Zelim vam dati savjet, ne znam koju Angelina ima. Imaju dvije Lumee. Jedna je sa nastavcima i 1000 kn skuplja druga je sa jednim nastavkom i prodavacica je bila korektna i rekla da zapravo obje su iste osim kaj ove imaju nastavke mrvu vece neko ova jeftinija i da kupimo jeftiniju jer druge razlike nema i da ne dajemo dodatnih 1000 kn osim ako nas ne svrbi novac 😂🙈
Zelim vam dati savjet, ne znam koju Angelina ima. Imaju dvije Lumee. Jedna je sa nastavcima i 1000 kn skuplja druga je sa jednim nastavkom i prodavacica je bila korektna i rekla da zapravo obje su iste osim kaj ove imaju nastavke mrvu vece neko ova jeftinija i da kupimo jeftiniju jer druge razlike nema i da ne dajemo dodatnih 1000 kn osim ako nas ne svrbi novac 😂🙈
I jel ti s njom rijesis sve SVE?
Renata, si gledala egrađani jel ti stigo mozda nalaz?
Nisam, rekao je ginic da ga danas zovem pa cu zvati, radi popodne. Usrdno se nadam da nema nikakvih bestija.
Bravo za bebice i sto je sve okej 🤗
Leona, kad kazes svaki mjesec, jel ima neki pravilan "ciklus" ili onak random? Da nemas ti ovulacije pa se mjesecno jajasce otpusta i zapravo imas men? Mislim, ovo mi je prvo palo na pamet uz sve sto nas okruzuje i svasta sto se desava zenama…mozda zvuci glupo, ali postoje zene koje zatrudne i kad su trudne vec… 🤔 Ne, nije ovo iz teen casopisa 😋😂
Neki dan se pricalo o podloscima za wc skoljku i neka od vas je stavila sliku pakiranja iz dm-a, ak dobro pamtim, ali sam ja zabrijala da je to veliko pakiranje pa sam takvo i trazila da bi na kraju skuzila kako sam par puta prosla pored njega jer je ovak malo 😅 Uglavnom, 10 kom/5 kn
Znaci uzimam hrpu 😄. Obzirom da cesto idem, trebat ce mi. Mala ce ici na svoju tutu, sigurno je sigurno
Jutro s Vuk Vrhovca, gdje trudnice stoje, gospoda sjede, a starrije gospođe ustupaju mjesto.
Jutro, neko zimkasto jutro, pise mi na mobu da je vani 10 stupnjeva 😮. Kakvo je to ljeto, prvo udari bjesna vrucina pa sad hladnoca.
Drzite mi fige, danas popodne zovem ginica za nalaz urinokulture, da nema nekih bestija.
Jutro cure
Ayla dobro su te isprepadale na ljetnima s dojenjem, a? Ne panicari, nekome krene glatko, nekome ragade al purelan imaj uza se odmah u rodilistu i bit ce sve super. Prvih par podoja mora zabolit malo kad beba potegne al nije strasno 😉.
Sto se tice apartmana nemam nista protiv cijena ali imam protiv onog sto nude za te novce. Namjestaj iz doba Franje Josipa, okorjeli kamenac na kadi, nema parking mjesta, strasno sto sve ljudi iznajmljuju. Barem danas mozes otic u prima namjestaj i za malo novca kupit novo, kanta jupola 120 kn pa daj osvjezi zidove i sl. Ali ne, svi bi u sezoni zgrnuli lovu a ostatak godine lezali, e pa nek podbaci sezona pa se mozda dozovu pameti.
Jutro! A evo ekipe haha nocne i ranojutarnje ptice 😄
Ja bih jos spavala, ali imam dog kavu s kolegicom sas kad jos nije toliko toplo, no mogu rec da je ugodno frisko 😊
Nisu samo Aylu prepadale...i ja ih citam u vezi dojenja ovih dana i sva sam u tome... 🤔😓
Jutro cure, ja sam si uzela Philips Lumeu i to ovu sa vise nastavaka. Ima nastavak za noge, nausnicu, bikini zonu i pazuhe, razlika je u biti u velicini i zakrivljenosti te leće. Uzimala sam na rate pa me nije toliko bolila ta razlika :D Kao sto Angelina kaze treba biti redovan i uporan, a ne kao ja pa sad imas dlake na dijelovima nogu pa ne skuzis kad su narasle i onda hodas takav :D :D
Na neke stvari ne mozes utjecati, ja sam cesto imala upale, obavila snimanje koje je pokazalo da imam jako uske mlijecne kanalice a hiperprodukciju mlijeka. Tu imas izbor, ili odmah prekid dojenja ili borba a vecina mi je lijecnika savjetovala prekid sto nisam poslusala. Dojila sam godinu dana
Sortiraj odgovore
Najstariji