Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Srpanj 2019. 10:30

Frajla

ayla

Jeli koja koristila ove sampone za suho pranje kose? Ja bi za bolnicu neki al nezz koji, ima li ko preporuku? Vidim da je neki na akciji u dm

Koristim ih povremeno i ok su mi za ovako nekad. Za u bolnicu i blizu bebe ih nebi preporucila jer sve koje sam probala imaju dosta intenzivan miris. Uz to svi fukncioniraju na foru da su to sitne cestice (recimo ko brasno ili baby puder, samo sitnije) koje onda upijaju tu masnocu, znaci stoje na kosi i vjerojatno padaju okolo.
    Budes prezivila tih par dana masne kose ako ju bas ne budes mogla oprati. Ja sam oprala drugi dan u bolnici…

Ma ja bi samo tada za bolnicu, more se desiti da me uhvate trudovi i da nestignem kosu oprati a mrzim masnu kosu, onda se sama sebi gadim pa bi rada to ublaziti, jer i nezz hocu li u bolnici prati i kakva ce biti situacija a sad da cu ja to koristiti non stop, nepada mi na pamet ja najviše volim kad ja nju operem 😁

Julie
    16. Srpanj 2019. 10:31

ayla

Julie

ayla

Jeli koja koristila ove sampone za suho pranje kose? Ja bi za bolnicu neki al nezz koji, ima li ko preporuku? Vidim da je neki na akciji u dm

Probaj Batistq, jesu malo skuplji od drugih al imas i mini pakiranje. Meni su oni najbolji i izbjegavaj onaj smedi brown jer on ima i boje u sebi

Taj je bas i na akciji 30 kn i uz njega gratis manji.

Uzmi si, to je ionako za silu. 🙈

PatyDi
    16. Srpanj 2019. 10:32

ayla

Julie

ayla

Probaj Batistq, jesu malo skuplji od drugih al imas i mini pakiranje. Meni su oni najbolji i izbjegavaj onaj smedi brown jer on ima i boje u sebi

Taj je bas i na akciji 30 kn i uz njega gratis manji.

Ja ih koristim često, pogotovo kad mi se kosa zamasti preko noći, a uzimam si od Balee za svijetlu kosu ili pa neki u dm koji mi lijepo miriši  Ali plaćam ih cca 20ak i nešto kn...

16. Srpanj 2019. 10:33

Hvala vam za savjet 😘 uzet cu svakako zlu netrebalo 😁

Frajla
    16. Srpanj 2019. 10:35

Aurora87

Jutro curke!
    Sretno svima na pregledima svih vrsta🤗
    Lijepi su vam krevetici i sobice🙂.
    Manich, ja također ne bih kupovala novi da imam od nekoga naslijediti. Znam hrpu djece od kolegica koja skoro uopce nisu spavala u kreveticu, nesto kratko i onda u krevetu s mamom i neke kazu da su znale da ce tako biti da ne bi ni kupovale. Znaci, ako je on ovako siguran, koristi ga, tko sisa izgled.😉
    Frajka, znaci nije to tako prevelik jorgan? Mislim, krevetic mi je 120×60 pa mi ovo djeluje preveliko za njega (135×90). A cini mi se jorgan bas dobar, ima prostepanog medu i onako je bas fin na dodir….rekla je zena u trgovini da je njen unuk isti koristio pa sam zato kupila jer sam kontala dok je bio beba…i onda izađemo iz trgovine i kaze mi mm pa to ti je preveliko za bebu i krevetic🤔

Ma nije to veliko, malo se zguzva kod nogu, ali ok je. Pa i za krevet 90x200 ide jorgan 140x200, znaci siri od kreveta 😉
    Za te djecje nema standarda, ali svi budu tu negdje. Lidl su recimo 100x140, ikea 100x125
    Nas isto ima medeka, iz kauflanda je i cini mi se da je istih dimenzija, znaci vjerojatno je istu... ako nisi uzela navlakice ja sam tocno tih dimenzija nasla u kauflandu (naravno, samo nekad kad daju) i u jysku.

Frajla
    16. Srpanj 2019. 10:38

Angelina super za pregled. Bas je lijepa bušica. Ti stalno kukas da si se udebljala, a bas super izgledaš. Ponesi cokolade u TA kad budes isla, beba mora biti budna za ctg 😉

• Pikulica19
    16. Srpanj 2019. 10:39

ayla

Aussie i Badiste sam ja koristila i to sam mogla samo da odgodim pranje kose na jedan dan inace sam vec sutradan morala ju oprat pa ako ti dan u igri pomoci ce ti puno i da praskasti su pa valjda to pokupi masnocu i n etreba pretjerivat jer ce ti kosa izgledat brasnasto 🤣 i imaju lijepi ali intenzivan miris 

Frajla
    16. Srpanj 2019. 10:44

Pikulica19

ayla

Aussie i Badiste sam ja koristila i to sam mogla samo da odgodim pranje kose na jedan dan inace sam vec sutradan morala ju oprat pa ako ti dan u igri pomoci ce ti puno i da praskasti su pa valjda to pokupi masnocu i n etreba pretjerivat jer ce ti kosa izgledat brasnasto 🤣 i imaju lijepi ali intenzivan miris

P.s. od onog batiste za volumen kosa bude "tvrda"  i malo ljepljiva kao od laka za kosu. Pa tko ako to ne volis preskoci ga

• Kengurica
    16. Srpanj 2019. 11:01

Ayla ja sam probala skoro sve te sampone za suho pranje jer mi se nenormalno masti kosa (sad u trudnoci puno manje :)) i Batiste su najbolji, ali nemoj taj za volumen. Kako kaže Frajla taj učini kosu čudnom. I onda u bolnicu poneses samo taj mali.
    Manich moj necak ti nije skoro ni dva mjeseca bio u kinerbetu. Cesto mame koje doje stave bebu kraj sebe u krevet, bebe su prvo nepomicne, kasnije otvore kinderbet i spoje, al ovaj gospodin cim je mrvicu narastao je izlazio iz kindaca mami i tati na krevet. I onda su mu s godinu i nesto uzeli pravi krevet djecji i instalirali ogradice. A u jako cesto dijete ostaje u krevetu s roditeljima. To je za roditelje i njihov san losije, al mnogi na kraju popuste iako su imali stav da nema sanse. E zbog toga se ne zamaraj s kindačem. Osim toga mozes ga malo ukrasiti. Ja cu posuditi next to me krevetic za pocetak pa cemo tek kasnije gledati za kinderbet. 
    Ja sam okrenula dan i noc 🤪

16. Srpanj 2019. 11:06

Oke volumena mi ni netreba imam je ionako previse 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.