Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    fritula
    08. Srpanj 2019. 09:30

Jutro!
    Ja se mazem shea maslacem i nadam se da ako nisam u prvoj t. dobila strije da ne cu ni sad ali znam da nema pravila
    Ja sam imala avent rucnu izdajalicu i bila mi je korisna, samo bi definitivno bila bolje elektricna. Posudila sam je pa cu vidit ako je ne dobijem natrag mozda uzmem neku elektricnu.
    Bas jutros citam o o tvaranju banke za majcino mlijeko: https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/611674/u-hrvatskoj-se-uskoro-otvara-prva-banka-majcinog-mlijeka-evo-kako-ce-funkcionirati
    Zene koje doje ce moci donirati mlijeko za nedonoscad. 
    Kad bi to zazivilo, bas me zanima kakav vam je stav, biste li donirali mlijeko? Bi li pristali da vam bebu hrane s doniranim mlijekom?

• Kengurica
    08. Srpanj 2019. 09:37

Regina moja ne mirisi tako pa mislim da ti i jesu dali uzeglu :( S jedne strane znas da nije konzervirana do boli, al opet ti zao da ne mirisi fino.
    Ja mislim da bih dala nedonoscetu svom ako ja nemam mlijeka da pije od druge zene mlijeko. Za donaciju ne znam da li ce mi biti to much jos se i testirati na sve te bolesti uz malu bebu i pitanje kao prvorotkinja kako ce to kod mene ici, hoce li biti mlijeka za moje dijete, a kamoli viska.

• ReginaP
    08. Srpanj 2019. 09:57

Kengurica

Reginamoja ne mirisi tako pa mislim da ti i jesu dali uzeglu :( S jedne strane znas da nije konzervirana do boli, al opet ti zao da ne mirisi fino.
    Ja mislim da bih dala nedonoscetu svom ako ja nemam mlijeka da pije od druge zene mlijeko. Za donaciju ne znam da li ce mi biti to much jos se i testirati na sve te bolesti uz malu bebu i pitanje kao prvorotkinja kako ce to kod mene ici, hoce li biti mlijeka za moje dijete, a kamoli viska.

Par cura mi je reklo da im ta krema bas smrdi i nije mi bilo jasno dok nisam tu manju otvorila 😆

• ReginaP
    08. Srpanj 2019. 09:59

Aurora, sretna vam godišnjica i želim vam ih još puno sretnih i lijepih 🥰

08. Srpanj 2019. 10:03

Aurora87

Jutro curke!
    Ja evo nastavila sa svojim spavanjem….ne znam koji mi je, dusa mi spava ovih dana…..zaspala jucer oko pola 8, probudila se u 10 i mm i janse prebacili u spabacu i do 9 ujutro…budila sam se stalno jer me sve boljelo, valjda od lezanja i jos sam se rostiljala jer sam silno zrljela spavati na stomaku a nisam mogla (nisam ni pokusavala, samo me ta zelja budila🤣).
    Inace, sto se tice tih odnosa s mojima, da, vrijeme je da postavim granice…vec sam ja njih debelo postavila u odnosu na ranije ali kad eto svejedno u 4 zida sama sa sobom patim zbog toga. Ali dobro, proci ce i to s vremenom. Hvala vam curke na podrsci😘.
    Izdajalicu sam planirala poslati mm-a da kupi ako bude bilo potrebe…ne znam, kuma mi s dvoje djece apsolutno nikakvih problema nije imala osim sto je s prvim koristila kratko one sesirice pa cu si kupiti njih za svaki slucaj a izdajalicu po potrebi. Ajd kao bit cu optimisticna sto se tice dojenja iako mi je to najveci strah koji imam oko cijele price s bebom.
    A stomak i grudi mazem nekim olival carobnim zlatnim uljem, a ostatak tijela s cime stignem. Strije sam dobila na grudima vrlo brzo jer su naglo porasle, a na stomaku zasad ne vidim nista… nekako ih ocekujem svejedno do kraja trudnoce…
    A danas imamo drugu godisnjicu braka🥰. Mm rekao da danas odmaram, da nista ne kuham i nece mi nista reci kud me vodi pa bit ce to neko lijepo iznenađenje izgleda😊. Samo mi je rekao da se za 16h malo docaram😁. Moram vam reci da su mi ove dvije godine s njim proletjele i bas nam je bilo lijepo….❤

Joooj kako slatko obavezno nam napisi sta ti je pripremio meni to bas slatko citati... Volim takva iznenadjenja.. 

kzeli
    08. Srpanj 2019. 10:09

Čitam Vas pa uskacem na temu , ja sam trbuh mažem s hipp uljem za bebe ima u sebi bademovog ulja i odlično mi je baš vam je hipp kozmetika na popustu u mulleru al nekih 20 kn je i inače mislim... Noge i bedra sam sa sa biobaza mama a poslije sa random što sam dohvatila imam strije od puberteta po bedrima al nisam dobila nove u trudnoći.

Frajla
    08. Srpanj 2019. 10:11

Aurora sretna godisnjica.
    I meni biobaza smrdi, neznam jesu takve samo te male (pokvarene?) ili sve. Zadnji put sam ju par put namazala, ovaj put nisam ni otvorila, prosljedila kolegici, ak joj pase nek maze, ako ne u kantu i dobro.
    Zadnji put sam se mazala bademovim uljem, kad me unatoc tomu poceo svrbiti trbuh presla na maslinovo. Na trbuhu nisam dobila strije, ali jesam na grudima i bokovima, nist strasno. Sad se rijetko sjetim namazati 🙈 ne svrbi jos i ne zateze, pa je valjda ok.
    Izadajalicu imam i planiram ju ovja put nositi u bolnicu. Vjerujem da su bolje elektricne, ali ti je za zene koje se bas izdajaju. Za ovako nekad si pomoci malo mislim da je prevelika investicija.... tako da je nebi ulagalo dok ne vidim da mi bas treba elektircna.
    Banka mlijeka-naravno da bi dala d aki djete hrane s doniranim mlijekom. U teoriji bi i donirala, ali kod mene izdajanje nije bas funkcioniralo, pa nist od tog sporta...

08. Srpanj 2019. 10:11

Eh da jutro cure DijMar sretno na pregledu javiii nam se... Ja danas koma sinoc umorna ko pas a nisam mogla zaspati bebac je kako god sam se namjestila imao svoj show i meni stalno u glavi da mu nesto smeta i onda sam se samo okretala i pokusavala namjestit na bok.. Pa mi onda utrne rame i probudi me bol uzaaaas pa onda na drugu stranu pa opet utrnem pa pred jutro neke nocne more i eto ja se nista ne naspavam a sinoc bas bilo ljepo za spavat jer je padalo pa osvjezilo.. Cini mi se da cu morat probat sa jastucima se nekako poduprijeti u krevetu jer mi zadnjih noci jakooo tesko spavati i budim se sva ukocena... I da ne pricam kako oko mene svi idu na more a ja sam koma sto se tice toga jer nemam mogucnost da idem i stvarno sam tuzna i u bedu.. Cak mi i mama ide u 8 mj u tuzlu vodi unuku na ona slana jezera a ja ostajem kuci.. Jooj bas sam koma. Pokusavam se trgnut iz tih losih misli al tesko mi je.. 

08. Srpanj 2019. 10:16

I ja imam tu od biobaze i meni je okej ali mislim da se one brzo pokvare jer sve nesto na biljnoj bazi zato i smrde jer moja zasad je jos okej a sestricna mi dala svoju i kaze mislim da nevalja i njena je smrdila tak po uzeglom. Ali ne sjetim se mazat s njom.. Mazem se poslje kupanja sa onim moosom od nivee jer sam to dobila i super mi je za kozu. Strije imam od puberteta po stomaku i nogama ali zasad ne izgleda kao da ce se pojaviti koja nova.. Nije mi to neka briga iskreno mene to nista ne smeta.. 

luce35
    08. Srpanj 2019. 10:18

Manich ti o bebi uvijek u muskom rodu, kladim se da je curica 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.