Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    10. Srpanj 2019. 23:35

ayla

Svi se citamo i ljetne i jesenske to bez daljnjega i moja ekipa je tu al samo covjek nekada mora malo mozak na pasu, ja kako se sve vise blizi porod neka me nervoza hvata 🥴

Joj kad tebe citam toliko sam ushicena ko da je meni termin blizu 🥰 bas sam sretna zbog tebe nekako neobjasnjivo... Mozda jer nam otvaras sezonu radjanja 😂

10. Srpanj 2019. 23:37

Julie

Manich robica je 😍😍😍😍 al pesek, jao 😻❤️🤗😍🤩 obozavam ih. Imam i ja jednu sliku sa svojom pesicom i naocalama.
    Nego citam i ja ljetne ali tu je ipak moja ekipa 😜🙈
    Cijene necu kom, zato i je sezona podbacila i apartmani zjape prazni.

Znala sam da ces ti za peseka odma napisat nesto slatko hihihi.. 😋😜❤️ Zna se tko ovdje voli najvise peseke... 

Julie
    10. Srpanj 2019. 23:40

Manich 🙈🙈🙈 odmah sam se otkrila i vas dvije zenske ste preslatke ❤️
    Pikulica uzas, 24 000? Za te pare doslovno dva egzoticna ljetovanja opalim.
    Citam i ja Aylu, kaze oprala svu robicu reko fuck sad moram i ja 😜🙈 

10. Srpanj 2019. 23:44

Pikulica19

ayla

Svi se citamo i ljetne i jesenske to bez daljnjega i moja ekipa je tu al samo covjek nekada mora malo mozak na pasu, ja kako se sve vise blizi porod neka me nervoza hvata 🥴

Joj kad tebe citam toliko sam ushicena ko da je meni termin blizu 🥰 bas sam sretna zbog tebe nekako neobjasnjivo… Mozda jer nam otvaras sezonu radjanja 😂

😂😂😂 Ajme zato bi ja volila da neko prije mene iz ove grupe otvori😂, tako me strah a znam da mora van 🙈🙈 sad mi tek dolazi u glavu da nema vise izlezavanja, sad cu imati bebu kojoj treba moja paznja..
    Jos me nervoza oko dojenja ajmee puno toga mi se sabralo zadnji dana 🥴

10. Srpanj 2019. 23:45

Julie

I opeglala 😂😂😂

Julie
    10. Srpanj 2019. 23:53

ayla

Julie

I opeglala 😂😂😂

A u pm 😂🙈
    Ja sutra idem na kontrolu i sad se moram ici brijat, ja ne znam dal mi ima nesto gore raditi s trbuhom do zuba 🙈🙈🙈🙈

10. Srpanj 2019. 23:55

Julie

ayla

Julie

I opeglala 😂😂😂

A u pm 😂🙈
    Ja sutra idem na kontrolu i sad se moram ici brijat, ja ne znam dal mi ima nesto gore raditi s trbuhom do zuba 🙈🙈🙈🙈

Ja sam to prepustila muzu, jedva sidim kamo li da se jos brijem, da on nece to da radi mislim da bi sa sumom isla 😂😂😂🙈

Julie
    10. Srpanj 2019. 23:58

ayla

Julie

ayla

Julie

I opeglala 😂😂😂

A u pm 😂🙈

Ja sam to prepustila muzu, jedva sidim kamo li da se jos brijem, da on nece to da radi mislim da bi sa sumom isla 😂😂😂🙈

😂😂😂😂😂 

11. Srpanj 2019. 00:01

Ja se divim zenama koje to napamet, ja se jednostavno ne usudim, da mi imat para prvo bi osla to laserski ukloniti da sam mirna do kraja zivota 😁

Julie
    11. Srpanj 2019. 00:06

ayla

Ja se divim zenama koje to napamet, ja se jednostavno ne usudim, da mi imat para prvo bi osla to laserski ukloniti da sam mirna do kraja zivota 😁

Ja imam uredaj ali sam brzo ostala trudna kako sam ga dobila pa cekam ce rodim. Uspijem se uz dodatne popravke s ogledalom obrijati ali fakat mi je to vec muka i duze traje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.