Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Srpanj 2019. 00:09

Julie

ayla

Ja se divim zenama koje to napamet, ja se jednostavno ne usudim, da mi imat para prvo bi osla to laserski ukloniti da sam mirna do kraja zivota 😁

Ja imam uredaj ali sam brzo ostala trudna kako sam ga dobila pa cekam ce rodim. Uspijem se uz dodatne popravke s ogledalom obrijati ali fakat mi je to vec muka i duze traje

Koji imas, ja sam razmisljala o philips lumei da bi ju cak i na rate uzela al trenutno ne dok nepocmem raditi i dok se placa ne poboljsa 😄 pa ja na brijanje nogu izgubim puno vremena i jos da dole moram nebi me cijeli dan iz kupatila bilo 😂😂😂 

• Pikulica19
    11. Srpanj 2019. 00:15

ayla

Julie

ayla

Julie

Manich 🙈🙈🙈 odmah sam se otkrila i vas dvije zenske ste preslatke ❤️
    Pikulica uzas, 24 000? Za te pare doslovno dva egzoticna ljetovanja opalim.
    Citam i ja Aylu, kaze oprala svu robicu reko fuck sad moram i ja 😜🙈

I opeglala 😂😂😂

A u pm 😂🙈
    Ja sutra idem na kontrolu i sad se moram ici brijat, ja ne znam dal mi ima nesto gore raditi s trbuhom do zuba 🙈🙈🙈🙈

Ja sam to prepustila muzu, jedva sidim kamo li da se jos brijem, da on nece to da radi mislim da bi sa sumom isla 😂😂😂🙈

Ma znas sto, kad sam isla na bazen samo da lezim sam se toliko puta porezala britvicom ko da se prvi put brijem, jer cupkam vec 8 godina. Bas sam si rekla da ne mogu ja bit toliko cupava u tih par tjedana koliko se oni dlakavih p*z*i nagledaju od onih baba i jos od onih zena koje furaju naturale frizurice. Jedva cekam da mi muzic dodje i pocupka 🤣
    Nakon svega sam izgubila bas sram na toj ginekologiji kad sam na hitnom pregledu završila i uz doktorovo predavanje i prisutnosti 8 stazista m i ž, i jos ne sredjena dole i svi skoro zavire 🤦🏼‍♀️ a ja samo pricam ko papagaj doktoru da oprostite sto sam dosla nesredjena dole, a imam puno gori problem od par dlacica... Sad me vise sramota sto sam se ispricavala neg ista, a falilo je samo da mi domar jos ne zaviri 🤭 i onda mi muz kaze kako se ja brzo tam skinem i jos brze obucem 😂

Angelina
    11. Srpanj 2019. 00:17

ayla

Julie

ayla

Ja se divim zenama koje to napamet, ja se jednostavno ne usudim, da mi imat para prvo bi osla to laserski ukloniti da sam mirna do kraja zivota 😁

Ja imam uredaj ali sam brzo ostala trudna kako sam ga dobila pa cekam ce rodim. Uspijem se uz dodatne popravke s ogledalom obrijati ali fakat mi je to vec muka i duze traje

Koji imas, ja sam razmisljala o philips lumei da bi ju cak i na rate uzela al trenutno ne dok nepocmem raditi i dok se placa ne poboljsa 😄 pa ja na brijanje nogu izgubim puno vremena i jos da dole moram nebi me cijeli dan iz kupatila bilo 😂😂😂

Ja imam lumeu i dobro je to stvarno, funkcionira, samo treba biti uporan i redovit (sto ja naravno nisam bila pa se sad mucim s dlaketinama) 😁

11. Srpanj 2019. 00:21

Pikulica19

ayla

Julie

ayla

Julie

Manich 🙈🙈🙈 odmah sam se otkrila i vas dvije zenske ste preslatke ❤️
    Pikulica uzas, 24 000? Za te pare doslovno dva egzoticna ljetovanja opalim.
    Citam i ja Aylu, kaze oprala svu robicu reko fuck sad moram i ja 😜🙈

I opeglala 😂😂😂

A u pm 😂🙈
    Ja sutra idem na kontrolu i sad se moram ici brijat, ja ne znam dal mi ima nesto gore raditi s trbuhom do zuba 🙈🙈🙈🙈

Ja sam to prepustila muzu, jedva sidim kamo li da se jos brijem, da on nece to da radi mislim da bi sa sumom isla 😂😂😂🙈

Ma znas sto, kad sam isla na bazen samo da lezim sam se toliko puta porezala britvicom ko da se prvi put brijem, jer cupkam vec 8 godina. Bas sam si rekla da ne mogu ja bit toliko cupava u tih par tjedana koliko se oni dlakavih p*z*i nagledaju od onih baba i jos od onih zena koje furaju naturale frizurice. Jedva cekam da mi muzic dodje i pocupka 🤣
    Nakon svega sam izgubila bas sram na toj ginekologiji kad sam na hitnom pregledu završila i uz doktorovo predavanje i prisutnosti 8 stazista m i ž, i jos ne sredjena dole i svi skoro zavire 🤦🏼‍♀️ a ja samo pricam ko papagaj doktoru da oprostite sto sam dosla nesredjena dole, a imam puno gori problem od par dlacica… Sad me vise sramota sto sam se ispricavala neg ista, a falilo je samo da mi domar jos ne zaviri 🤭 i onda mi muz kaze kako se ja brzo tam skinem i jos brze obucem 😂

Mi previse brinemo oko toga jer je ovo 21. St. al realno gledajuci kako su se zene prije brijale, nije bilo ni kupatila nit ista i nisu se brijale sigurno, bili su zileti koji ako krivo uzmes poreza ruku a i dole sve i mislis da bi bilo vrijeme da se to vrati da nije sramota otici bez frizure dole 😂😂

11. Srpanj 2019. 00:23

Angelina

ayla

Julie

ayla

Ja imam lumeu i dobro je to stvarno, funkcionira, samo treba biti uporan i redovit (sto ja naravno nisam bila pa se sad mucim s dlaketinama) 😁

A svi smo ljeni ja jedva cekam zimu da pustim zbunje na nogama 😂😂😂 toplije mi 🙈

Angelina
    11. Srpanj 2019. 00:30

Ne znam koliko puta sam vec proklela onog tko je izmislio britvice, brijanje, depiliranje i slicne radnje 😂

11. Srpanj 2019. 00:35

Angelina

Ne znam koliko puta sam vec proklela onog tko je izmislio britvice, brijanje, depiliranje i slicne radnje 😂

Takodjer i ja, bas je to mucenje.. I onds kada cujem nekog muskog kako se jadan mora brijat pa ja bi mu samar opalila on bradu a i nemora ako nece jer mu nitko nece zamjeriti a mi od glave do pete 😵😵

Julie
    11. Srpanj 2019. 00:36

ayla

Julie

ayla

Nju i imam. Ceka spremna za uporabu 😂

11. Srpanj 2019. 00:43

Morat cu ju i ja zametnut da se rijesim muka s britvicom 

• Pikulica19
    11. Srpanj 2019. 01:01

Ayla napisem ja litaniju od teksta i slucajno stranica mi se refresha i sve mi obrise 🤦🏼‍♀️😭
    Uglavnom da mi muz ne dolazi prije pregleda s puta i da me ne moze pocupkat ja bi isla ovako s par dlacica. Meni je postalo tesko se pregibat za noge a mogu mislit kako je vama koje ste 2-3mj ispred...
    I da i ja isto sam pikirala tu Philips Lumei pa cu kad krenem radit si rijesit to a sad sam na secernoj i dalje uz muza ... 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.