Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    16. Srpanj 2019. 09:48

Frajla

DijMar

Frajla

Frajla

DijMar

Frajla, svugdje di citam stoji tih famoznih 15 dana…ili je to samo za prijavu u maticni 🤔
    Nego, da i ja napokon podijelim nesto pozitivno nakon skoro 7 mj trudnoce, valjda sam sad dovoljno narasla pa me shvacaju ozbiljno 😏 Sva sreca pa sam u malom gradu i nema nekih guzvara u laboratoriju, osim ak se ne potrefi, ali ja bez griznje savijesti odem unutra i obavim preko reda, cak me ovaj put nije poslala malo van i zvala me nakon 2 min 😏
    I u banci gle cuda, kaze sluzbenica pa ajde dodjite preko reda, iskoristite sad to dok mozete, a ja si mislim, ne znate vi da nije tako… 😕
    A u lokalnom ducanu ajmeeee zamirisao mi svijezi bijeli kruh i parizer 😄 ali nisam si uzela nis od toga jer sam jaka i nisam popustila 😁😁😁

https://gov.hr/moja-uprava/obitelj-i-zivot/roditeljstvo/prijava-rodjenja-djeteta/326
    Citam sada, rok za prijavu cinjenice rođenja je 15 dana, to radi bolnica time sto dostavlja papire u maticni 😉

Naravno, ako nisi planirala roditi doma 🤪

Haha nisam ne. Ali opet, kak bolnica prijavi dijete ako mu roditelji nisu odabrali ime? Mislim, taj dio mi je malo smiješan…okej, vjerujem da svi imaju ime, ali…

Ne prijavljuje dijete nego prijavljuje samo cinjenicu da si ti rodila dijete, datum rodenja i sl. Nema u tom trenu dijete jos ni ime ni adresu… znaju u bolnici pitati jel imas ime za djete, mozda si i zapisu negdje, ali ne pise na tom papiru

Ahaaaa 

Frajla
    16. Srpanj 2019. 10:03

U dm-u je opet pampers premium 2+1 gratis do kraja mjeseca. I jos do 21. imate 10x vise bodova za cijelu kupovinu 😉

fritula
    16. Srpanj 2019. 10:07

Frajla

Sretno svima na pregledima, ispijanjima napitaka, bockanjima i ostalim veseljima 😆
    Manich, nemoj kupovati novi krevetic, dobit ces novi madrac, bit ce na cistom i toplom i to je jedino bitno. Kog briga kako izgleda? Radije cuvaj novce, pa ces kupiti nesto sto ce ti trebati. Ili u krajnjem slucaju neku igrackicu djetetu, tom ce se bar veseliti, a boli ju cosak jel krevet bijel ili smeđ ili ogreban….tako bar ja razmisljam.
    Mi isto imamo nasljeđen, star preko 10 godina i uopce me to ne sekira. Nije da nismo mogli kupiti novi, al cemu kad ovaj fukcionira

Manich Ja ovo potpisujem, te baby stvari su jako skupe a kratko se koriste i kasnije samo smetaju, tako da bolje čuvaj novce za druge stvari. 
    Ja imam isto naslijeđeni krevetić kojeg je još moj prvi sin išarao s kemijskom u naletu inspiracije ali me baš briga, ne mislim kupovati novi kad ću to koristit godinu dvije i onda može slobodno i u smeće.

16. Srpanj 2019. 10:14

Jeli koja koristila ove sampone za suho pranje kose? Ja bi za bolnicu neki al nezz koji, ima li ko preporuku? Vidim da je neki na akciji u dm

Angelina
    16. Srpanj 2019. 10:18

Mi obavili pregled. Bebacica ima 2kg, okrenula se glavom, ja sam zatvorena i sve je ok 😊 to je bio zadnji pregled kod nje, za mjesec dana me ceka TA 😱
    I evo danas sam se pofotkala malo posto iz cijele trudnoce imam mozda 3 slike 🙈

Julie
    16. Srpanj 2019. 10:21

ayla

Jeli koja koristila ove sampone za suho pranje kose? Ja bi za bolnicu neki al nezz koji, ima li ko preporuku? Vidim da je neki na akciji u dm

Probaj Batistq, jesu malo skuplji od drugih al imas i mini pakiranje. Meni su oni najbolji i izbjegavaj onaj smedi brown jer on ima i boje u sebi

16. Srpanj 2019. 10:25

Angelina

Mi obavili pregled. Bebacica ima 2kg, okrenula se glavom, ja sam zatvorena i sve je ok 😊 to je bio zadnji pregled kod nje, za mjesec dana me ceka TA 😱
    I evo danas sam se pofotkala malo posto iz cijele trudnoce imam mozda 3 slike 🙈

Bravoo za bebaca 😍😍 trbuscic je 👌 

Julie

Nama stigle tenke 🥰
    Angelina predivno izgledaš, imaš sličan trbuh kao ja, mislim na veličinu i nokti su ti top. Ne znam zašto al ja bas često ljudima gledam u nokte 😂🙈
    Ako vidim da su neuredni ili ne daj Boze prljavi hjooooj, odmah mi se sve zgadi 😂😂😂😂😂

Frajla

ayla

Koristim ih povremeno i ok su mi za ovako nekad. Za u bolnicu i blizu bebe ih nebi preporucila jer sve koje sam probala imaju dosta intenzivan miris. Uz to svi fukncioniraju na foru da su to sitne cestice (recimo ko brasno ili baby puder, samo sitnije) koje onda upijaju tu masnocu, znaci stoje na kosi i vjerojatno padaju okolo.
    Budes prezivila tih par dana masne kose ako ju bas ne budes mogla oprati. Ja sam oprala drugi dan u bolnici...

16. Srpanj 2019. 10:26

Julie

ayla

Probaj Batistq, jesu malo skuplji od drugih al imas i mini pakiranje. Meni su oni najbolji i izbjegavaj onaj smedi brown jer on ima i boje u sebi

Taj je bas i na akciji 30 kn i uz njega gratis manji. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.