Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LollyBB
    11. Srpanj 2019. 11:29

Maša62

Lolly u ponedjeljak sam bila na Vuk Vrhovcu i čekala sat i pol nitko se nije ponudio da ustupi mjesto .Naravno na mjestima za trudnice nije sjedila niti jedna trudnica .Stopala su mi bila jako otekla ,mm poludio sto nisam nikog digla.Danas idem kod Podobnika na pregled poželite mi sreću , prvi put idem na ctg rekli mi da dođem pola sata ranije radi ctg .Jel bio tko već na ctgu danas sam 30+1 ?

Da, vidjela sam jer sam 1x mjesečno išla tamo. Gurala sam trbuh ispred staraca, dala im 5 min i taman kad sam se spremala napravit džumbus, jedna cura i starija gospođa su ustale meni i još jednoj trudnici. 
    Nisam još bila na ctg. Sretno! :)

• MonaL.
    11. Srpanj 2019. 11:30

Evo ja sam uspila pored svega dobit i eserihiju i enterokok. Dobila antibiotik i vaginalete. Ima li neka trudnica da ju je zaliječila? Ja samo u trudnoći dobijem eserihiju 🤷

• Kengurica
    11. Srpanj 2019. 11:33

Frajla jesu ti odredili porodiljni po UZV ili zadnjoj mengi? Meni je svaki dosad UZV pokazao 5-7 dana manje od onoga po mengi.
    Cure ja se nikad skoro frisko ne obrijem prije ginekologa jer mi to uvijek bilo glupo, kao radije da ispadnem da me bas briga 😂😂, al se tipa 2-3 dana prije obrijem. Sad sam narucena ginu taman prije depilacije koju sam si za more organizirala i moram pustati dlake, doci cu mu kao jeti, al dobro mi je jedna ginekologica rekla, pa nisam ja sex doktor, ja sam gin, bas me briga jeste dlakave, celave itd..
    Jesam dobro shvatila da nekoj od vas muz radi brazilku secernom pastom, a da je prije sama? Nisam probala to nikad sama cupati, ali cini mi se nemoguce, jel treba puno prakse da uspijes?

• Kengurica
    11. Srpanj 2019. 11:36

Monal dijelimo muku po enterokoku. Javit cu ti za 2 tjedna jesam li ga se rijesila. Antibiotik sam popila. Pila sam neki probiotik oralno, tj jos pijem, i sad sam uvela jos acidosalus vaginalete. Za eserihiju bih jos dodala dmanozu i brusnicu. Al jel tebi u brisu ili urinu? Meni je urin sterilan. Prije trudnice sam radila bris svakih pola godine unazad 2,5 godine i nikad nista i sad u trudnoci sranje.

• ReginaP
    11. Srpanj 2019. 11:38

Ja sam bila na nekom savjetovanju o dojenju bas zbog te panike i straha sta cu i kako cu.. Rekla je sestra da jako puno ovisi o pravilnom stavljanju bebe na sisu i da trebamo pilat u bolnici sestre da nam pokazu, po mogucnost odmah kad bude kontakt koza o kozu.. Zatim da poze koje zauzimamo za dojenje budu prilagodjene i nama, tipa dodat vise jastuka kako bi nam bilo sto udobnije da si ne stvaramo dodatan stres. Da se ragade osim s mastima tim najbolje lijece tako da se majcino mlijeko namaze na bradavicu i ostavi susit na zraku. Predlozila je u koliko beba u pocetku odbija sisu da se koristi izdajalica kako bi se sto lakse uspostavila ponuda i potraznja tj da bude dovoljno mlijeka ako beba za par dana ipak pristane na sisu.. Imaju za kupit silikonski šeširići za bradavice, treba masirati kvržice, mam komprese se mogu stavljati, ohladjeni listovi kupusa navodno pomazu pri upalama.. sve u svemu jako je naglasavala da se trebamo sto je vise moguce opustiti se, pomoci sebi i slusati sebe, a ne mame, bake, susjede itd. A u konacnici ako ne ide ne ide

• MonaL.
    11. Srpanj 2019. 11:42

Kengurica

Monaldijelimo muku po enterokoku. Javit cu ti za 2 tjedna jesam li ga se rijesila. Antibiotik sam popila. Pila sam neki probiotik oralno, tj jos pijem, i sad sam uvela jos acidosalus vaginalete. Za eserihiju bih jos dodala dmanozu i brusnicu. Al jel tebi u brisu ili urinu? Meni je urin sterilan. Prije trudnice sam radila bris svakih pola godine unazad 2,5 godine i nikad nista i sad u trudnoci sranje.

U urinu mi je. .zadnje briseve sam radila prije 15 tj ,nisam ponavljala otada

• Kengurica
    11. Srpanj 2019. 11:46

Ma nekako brijem da se lakse te iz urina rijesisi. Dmanoza obavezno. Piti jaaaako puno. Imas i sok od brusnice u dm. I njega uvedi ako ti to sve nije preskupo. I naravno antibiotik je majka svemu. 

• ReginaP
    11. Srpanj 2019. 11:49

Aurora, robica je diivna <3

• Noemi1
    11. Srpanj 2019. 11:51

luce35

Noemi1

Ma znam da je normalno, znaci ne preostaje mi nist drugo nego kupit jastucice za dojenje? 😐

Pa koliko toga tebi curi? Meni po svega par kapi, tako mi je i u prvoj trudnoci bilo.

Pa bude promjer 4cm na majici ako nemam grudnjak, znaci dosta 🙄

11. Srpanj 2019. 11:56

Aurora robica je medenaaa   💕.. Mene glava danas boli otkad sam ustala... I neka dosada me pere neznam sta bi sama sa sobom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.