Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Srpanj 2019. 00:35

Angelina

Ne znam koliko puta sam vec proklela onog tko je izmislio britvice, brijanje, depiliranje i slicne radnje 😂

Takodjer i ja, bas je to mucenje.. I onds kada cujem nekog muskog kako se jadan mora brijat pa ja bi mu samar opalila on bradu a i nemora ako nece jer mu nitko nece zamjeriti a mi od glave do pete 😵😵

Julie
    11. Srpanj 2019. 00:36

ayla

Julie

ayla

Ja se divim zenama koje to napamet, ja se jednostavno ne usudim, da mi imat para prvo bi osla to laserski ukloniti da sam mirna do kraja zivota 😁

Ja imam uredaj ali sam brzo ostala trudna kako sam ga dobila pa cekam ce rodim. Uspijem se uz dodatne popravke s ogledalom obrijati ali fakat mi je to vec muka i duze traje

Koji imas, ja sam razmisljala o philips lumei da bi ju cak i na rate uzela al trenutno ne dok nepocmem raditi i dok se placa ne poboljsa 😄 pa ja na brijanje nogu izgubim puno vremena i jos da dole moram nebi me cijeli dan iz kupatila bilo 😂😂😂

Nju i imam. Ceka spremna za uporabu 😂

11. Srpanj 2019. 00:43

Morat cu ju i ja zametnut da se rijesim muka s britvicom 

• Pikulica19
    11. Srpanj 2019. 01:01

Ayla napisem ja litaniju od teksta i slucajno stranica mi se refresha i sve mi obrise 🤦🏼‍♀️😭
    Uglavnom da mi muz ne dolazi prije pregleda s puta i da me ne moze pocupkat ja bi isla ovako s par dlacica. Meni je postalo tesko se pregibat za noge a mogu mislit kako je vama koje ste 2-3mj ispred...
    I da i ja isto sam pikirala tu Philips Lumei pa cu kad krenem radit si rijesit to a sad sam na secernoj i dalje uz muza ... 😂

Julie
    11. Srpanj 2019. 01:16

Zelim vam dati savjet, ne znam koju Angelina ima. Imaju dvije Lumee. Jedna je sa nastavcima i 1000 kn skuplja druga je sa jednim nastavkom i prodavacica je bila korektna i rekla da zapravo obje su iste osim kaj ove imaju nastavke mrvu vece neko ova jeftinija i da kupimo jeftiniju jer druge razlike nema i da ne dajemo dodatnih 1000 kn osim ako nas ne svrbi novac 😂🙈 

• Pikulica19
    11. Srpanj 2019. 01:21

Julie

Zelim vam dati savjet, ne znam koju Angelina ima. Imaju dvije Lumee. Jedna je sa nastavcima i 1000 kn skuplja druga je sa jednim nastavkom i prodavacica je bila korektna i rekla da zapravo obje su iste osim kaj ove imaju nastavke mrvu vece neko ova jeftinija i da kupimo jeftiniju jer druge razlike nema i da ne dajemo dodatnih 1000 kn osim ako nas ne svrbi novac 😂🙈

I jel ti s njom rijesis sve SVE? 

• renata.koscec
    11. Srpanj 2019. 07:01

Frajla

Renata, si gledala egrađani jel ti stigo mozda nalaz?

Nisam, rekao je ginic da ga danas zovem pa cu zvati, radi popodne. Usrdno se nadam da nema nikakvih bestija.

• renata.koscec
    11. Srpanj 2019. 07:04

DijMar

Bravo za bebice i sto je sve okej 🤗
    Leona, kad kazes svaki mjesec, jel ima neki pravilan "ciklus" ili onak random? Da nemas ti ovulacije pa se mjesecno jajasce otpusta i zapravo imas men? Mislim, ovo mi je prvo palo na pamet uz sve sto nas okruzuje i svasta sto se desava zenama…mozda zvuci glupo, ali postoje zene koje zatrudne i kad su trudne vec… 🤔 Ne, nije ovo iz teen casopisa 😋😂
    Neki dan se pricalo o podloscima za wc skoljku i neka od vas je stavila sliku pakiranja iz dm-a, ak dobro pamtim, ali sam ja zabrijala da je to veliko pakiranje pa sam takvo i trazila da bi na kraju skuzila kako sam par puta prosla pored njega jer je ovak malo 😅 Uglavnom, 10 kom/5 kn

Znaci uzimam hrpu 😄. Obzirom da cesto idem, trebat ce mi. Mala ce ici na svoju tutu, sigurno je sigurno 

LollyBB
    11. Srpanj 2019. 07:08

Jutro s Vuk Vrhovca, gdje trudnice stoje, gospoda sjede, a starrije gospođe ustupaju mjesto. 

• renata.koscec
    11. Srpanj 2019. 07:13

Jutro, neko zimkasto jutro, pise mi na mobu da je vani 10 stupnjeva 😮. Kakvo je to ljeto, prvo udari bjesna vrucina pa sad hladnoca.
    Drzite mi fige, danas popodne zovem ginica za nalaz urinokulture, da nema nekih bestija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI