Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Srpanj 2019. 10:50

Cure koje idu na pregled sretno 😘

• Pikulica19
    08. Srpanj 2019. 11:47

Aurora sretna vam godišnjica 😘🎉🎊🥳 i ja iscekujem svog 🐭 pa cemo proslaviti nasu 2. godišnjicu i da prebrzo su prošle te godine... Lijep provod vam zelim 💏
    I ja se mazuckam s Biobazom kremicom iz DMa ali ne smrdi mi iako nije bas niti da mirisi, super su mi Johnson ulja u gelu na opranu mokru kozu i potapsam rucnikom visak i koza uopce nije masna. 
    Sto se dojenja tice ako imam mlijeka na izvoz svakako bi dala, a isto bi i uzela iako bi gledala od provjerene si osobe ako imam mogucnost, znam sigurno da u tu banku ostavljaju provjerene osobe ali nekako mi u glavi tko zna od kod sam dobila i u glavi mi je zena koja na sisi ima bebu a u ustima cigaretu u isto vrijeme, pa hvala nebi. 
    Ako mi bude bilo potrebno od seke dobijem Aventovu rucnu izdajalicu a ako bude veca potreba za izdajanjem planiram si uzeti elektricnu...
     Sretno cure na pregledu danas tko ide, javite napredak 🥰😊

fritula
    08. Srpanj 2019. 12:08

Evo mene s pregleda, gužve je bilo ali sam uspila nac parking odmah.
    Ugl. bebač je veći za 2 tjedna. Kaže dr i da mi je stomak velik za ove tjedne ali nema viška plodne vode i gledala je sve organe, najviše želudac i sve je ok, nema ništa što upućuje na ikakav problem. Kaže da ona ide na go pa  da se naručim u bolnicu za dva tjedna na kontrolu da budemo mirni.
    Napravila sam anomaly da 22 tt I sve je bilo ok, u početku je isto beba bila veća za 2 tjedna a u međuvremenu nije dr nista komentirala.
    Sad ne znam šta da mislim. Imam li razlog za brigu?
    Dobila sam 4 kg zadnjih mjesec dana nakon urednog oggt, sve skupa 6kg, mislim da ću opet malo pripaziti koliko jedem jer znam da sam pretjerala.
    Jel' treba uputnica za bolničku ambulantu, nisam je dobila?

• Kengurica
    08. Srpanj 2019. 12:09

Ja zaspala opet 🤭
    Jesmo dobile dvije kremice od dm? Ne sjecam se, kao da mi zvoni da je neka bila mala Pavloviceva, al drugi brand i ova, i eventualno neka zinc mast, al samo jedna i tubi?
    Aurora cestitama i lijepo se napapajte i podruzite.
    Moja baka je dojila drugu djecu kad mame ne bi imale, to je bilo ratno vrijeme (2.svjetski), ona je imala zaredom vise djece i imala je mlijeka stalno, a onda kad neka zena nema, a pitanje jesu tad imali stoke zbog rata je baka dojila toj zeni bebu. I to je tad bilo normalno.
    Bas mi nekako ni ne znamo kako imamo sve na dohvat ruke, evo ja tek sad to pomislila.

• Kengurica
    08. Srpanj 2019. 12:12

Fritulica ti ides svaka 2 tj na pregled? 
    Mislim da nemas razloga biti zabrinuta. Ja ne znam slucajeve vece bebe, ali znam manje za 2 tj pa je opet sve bilo ok, ali i mislim da je do tih mjerenja. Moj mali je na zadnjem pregledu imao femuralnu kost koja zaostaje 3-4 dana, na ovom je naprednija 5 dana. Eto to mi bas upalo u oci jer je ta kost zadnji put jedina bas odskakala i sad opet odskace. Sigurna sam da je do mjerenja.

fritula
    08. Srpanj 2019. 12:22

Inače sam svaka 4 tjedna na pregledu ali evo ovaj put dr. savjetuje napraviti slijedeci pregled za dva tjedna.
    Znam da mjerenja nisu precizna plus tjedni se računaju od zadnje menstruacije pa su odskakanja normalna ali ipak me brine.

• Noemi1
    08. Srpanj 2019. 12:22

Kengurice, mislim da smo dobile malu JGL kremu i biobaza protiv strija, ne pavlovicevu

• renata.koscec
    08. Srpanj 2019. 12:28

Aurora, sretna godisnjica.
    Jutros vec obavila urinokulturu ali jedva se dovukla do dz i nazad. Jucer je ohladilo ali sam lose spavala. Nisam mogla zaspati pa se probudila u 3 i ne zaspati do 5 pa malo jos zadrijemala do pola 7.
    Dosla doma i spavala bi ali sipak, prvo mi se piskilo pa me postar scima pa me svekrva zove.....nikad kraja. Ubi me ovaj nizak tlak, jedva se vucem. Tako sam stalno umorna.

• ReginaP
    08. Srpanj 2019. 12:29

Fritulica, meni je beba na zadnjem pregledu bila za 10 dana veca i doktorica je rekla posto mi je secer i kolicina plodne vode ok da nema razloga za brigu i dobila sam uputnicu za bolnicu da odem u TA za 4-5 tjedana jer je ona na godisnjem i ne zna tko joj je zamjena. Mislim da ti uputnica treba koliko ja znam. Jel ti stalno ides svaka 2 tjedna na preglede?

fritula
    08. Srpanj 2019. 12:32

Ne, inače idem svaka 4 tjedna ali ovaj put ona savjetuje da ubacimo taj dodatan pregled za dva tjedna.
    Ma sigurno treba uputnica, zvati ću sestru da mi isprinta, nešto se zapricala pa je vjerovatno predvidila da imam i uputnicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI