Ma nekako brijem da se lakse te iz urina rijesisi. Dmanoza obavezno. Piti jaaaako puno. Imas i sok od brusnice u dm. I njega uvedi ako ti to sve nije preskupo. I naravno antibiotik je majka svemu.

Ma znam da je normalno, znaci ne preostaje mi nist drugo nego kupit jastucice za dojenje? 😐
Pa koliko toga tebi curi? Meni po svega par kapi, tako mi je i u prvoj trudnoci bilo.
Pa bude promjer 4cm na majici ako nemam grudnjak, znaci dosta 🙄

Aurora robica je medenaaa 💕.. Mene glava danas boli otkad sam ustala... I neka dosada me pere neznam sta bi sama sa sobom.
Curke sretno na pregledima tko ide!
Maša, ja cu s 32tt prvi put na ctg…cini mi se rano kad citam kad idu ostale curke, ali tako me moj dr narucio.
Evo i robice
😍😍 Sve je prelipo 🤗
Ma nekako brijem da se lakse te iz urina rijesisi. Dmanoza obavezno. Piti jaaaako puno. Imas i sok od brusnice u dm. I njega uvedi ako ti to sve nije preskupo. I naravno antibiotik je majka svemu.
Od početka trudnoće pijem brusnicu iz dm. Doduše pila sam jednu šalicu dnevno čisto onako. Pijem i kapsule od brusnice. Evo dobila i od svog travara čajeve neke. Pa ćemo vidit..a dmanozu još nisam,i to ću 😂 hvala ti na savjetima 🤗
Kengurica, po zm su mi racunali. Za tako male razlike koje ti imas se raucna po zm. A to ti je i bolje, ranije ces ici 😉
Na ctg sam ja isla tek tamo negdje od 36/37 tjedana.
Aurora robica je preslatka. Znam da cu sad ispasti babaroga, ali ja dugo nisam oblacila hlacice s gumom (ove dvoje bež sto si slikala), em zbog pupka, em zbog toga jer njima stomacic bas jako naraste kad se najedu...pa svakako ako uzimas takve provjeri da je gumica dovoljno labava

Lijepa robica 😍 mi cemo, nadam se, za vikend u shopping za bebicu, jedva cekam 😁

Kako sam se isprepadala. Izlazim iz t centra na iblerovom, zapnem za jebenu plocu koja strsi i padnem prema naprijed, srecom docekam se na ruke i noge, trbuh nije dosao ni blizu poda, sve je zavrsilo s poderanim tajicama i koljenom. Neki lik mi pomogao, svi gledaju iz svib kafica, pobjegla cim prije.
Proklela sam i tu plocu i nizak tlak zbog kojeg hodam ko pijana kokos.
Mozda sada da, ali kojoj ce se dati igrati s tim kad dodje beba...a i sve je tako na malo slozeno da ja bome ne bi znala sto je di 😅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji