Svi se citamo i ljetne i jesenske to bez daljnjega i moja ekipa je tu al samo covjek nekada mora malo mozak na pasu, ja kako se sve vise blizi porod neka me nervoza hvata 🥴
Joj kad tebe citam toliko sam ushicena ko da je meni termin blizu 🥰 bas sam sretna zbog tebe nekako neobjasnjivo... Mozda jer nam otvaras sezonu radjanja 😂
Manich robica je 😍😍😍😍 al pesek, jao 😻❤️🤗😍🤩 obozavam ih. Imam i ja jednu sliku sa svojom pesicom i naocalama.
Nego citam i ja ljetne ali tu je ipak moja ekipa 😜🙈
Cijene necu kom, zato i je sezona podbacila i apartmani zjape prazni.
Znala sam da ces ti za peseka odma napisat nesto slatko hihihi.. 😋😜❤️ Zna se tko ovdje voli najvise peseke...
Manich 🙈🙈🙈 odmah sam se otkrila i vas dvije zenske ste preslatke ❤️
Pikulica uzas, 24 000? Za te pare doslovno dva egzoticna ljetovanja opalim.
Citam i ja Aylu, kaze oprala svu robicu reko fuck sad moram i ja 😜🙈
Svi se citamo i ljetne i jesenske to bez daljnjega i moja ekipa je tu al samo covjek nekada mora malo mozak na pasu, ja kako se sve vise blizi porod neka me nervoza hvata 🥴
Joj kad tebe citam toliko sam ushicena ko da je meni termin blizu 🥰 bas sam sretna zbog tebe nekako neobjasnjivo… Mozda jer nam otvaras sezonu radjanja 😂
😂😂😂 Ajme zato bi ja volila da neko prije mene iz ove grupe otvori😂, tako me strah a znam da mora van 🙈🙈 sad mi tek dolazi u glavu da nema vise izlezavanja, sad cu imati bebu kojoj treba moja paznja..
Jos me nervoza oko dojenja ajmee puno toga mi se sabralo zadnji dana 🥴
I opeglala 😂😂😂
I opeglala 😂😂😂
A u pm 😂🙈
Ja sutra idem na kontrolu i sad se moram ici brijat, ja ne znam dal mi ima nesto gore raditi s trbuhom do zuba 🙈🙈🙈🙈
I opeglala 😂😂😂
A u pm 😂🙈
Ja sutra idem na kontrolu i sad se moram ici brijat, ja ne znam dal mi ima nesto gore raditi s trbuhom do zuba 🙈🙈🙈🙈
Ja sam to prepustila muzu, jedva sidim kamo li da se jos brijem, da on nece to da radi mislim da bi sa sumom isla 😂😂😂🙈
I opeglala 😂😂😂
A u pm 😂🙈
Ja sam to prepustila muzu, jedva sidim kamo li da se jos brijem, da on nece to da radi mislim da bi sa sumom isla 😂😂😂🙈
😂😂😂😂😂
Ja se divim zenama koje to napamet, ja se jednostavno ne usudim, da mi imat para prvo bi osla to laserski ukloniti da sam mirna do kraja zivota 😁
Ja se divim zenama koje to napamet, ja se jednostavno ne usudim, da mi imat para prvo bi osla to laserski ukloniti da sam mirna do kraja zivota 😁
Ja imam uredaj ali sam brzo ostala trudna kako sam ga dobila pa cekam ce rodim. Uspijem se uz dodatne popravke s ogledalom obrijati ali fakat mi je to vec muka i duze traje
Sortiraj odgovore
Najstariji