Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Srpanj 2019. 13:08

Julie bravo za bebaca 🤗 
    Renata bitno da si dobro prosla lako za ljude 

11. Srpanj 2019. 13:12

Ja sam robicu slagala po velicinama i sto je kratko i sta je dugacko i tako odvajala mada ce to poslje biti sve razbacano bojim se ja 😂😂 

PatyDi
    11. Srpanj 2019. 13:20

Julie ja sam privatnu pitala za čaj pa je samo kratko odg da se ona ne bavi travama i da nema saznanja o tome...a masiranje međice su i nama preporučili na tečaju tak da ću i ja probati, samo moram pročitati od kojeg tjedna se to radi...škoditi ne može...a moj dragi je sa tečaja najviše zapamtio to i kako moram sjediti/dizati se da beba ostane u položaju na glavu 

• pahuljicaa
    11. Srpanj 2019. 13:23

Monal - meni e.colli nadena u brisu, jos negdje u 4.mjesecu ( negdje oko 11tt) , dobila Klavocin,nakon par dana bolovi u bubregu ( s jednim bubregom imam probleme ). Odmah vadenje krvi i hospitalizacija... bila sam u bolnici 10 dana, isplakala sam dusu od straha za bebu, davali mi klavocin na venu,a ja pocela kuriti, temp.skoro 39, hitno vadenje krvi u noci u sumnji na sepsu, ispalo je da je bakterija rezistentna na klavocin,pa mjenjali antibiotik, ispikali me cijelu, jos sad nakon 3 mjeseca su mi vidljive tockice od vadenja krvi i braunila.. i jos nakon bolnice pila jedno 2-3 tjedna novi antibiotik na usta... nakon toga nalaz urina sterilan, drugi tjedan imamo kontrolu urina, nadam se da bude sve oke..  
    Piti puno caja od brusnice, vode, papat brusnicu, kupit dmanozu (jest da je malo skuplja :/ ), ima od natural weltha brusnica+vit.c (mislim da ima 100 ili 80 kapsula), lubenica (mokris ko lud od nje 😂), pravilno dat uzorak urina i to je to... najbitnije je puno puno puno tekucine da se bubrezi ciste...
    Sretno! 😊

PatyDi
    11. Srpanj 2019. 13:25

Ah, meni je robica za sad još u pvc kutijama pa kad neš kupim samo stavim unutra, a akciju ću imati za mjesec dana kad se preselim...jedva čekam, ali mene najprije uhvati euforija, ali kad vidim koliko još imam posla, prođe me volja...znam da neću sve moći u jednom danu i zato ću biti u bedu... Lako za bebinu robu, ali imat ću brdo naših stvari za posložiti, a ne volim da mi se netko petlja (iako će se mama ziher ponuditi)

Julie
    11. Srpanj 2019. 13:39

DijMar kako se treba sjediti? Meni je Bebek sad na glavu al svaki uzv je drugačije 

• renata.koscec
    11. Srpanj 2019. 13:40

Nalaz urinokulture sterilan, nema nikakvih bestija, hvala Bogu 😁

PatyDi
    11. Srpanj 2019. 14:49

Sjediti ravno, naslonjena na naslon stolice. Nikako ne biti u polulezecem polozaju onak zavaljena, kak nam cesto pase npr u fotelji ili kaucu 😒
    A kad se dizemo sa stolice, lagano se nagnut naprijed da tezina bude na trbuhu. 
    Evo i clanak koji sam jucer bas skinula s neta
    http://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/namjestanje-bebe-u-optimalan-polozaj-za-porod.html

Julie
    11. Srpanj 2019. 14:55

Ja tako i ustajem a zavalit se ne mogu jer me valjda težina pritišće pa ko da nemam dovoljno zraka 😂🙈

PatyDi
    11. Srpanj 2019. 15:57

Julie

Ja tako i ustajem a zavalit se ne mogu jer me valjda težina pritišće pa ko da nemam dovoljno zraka 😂🙈

A ovisi o polozaju bebe i nasem tijelu...meni bas pase bit zavaljena 😔😔😔 ali dizem se pravilno. Jer nam je pokazivala tamo kako se trudnice cesto dizu sa nagnutim ledjima iza. Ovako kad se stavimo vise naprijed, sila teza vuce bebu da se namjesti pravilno. Jedino me muci malo to okretanje s licem prema unutra ili van...najbolje je da je s licem prema kraljeznici, a navodno se bebe okrecu prema posteljici..moja je sprijeda i tako je on vecinom bio do sad, lice prema mom trbuhu 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.