Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    11. Srpanj 2019. 07:32

Jutro cure 
    Ayla dobro su te isprepadale na ljetnima s dojenjem, a? Ne panicari, nekome krene glatko, nekome ragade al purelan imaj uza se odmah u rodilistu i bit ce sve super. Prvih par podoja mora zabolit malo kad beba potegne al nije strasno 😉.
    Sto se tice apartmana nemam nista protiv cijena ali imam protiv onog sto nude za te novce. Namjestaj iz doba Franje Josipa, okorjeli kamenac na kadi, nema parking mjesta, strasno sto sve ljudi iznajmljuju. Barem danas mozes otic u prima namjestaj i za malo novca kupit novo, kanta jupola 120 kn pa daj osvjezi zidove i sl. Ali ne, svi bi u sezoni zgrnuli lovu a ostatak godine lezali, e pa nek podbaci sezona pa se mozda dozovu pameti.

PatyDi
    11. Srpanj 2019. 07:37

Jutro! A evo ekipe haha nocne i ranojutarnje ptice 😄
    Ja bih jos spavala, ali imam dog kavu s kolegicom sas kad jos nije toliko toplo, no mogu rec da je ugodno frisko 😊
    Nisu samo Aylu prepadale...i ja ih citam u vezi dojenja ovih dana i sva sam u tome... 🤔😓

• ReginaP
    11. Srpanj 2019. 07:50

Jutro cure, ja sam si uzela Philips Lumeu i to ovu sa vise nastavaka. Ima nastavak za noge, nausnicu, bikini zonu i pazuhe, razlika je u biti u velicini i zakrivljenosti te leće. Uzimala sam na rate pa me nije toliko bolila ta razlika :D Kao sto Angelina kaze treba biti redovan i uporan, a ne kao ja pa sad imas dlake na dijelovima nogu pa ne skuzis kad su narasle i onda hodas takav :D :D

luce35
    11. Srpanj 2019. 07:51

Na neke stvari ne mozes utjecati, ja sam cesto imala upale, obavila snimanje koje je pokazalo da imam jako uske mlijecne kanalice a hiperprodukciju mlijeka. Tu imas izbor, ili odmah prekid dojenja ili borba a vecina mi je lijecnika savjetovala prekid sto nisam poslusala. Dojila sam godinu dana

Frajla
    11. Srpanj 2019. 08:06

Jutreko
    Pikulica, i ja sam svoj sram ostavila mekad davno na hitnoj, nesređena, prokrvarila i to obilno, u panici nisam ni ulozak stavila, dr mladi od mene i s aparaticem za zube. Poslje tog mi skidanje uopce vise nije problem
    Netko spominje lasersko skidanje dlaka-nit je vjecno nit skida 100%, da je ja bi vec odavno bila glatka ko riba 😂
    Lumeu si zelim, nadam se da jednog dana skupim novceke.
    More smo mi ove godine nasli superjeftino, studio apartman, ima klimu, 1500 kn 10 dana za nas troje. Za te novce me nije briga kakav je namjestaj, ako dajem vise naravno da ocekujem vise. Samo sam pitala jel ima klimu i kolko kosta 🙈
    Renata drzim fige da nema bestija
    Btw. netko je pitao za porodiljni kad ide, meni swstra jucer racunala, termin 19.11., porodiljni od 5.10. Ako brojim oba datuma ispadne mi 46 dana, a sad koji se ne gleda nemam pojma...
    I gledala sam papire od prosle T, do 30 tt sam isla svaka 4 tjedna, a onda su me na sva 3 prebacili... tj bila sam u 29+2, pa 32+2

Julie
    11. Srpanj 2019. 08:48

Jutro curke ☀️
    Pikulica ja ti nisam niti tretmana obavila jos posto sam ostala trudna, imaju ga moja kolegica i jedna prijateljica, kolegica ga je dobila par mjeseci prije mene i s njim rjesava nadusnicu, bikini i noge. Ona ga je nahvalila da sam ga i ja pozeljela jer ona fakat ima dosta dlaka. 
    Aurora bas lijepo, nek se netko barem osvrne na nasu trudnocu. Slikaj nam robicu, ja bas to volim gledati, odnosno sve slike volim gledati jer mi to onda postaje stvarnije pogotovo tu na virtuali.
    Lolly tak je i meni bilo, stojis i cekas ovu gerijatriju da ih se prozove i ustanu kako bi mi mogli sjesti, ma ne samo oni. Generalno nitko ne dozivi te trudnice. Sad kad rodim, posebnu paznju cu im pridavati a sve drugo otkantati jer bas su sirote zapostavljene.
    Idem se spremit za pregled, u pol 11 smo naruceni nli ko zna kad cemo na red. Pa tipkam kasnije 🤩 bas se veselim vidjeti bebaca danas i cuti kolikl daj medek ima kila jer nekad udari ko da ima 5 😂🙈

• Noemi1
    11. Srpanj 2019. 09:18

Sretno na pregledima tko ima danas 😊 nego cure, jel se nekoj dogadja da mu curi mlijeko (kolostrum) sad u trudnoci  

luce35
    11. Srpanj 2019. 09:48

Noemi1

Sretno na pregledima tko ima danas 😊 nego cure, jel se nekoj dogadja da mu curi mlijeko (kolostrum) sad u trudnoci

Da i to je normalno 😉

• Noemi1
    11. Srpanj 2019. 09:58

Ma znam da je normalno, znaci ne preostaje mi nist drugo nego kupit jastucice za dojenje? 😐

luce35
    11. Srpanj 2019. 10:04

Noemi1

Ma znam da je normalno, znaci ne preostaje mi nist drugo nego kupit jastucice za dojenje? 😐

Pa koliko toga tebi curi? Meni po svega par kapi, tako mi je i u prvoj trudnoci bilo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI