Ja se divim zenama koje to napamet, ja se jednostavno ne usudim, da mi imat para prvo bi osla to laserski ukloniti da sam mirna do kraja zivota 😁
Ja imam uredaj ali sam brzo ostala trudna kako sam ga dobila pa cekam ce rodim. Uspijem se uz dodatne popravke s ogledalom obrijati ali fakat mi je to vec muka i duze traje
Koji imas, ja sam razmisljala o philips lumei da bi ju cak i na rate uzela al trenutno ne dok nepocmem raditi i dok se placa ne poboljsa 😄 pa ja na brijanje nogu izgubim puno vremena i jos da dole moram nebi me cijeli dan iz kupatila bilo 😂😂😂
Manich 🙈🙈🙈 odmah sam se otkrila i vas dvije zenske ste preslatke ❤️
Pikulica uzas, 24 000? Za te pare doslovno dva egzoticna ljetovanja opalim.
Citam i ja Aylu, kaze oprala svu robicu reko fuck sad moram i ja 😜🙈
I opeglala 😂😂😂
A u pm 😂🙈
Ja sutra idem na kontrolu i sad se moram ici brijat, ja ne znam dal mi ima nesto gore raditi s trbuhom do zuba 🙈🙈🙈🙈
Ja sam to prepustila muzu, jedva sidim kamo li da se jos brijem, da on nece to da radi mislim da bi sa sumom isla 😂😂😂🙈
Ma znas sto, kad sam isla na bazen samo da lezim sam se toliko puta porezala britvicom ko da se prvi put brijem, jer cupkam vec 8 godina. Bas sam si rekla da ne mogu ja bit toliko cupava u tih par tjedana koliko se oni dlakavih p*z*i nagledaju od onih baba i jos od onih zena koje furaju naturale frizurice. Jedva cekam da mi muzic dodje i pocupka 🤣
Nakon svega sam izgubila bas sram na toj ginekologiji kad sam na hitnom pregledu završila i uz doktorovo predavanje i prisutnosti 8 stazista m i ž, i jos ne sredjena dole i svi skoro zavire 🤦🏼♀️ a ja samo pricam ko papagaj doktoru da oprostite sto sam dosla nesredjena dole, a imam puno gori problem od par dlacica... Sad me vise sramota sto sam se ispricavala neg ista, a falilo je samo da mi domar jos ne zaviri 🤭 i onda mi muz kaze kako se ja brzo tam skinem i jos brze obucem 😂
Ja se divim zenama koje to napamet, ja se jednostavno ne usudim, da mi imat para prvo bi osla to laserski ukloniti da sam mirna do kraja zivota 😁
Ja imam uredaj ali sam brzo ostala trudna kako sam ga dobila pa cekam ce rodim. Uspijem se uz dodatne popravke s ogledalom obrijati ali fakat mi je to vec muka i duze traje
Koji imas, ja sam razmisljala o philips lumei da bi ju cak i na rate uzela al trenutno ne dok nepocmem raditi i dok se placa ne poboljsa 😄 pa ja na brijanje nogu izgubim puno vremena i jos da dole moram nebi me cijeli dan iz kupatila bilo 😂😂😂
Ja imam lumeu i dobro je to stvarno, funkcionira, samo treba biti uporan i redovit (sto ja naravno nisam bila pa se sad mucim s dlaketinama) 😁
Manich 🙈🙈🙈 odmah sam se otkrila i vas dvije zenske ste preslatke ❤️
Pikulica uzas, 24 000? Za te pare doslovno dva egzoticna ljetovanja opalim.
Citam i ja Aylu, kaze oprala svu robicu reko fuck sad moram i ja 😜🙈
I opeglala 😂😂😂
A u pm 😂🙈
Ja sutra idem na kontrolu i sad se moram ici brijat, ja ne znam dal mi ima nesto gore raditi s trbuhom do zuba 🙈🙈🙈🙈
Ja sam to prepustila muzu, jedva sidim kamo li da se jos brijem, da on nece to da radi mislim da bi sa sumom isla 😂😂😂🙈
Ma znas sto, kad sam isla na bazen samo da lezim sam se toliko puta porezala britvicom ko da se prvi put brijem, jer cupkam vec 8 godina. Bas sam si rekla da ne mogu ja bit toliko cupava u tih par tjedana koliko se oni dlakavih p*z*i nagledaju od onih baba i jos od onih zena koje furaju naturale frizurice. Jedva cekam da mi muzic dodje i pocupka 🤣
Nakon svega sam izgubila bas sram na toj ginekologiji kad sam na hitnom pregledu završila i uz doktorovo predavanje i prisutnosti 8 stazista m i ž, i jos ne sredjena dole i svi skoro zavire 🤦🏼♀️ a ja samo pricam ko papagaj doktoru da oprostite sto sam dosla nesredjena dole, a imam puno gori problem od par dlacica… Sad me vise sramota sto sam se ispricavala neg ista, a falilo je samo da mi domar jos ne zaviri 🤭 i onda mi muz kaze kako se ja brzo tam skinem i jos brze obucem 😂
Mi previse brinemo oko toga jer je ovo 21. St. al realno gledajuci kako su se zene prije brijale, nije bilo ni kupatila nit ista i nisu se brijale sigurno, bili su zileti koji ako krivo uzmes poreza ruku a i dole sve i mislis da bi bilo vrijeme da se to vrati da nije sramota otici bez frizure dole 😂😂
Ja imam lumeu i dobro je to stvarno, funkcionira, samo treba biti uporan i redovit (sto ja naravno nisam bila pa se sad mucim s dlaketinama) 😁
A svi smo ljeni ja jedva cekam zimu da pustim zbunje na nogama 😂😂😂 toplije mi 🙈
Ne znam koliko puta sam vec proklela onog tko je izmislio britvice, brijanje, depiliranje i slicne radnje 😂
Ne znam koliko puta sam vec proklela onog tko je izmislio britvice, brijanje, depiliranje i slicne radnje 😂
Takodjer i ja, bas je to mucenje.. I onds kada cujem nekog muskog kako se jadan mora brijat pa ja bi mu samar opalila on bradu a i nemora ako nece jer mu nitko nece zamjeriti a mi od glave do pete 😵😵
Nju i imam. Ceka spremna za uporabu 😂
Ayla napisem ja litaniju od teksta i slucajno stranica mi se refresha i sve mi obrise 🤦🏼♀️😭
Uglavnom da mi muz ne dolazi prije pregleda s puta i da me ne moze pocupkat ja bi isla ovako s par dlacica. Meni je postalo tesko se pregibat za noge a mogu mislit kako je vama koje ste 2-3mj ispred...
I da i ja isto sam pikirala tu Philips Lumei pa cu kad krenem radit si rijesit to a sad sam na secernoj i dalje uz muza ... 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji