijateljice tkd kazu da se to promjeni i da nema sanse da bi mogle bebu prignjeciti

16. Srpanj 2019. 12:19

Kengurica

Loreal koje su nahvalili i smece zivo, aussie meni nije valjao, imam sad doma uz batiste schwarzkoph koji super mirise, al mi ostavlja bijelo, balea. Ne mogu se sjetiti jesam jos koji, al vjeruj da svaki koji sam probala ili jako pobijeli kosu ili ne pokupi mast, batiste mi ne mirise fino, al najbolje to obavi. I imam doma mali putni aveo, ni taj mi ne valja. Sad da li na razlicitom tjemenu razlicito reagira to ne znam, ali osobno mi je batiste najbolji. Isto zna jako zabijeliti kosu, on pak ima problem da kad tek otvoris pusta previse praha, u sredini je najbolji, na kraju pak nema praha nego zrak, ali ja ti ostavim da malo popije mast i istrljam rucnikom pa se onda pocesljam.

Mozda je do tjemena da ti to ne prihvaca isto kao sto svima nepase svi samponi zato ih toliko i ima

felicita28
    16. Srpanj 2019. 12:42

Ja koristim cesto ce sampone od Batiste jer mi se full masti kosa i ne znam sto bi bez njih i svakako cu to malo pakiranje nositi u bolnicu. Ja sam kupila spavacice i ogrtac na kraju u westgateu ducan mama nova i odlicne su...od 100 do 150 kuna neke ali su kvalitetne. Ja sam kupila 2 spavavice i ogrtac i imam jednu spavavicu u kojoj cu radjati jer to dosta sto mislite?

• Noemi1
    16. Srpanj 2019. 12:44

Pusti glaaaasno glazbu i plesi, pjevaj, usput malo pospremi stan i bit ces bolje raspolozena  ovako kad stalno gledas u nered, jos te vise zivcira. E a posteljina djecja ce ti bit u lidlu od cetvrtka na akciji za 70ak kn, ako sam dobro zapamtila (ima u onom letku, pa pogledaj). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.