Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Srpanj 2019. 16:01

Moja bebica je na svakom pregledu glavom dole a sad dal se okrece kada pojma nemam mislim da sad vise ne jer nema toliko mjesta da bi se vrtila, ionako samo lezim.. 

• Pikulica19
    11. Srpanj 2019. 16:02

Kengurica

Frajlajesu ti odredili porodiljni po UZV ili zadnjoj mengi? Meni je svaki dosad UZV pokazao 5-7 dana manje od onoga po mengi.
    Cure ja se nikad skoro frisko ne obrijem prije ginekologa jer mi to uvijek bilo glupo, kao radije da ispadnem da me bas briga 😂😂, al se tipa 2-3 dana prije obrijem. Sad sam narucena ginu taman prije depilacije koju sam si za more organizirala i moram pustati dlake, doci cu mu kao jeti, al dobro mi je jedna ginekologica rekla, pa nisam ja sex doktor, ja sam gin, bas me briga jeste dlakave, celave itd..
    Jesam dobro shvatila da nekoj od vas muz radi brazilku secernom pastom, a da je prije sama? Nisam probala to nikad sama cupati, ali cini mi se nemoguce, jel treba puno prakse da uspijes?

Meni muz skida sve secernom pastom kako prije tako i sada, ja znam ali si nit noge ne mogu sama nit prije trudnoce. Naucila sam njega i ide mu vrhunski sve, a on se preznojava na brazilki vise neg ja ali ju rijesi u 4 poteza 🤣
    Upravo sam o tome pricala da gin nije bitna urednost nego da ne smrdimo i da smo oprane. 

• Pikulica19
    11. Srpanj 2019. 16:18

ayla

Zaboravih, ko ide na pregled sretno..
    Pikulica19 ako se trbuh zategne i otpusti to su ti kontrakcije ako je zera livo zera desno to se beba rita

Nesto cudno kao da me na svim raznim mjestima misic stipka, nije da se steze cijeli trbuh i drugacije je od okretaja bebe. 
    Kako ste vi uzele taj magnezij na svoju ruku ili uz preporuku dr? 

PatyDi
    11. Srpanj 2019. 16:22

Aurora87

A nije ni cudo da se moj stalno tumba…ja sam stalno zavaljena, tako mi najlakse za leđa….i to onako vise na lijevi bok se zavalim…

Daa i meni tako paše i još se podložim sa gusjenicom (tak moj dragi zove banana jastuk jer je banana nadimak jednom frendu pa otkidamo na to)...
    Samo ne kužim jel on malo na koso položen, nije mi niš gin spomenula na uzv, jer najčešće čeprka ručicama dolje lijevo i nožicama gore desno...ali ima neke fore ko da se baca unutra pa se i ja sva stresem 

PatyDi
    11. Srpanj 2019. 16:23

Pikulica19

ayla

Pikulica19 ako se trbuh zategne i otpusti to su ti kontrakcije ako je zera livo zera desno to se beba rita

Nesto cudno kao da me na svim raznim mjestima misic stipka, nije da se steze cijeli trbuh i drugacije je od okretaja bebe.

Mi smo si ovdje jedna drugoj preporučile 

11. Srpanj 2019. 16:32

Pikulica19

ayla

A ni nesteze se cijeli trbuh nego samo donji dio bar tako kod mene, ja sam na svoju ruku doktor mi nis ne preporucava 

• Pikulica19
    11. Srpanj 2019. 16:38

ayla

Pikulica19

ayla

A ni nesteze se cijeli trbuh nego samo donji dio bar tako kod mene, ja sam na svoju ruku doktor mi nis ne preporucava

Hvala  DijMar i Ayla sutra idem kuci pa cu svratit u ljekarnu ili drogeriju. I ciji je ono najjaci da probam jel do toga? Znam da se stalno pricalo ali ne i o marki koju uzet a da nije nesto samo da mi vodu zamuti ako je u sumecim... 

PatyDi
    11. Srpanj 2019. 16:45

E ja ću puknut od smijeha! Znači, gledam svaki dan Prijatelje kad naletim na njih, a vrte se manje više stalno na CC, a telka mi često radi kad ja neš usput obavljam i moje dijete je sad imalo show kad sam mu stavila naslovnu pjesmu! Probala sam Mozarta, neke dječje i Olivera, a on miran, no kad sam opet stavila onu počeo je skakat ko lud  Nikako ga ne mogu zeznuti 

• Pikulica19
    11. Srpanj 2019. 16:48

😂😂 Pa uz ovo slaganje i rolanje robice ne treba se nit peglat 🤔

• ReginaP
    11. Srpanj 2019. 17:09

Meni je dr. rekla da uzimam dodatni magnezij na pocetku trudnoce jer sam imala grceve u nogama stalno i rekla mi je da ga uzimam do 36. tjedna, a onda po potrebi ako bas moram. Uzimam Solgarov magnezij citrat jer mi je rekla da od njega ne mogu dobiti proljev ako pretjeram s dozom. Ima u dm-u neki magnezij u vrecici sto se dva puta dnevno stavlja na jezik, ali mene uzasno pece jezik od tih svih magnezija koji idu na jezik pa sam se vratila na ovaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.