Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    11. Srpanj 2019. 10:45

Noemi1

Sretno na pregledima tko ima danas 😊 nego cure, jel se nekoj dogadja da mu curi mlijeko (kolostrum) sad u trudnoci

Meni curka u kapljicama od 13tt.... 

11. Srpanj 2019. 10:53

Jutro, da isprepadale pa sva sam u soku kako cu i sta cu, pogotovo kako pisu doje i placu ja sam osoba koja oce probati al ako placem ja odustajem a to nebi nikako htjela. 

• Pikulica19
    11. Srpanj 2019. 11:03

Frajla ma isti tretman imam i sredjena i ne srredjena 😂, pa se ja ne stresiram zbog toga jer jos uvijek zacjeljujem od britvice i isjecenosti s njom ...
    Julie ma ja bi htjela i noge i bikini i brazilsku... Ma sve sve 🤣... A budem gurala secernu dok muzu ne dop***im 🤭
    ... 
    Ne mogu naci kako izgledaju bh kontrakcije, tj. kako ih prepoznat?
    Cijelu noc i dio jutra imam neke radnje u donjem dijelu trbuha, pa nekako mi ne drzi vodu da se beba stalno mrduljila i okretala 🤷‍♀️

PatyDi
    11. Srpanj 2019. 11:05

Aurora i Ayla, ja sam isto za da se proba, ali isto tako sam se pomirila s time da ću možda odustati i uvest ad. Samo se nadam da neće biti forsiranja od strane patronažne i gledanja ispod oka ako odustanem. Kao što kažu friške mame, može biti da se nama to neće dogoditi, ali opet nam je u glavi ono najgore...e sad, jel u tom slučaju bolje stati pa će mlijeko samo nestati ili trpit i plakat od boli svakih par sati idućih mj do dva i onda na kraju biti sve sretne što smo uspjele? Ja za sebe ne mogu garantirati niš od navedenog jer jednostavno moram probati...kroz koji mjesec ćemo se čuti u vezi toga  
    A sad, pitanje za one koje uzimaju dodatno željezo (pošto pričamo o svemu, mogu i ja o tome hehe) - do sad mi je stolica bila crna, kao pod normalno radi željeza, ali zadnja dva dana je tamno smeđa...jel to možda znači da beba uzima više željeza nego do sad?  

Julie
    11. Srpanj 2019. 11:06

Angelina slažem se, ne znam kaj to poslovanju u 5 min.....ja dragom sredim leđa. Nema puno ali opet treba 15 min jer hoću da je pedantno.
    Novost na Merkuru, u trudničkoj je stavljena klima i bome je bas ugodno.
    Manich ja imam dragog al opet malo me trta da me ne posjece  😂🙈 tako da smo na istom 😂😂😂😂
    Mi čekamo al nije gužva srecom

Julie
    11. Srpanj 2019. 11:10

DijMar daaaa, ja uvijek imala željeza da ga mogu dijelit, sad mi je opalo. U tim tjednima ide puno u posteljicu i beba uzme i povećan nam je volumen krvi tak da sve je to normalno.
    A dojenje 🙈🙈🙈🙈 to sam zaboravila komentirat.....
    Znaci ja kad čitam te ljetnje, grozno....pa to je horor od iskustva.....ja se neću libiti uvest ad ukoliko neće ići.....nema šanse da trpim te boli, rane Itd......nema smisla, briga me za osude jer onak uvijek će netko nešto imat srat 😂🙈

PatyDi
    11. Srpanj 2019. 11:14

Evo gaaaaa ljetno sniženje za mamu i bebu napon idući tj u Lidlu 

luce35
    11. Srpanj 2019. 11:18

Nemate se kome sto opravdavati hocete dojiti ili ne, to je vasa stvar. Mene su odgovarali pa nisam htjela odustati, grintali su ali sto me briga. Moj zivot, moje sise, mene je bolilo i nikog drugog

11. Srpanj 2019. 11:20

Zaboravih, ko ide na pregled sretno.. 
    Pikulica19 ako se trbuh zategne i otpusti to su ti kontrakcije ako je zera livo zera desno to se beba rita

11. Srpanj 2019. 11:26

Dobro su se ovi iz lidla vise sitili za bebe nesta, bas mi treba jos tetra pelena i podbradaka, i sta jos najbitnije aman ce nam i placa sjesti 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.