Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    11. Srpanj 2019. 08:06

Jutreko
    Pikulica, i ja sam svoj sram ostavila mekad davno na hitnoj, nesređena, prokrvarila i to obilno, u panici nisam ni ulozak stavila, dr mladi od mene i s aparaticem za zube. Poslje tog mi skidanje uopce vise nije problem
    Netko spominje lasersko skidanje dlaka-nit je vjecno nit skida 100%, da je ja bi vec odavno bila glatka ko riba 😂
    Lumeu si zelim, nadam se da jednog dana skupim novceke.
    More smo mi ove godine nasli superjeftino, studio apartman, ima klimu, 1500 kn 10 dana za nas troje. Za te novce me nije briga kakav je namjestaj, ako dajem vise naravno da ocekujem vise. Samo sam pitala jel ima klimu i kolko kosta 🙈
    Renata drzim fige da nema bestija
    Btw. netko je pitao za porodiljni kad ide, meni swstra jucer racunala, termin 19.11., porodiljni od 5.10. Ako brojim oba datuma ispadne mi 46 dana, a sad koji se ne gleda nemam pojma...
    I gledala sam papire od prosle T, do 30 tt sam isla svaka 4 tjedna, a onda su me na sva 3 prebacili... tj bila sam u 29+2, pa 32+2

Julie
    11. Srpanj 2019. 08:48

Jutro curke ☀️
    Pikulica ja ti nisam niti tretmana obavila jos posto sam ostala trudna, imaju ga moja kolegica i jedna prijateljica, kolegica ga je dobila par mjeseci prije mene i s njim rjesava nadusnicu, bikini i noge. Ona ga je nahvalila da sam ga i ja pozeljela jer ona fakat ima dosta dlaka. 
    Aurora bas lijepo, nek se netko barem osvrne na nasu trudnocu. Slikaj nam robicu, ja bas to volim gledati, odnosno sve slike volim gledati jer mi to onda postaje stvarnije pogotovo tu na virtuali.
    Lolly tak je i meni bilo, stojis i cekas ovu gerijatriju da ih se prozove i ustanu kako bi mi mogli sjesti, ma ne samo oni. Generalno nitko ne dozivi te trudnice. Sad kad rodim, posebnu paznju cu im pridavati a sve drugo otkantati jer bas su sirote zapostavljene.
    Idem se spremit za pregled, u pol 11 smo naruceni nli ko zna kad cemo na red. Pa tipkam kasnije 🤩 bas se veselim vidjeti bebaca danas i cuti kolikl daj medek ima kila jer nekad udari ko da ima 5 😂🙈

• Noemi1
    11. Srpanj 2019. 09:18

Sretno na pregledima tko ima danas 😊 nego cure, jel se nekoj dogadja da mu curi mlijeko (kolostrum) sad u trudnoci  

luce35
    11. Srpanj 2019. 09:48

Noemi1

Sretno na pregledima tko ima danas 😊 nego cure, jel se nekoj dogadja da mu curi mlijeko (kolostrum) sad u trudnoci

Da i to je normalno 😉

• Noemi1
    11. Srpanj 2019. 09:58

Ma znam da je normalno, znaci ne preostaje mi nist drugo nego kupit jastucice za dojenje? 😐

luce35
    11. Srpanj 2019. 10:04

Noemi1

Ma znam da je normalno, znaci ne preostaje mi nist drugo nego kupit jastucice za dojenje? 😐

Pa koliko toga tebi curi? Meni po svega par kapi, tako mi je i u prvoj trudnoci bilo. 

Angelina
    11. Srpanj 2019. 10:11

Julie i ja imam tu Lumeu bez nastavaka. Prodavacica mi je isto rekla da je razlika samo u nastavcima i onda mi je dragi jos rekao da sta glumatam s tim nastavcima i sta ce mi to tako da sam uzela ovu 😁 jedino sto svi lazu da se doslovno mozes poblicati u 5 min, a to ima sanse samo ako to ne radis kako treba. Ako se mislis kvalitetno poblicati ne moze biti u 5 min nikako. Ja sam pocela tretman i odradila 2 ili 3 blicanja i stvarno se vidjelo kako su mi se dlake na mjestima prorijedile, ali eto brzo se vratilo nakon prestanka koristenja.
    Noemi znam puno cura kojima curi toliko da im se cak i upalilo sve prije nego sto su rodile. Meni osobno ne, ali su mi bradavice uuuuuzasnooo osjetljive, jedva se obrisem nakon tusiranja 🙈

Maša62
    11. Srpanj 2019. 10:17

Lolly u ponedjeljak sam bila na Vuk Vrhovcu i čekala sat i pol nitko se nije ponudio da ustupi mjesto .Naravno na mjestima za trudnice nije sjedila niti jedna trudnica .Stopala su mi bila jako otekla ,mm poludio sto nisam nikog digla.Danas idem kod Podobnika na pregled poželite mi sreću , prvi put idem na ctg rekli mi da dođem pola sata ranije radi ctg .Jel bio tko već na ctgu danas sam 30+1 ? 

11. Srpanj 2019. 10:29

Julie sretnoooo javi nam se.. 🤗😘
    Da se ubacim za brijanje uhh meni je to tesko vec dva mjeseca kako sam inace bucka vecinom sam jedan dio odradjivala napamet ali sada je ovo mucenje... Ja si gledam da se jednom tjedno ipak obrijem da ne zarastem previse jer mi je i onako sve teze.. A nikako da nadjem di bi mogla na depilaciju pa da si isplaniram tako da zadnja 3 mj idem na cupkanje..blago vama kojima muzevi pomognu ja nemam nikoga da bi mi pomogao.. Mami nebi nikad tak sta predlozila a i ona je jedan od onih tipova koji se ne brije i to mi je bljak jer kad cujem njene komentare da ja nisam normalna sto se brijem onda bi poludila.. Ali od brijanja je meni gore sredit nokte na nogama.. Prosli tjedan sam to radila i beba me uredno kaznila jer sam predugo bila u sjedecem i sagnutom položaju i onda sam valjda gnjecila bebu ili je imao manje prostora i poslje se okretao ali skroz nisko i jakoooo me bolilo to i to nekih pola sata me sve zatezalo.. Tako da sam odlucila da nokte vise ne cackam sama barem ne tako dugo.. Sve cu na brzinu nema vise pola sata pipkanja.  

• renata.koscec
    11. Srpanj 2019. 10:43

Meni je isto problem nokte na nogama sredjivati, ne mogu se bas toliko savinuti .Dolje se depiliram kremom pa to jos uspijevam.
    Noge brijem svaka tri dana a ispod pazuha svaki drugi dan. Gornji dio nogu depiliram pjenom svaka dva tri tjedna otprilike. Mrzim dlake po sebi bilo ljeto ili zima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.