Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Srpanj 2019. 11:57

Aurora87

Curke sretno na pregledima tko ide!
    Maša, ja cu s 32tt prvi put na ctg…cini mi se rano kad citam kad idu ostale curke, ali tako me moj dr narucio.
    Evo i robice

😍😍 Sve je prelipo 🤗

• MonaL.
    11. Srpanj 2019. 12:02

Kengurica

Ma nekako brijem da se lakse te iz urina rijesisi. Dmanoza obavezno. Piti jaaaako puno. Imas i sok od brusnice u dm. I njega uvedi ako ti to sve nije preskupo. I naravno antibiotik je majka svemu.

Od početka trudnoće pijem brusnicu iz dm. Doduše pila sam jednu šalicu dnevno čisto onako. Pijem i kapsule od brusnice. Evo dobila i od svog travara čajeve neke. Pa ćemo vidit..a dmanozu još nisam,i to ću 😂 hvala ti na savjetima 🤗

Frajla
    11. Srpanj 2019. 12:04

Kengurica, po zm su mi racunali. Za tako male razlike koje ti imas se raucna po zm. A to ti je i bolje, ranije ces ici 😉
    Na ctg sam ja isla tek tamo negdje od 36/37 tjedana.
    Aurora robica je preslatka. Znam da cu sad ispasti babaroga, ali ja dugo nisam oblacila hlacice s gumom (ove dvoje bež sto si slikala), em zbog pupka, em zbog toga jer njima stomacic bas jako naraste kad se najedu...pa svakako ako uzimas takve provjeri da je gumica dovoljno labava

Angelina
    11. Srpanj 2019. 12:11

Lijepa robica 😍 mi cemo, nadam se, za vikend u shopping za bebicu, jedva cekam 😁

• renata.koscec
    11. Srpanj 2019. 12:28

Kako sam se isprepadala. Izlazim iz t centra na iblerovom, zapnem za jebenu plocu koja strsi i padnem prema naprijed, srecom docekam se na ruke i noge, trbuh nije dosao ni blizu poda, sve je zavrsilo s poderanim tajicama i koljenom. Neki lik mi pomogao, svi gledaju iz svib kafica, pobjegla cim prije.
    Proklela sam i tu plocu i nizak tlak zbog kojeg hodam ko pijana kokos.

PatyDi
    11. Srpanj 2019. 12:32

Mozda sada da, ali kojoj ce se dati igrati s tim kad dodje beba...a i sve je tako na malo slozeno da ja bome ne bi znala sto je di 😅

• Kengurica
    11. Srpanj 2019. 12:32

Frajla ne po mengi mi je termin malo kasnije :) Al dobro što je tu je. Neću cjepidlačiti. Hvala ja odgovoru.
    Renata sreca da se nisi ozlijedila.

Angelina
    11. Srpanj 2019. 12:33

Aurora87

Curke, sto mislite o ovakvom slaganju robice?
    Ja sam poprilicno neuredna kad je irmar u pitanju jer uvijek nesto na brzinu izvlacim i vracam pa mi brzo nastane kaos u ormaru…ovo mi se cini orakticno oa sam mislila u kosare u komodi ovako slagati, u jednu bodije, drugu hlacice, trecu odijelca itd…
    https://www.youtube.com/watch?v=AR_xqmabKlE&feature=share
    https://www.youtube.com/watch?v=c-ZzrBQNU5Y&feature=share

Ja svakako planiram rolati odjecu i zato bas ne zelim nikakav ormar koji ima sipku za vjesalice nego ili samo police ili samo ladice ili police/ladice

Julie
    11. Srpanj 2019. 12:36

Aurora  robica je predivna 🥰🥰🥰 di si kupovala? Ako se dobro sjećam ti si spomenula da ćeš otići do Srbije...
    Renata Bogu hvala da je sve ok, fućkaš tajice 😓
    Mi smo završili s pregledom, bebica je odlično, 1,6 kg ima nas mali zvrk. Rukice i nogice su mu dole negdje i zato osjećam skakljanje kod kukova. Doktor mi pipao trbuh a ja udri u smijeh jer me skaklja, tak da sam nasmijavala sestru, dragog i doktora. 
    Pitala sam ga za čaj lista maline i Dianatal gel. Veli on ništa nije potkrijepljeno znanstvenim dokazima, gel smanjuje trenje ali nije oslonac lakog izgona bez Reza i ako me ne svrbi novac da si ga kupim jer zna da je skup. Ja sam se složila i rekla da ako nije to to da bi onda rade potrošila na bebu a on i sestra ko iz topa ispalili kupite onda nešto djetetu. On je siguran za masiranje međice i da to pomaze i veli da oni to redovito rade i meni će tako da je to ono sto on zagovara.

• Kengurica
    11. Srpanj 2019. 12:41

E da, u Primarku sam kupila 7 bodija za 7 funti i 7 pidzama za 7 funti. Ne znam jesu tak super cijene u ovom u Ljubljani, ali cisto ako koga put nanese tamo imate jeftine, slatke i skroz dobre te osnovne stvari za bebice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.