Svakako ću rješiti vađenje krvi i reci finoću za taj umor konstantni……Lolly i ti si danas okruglih 30 🥰 ti i ja skupa idemo tiskati 😂🙈
Sto se tiče odnosa kakvih god ja bas imam jezičinu 😂🙈
Bas znam odbrusiti i imam taj agresivni stav, odraz mojeg karaktera 🙈 nema sa mnom labavo. Sto se mame tiče ja i ona ko pas i mačka, godinama. Nisam se nikad libila reci ikome ista i zato su svi oprezni sa mnom i ako uđu u raspravu a ja uđem u onu za koju sam sigurna da su mi snažniji argumenti onda peglam do kraja 😂😂😂 svašta znam rec kao kritiku, naravno konstruktivnu ali nije lako podnijeti moj jezik. Ne bi ni meni bilo 😂😂😂😂
Tako je, punih 30.tjedana. Ne znam kako je sve to projurilo!
Što se tiče odnosa s mamom, bliske smo, čujemo se svaki dan, ali da se sto puta raspravljamo zbog nečega, bome jesmo. Imam jezik do poda i ne ustručavam se verbalizirati svoje misli. Sigurno će imati komentare i savjete o svemu, ali budući da ne živimo u istom gradu, ne očekujem pretjerano petljanje, kao ni na baka-servis. Takve su okolnosti. Svekrva mi je isto super žena, ali ni ona nije blizu tako da ćemo se snalaziti solo.
Svakako ću rješiti vađenje krvi i reci finoću za taj umor konstantni……Lolly i ti si danas okruglih 30 🥰 ti i ja skupa idemo tiskati 😂🙈
Sto se tiče odnosa kakvih god ja bas imam jezičinu 😂🙈
Bas znam odbrusiti i imam taj agresivni stav, odraz mojeg karaktera 🙈 nema sa mnom labavo. Sto se mame tiče ja i ona ko pas i mačka, godinama. Nisam se nikad libila reci ikome ista i zato su svi oprezni sa mnom i ako uđu u raspravu a ja uđem u onu za koju sam sigurna da su mi snažniji argumenti onda peglam do kraja 😂😂😂 svašta znam rec kao kritiku, naravno konstruktivnu ali nije lako podnijeti moj jezik. Ne bi ni meni bilo 😂😂😂😂
Tako je, punih 30.tjedana. Ne znam kako je sve to projurilo!
Što se tiče odnosa s mamom, bliske smo, čujemo se svaki dan, ali da se sto puta raspravljamo zbog nečega, bome jesmo. Imam jezik do poda i ne ustručavam se verbalizirati svoje misli.Sigurno će imati komentare i savjete o svemu, ali budući da ne živimo u istom gradu, ne očekujem pretjerano petljanje, kao ni na baka-servis. Takve su okolnosti. Svekrva mi je isto super žena, ali ni ona nije blizu tako da ćemo se snalaziti solo.
Uuuu ja bi bome mojoj svekrvi mogla odvest na cuvanje jer je na 15 min od mene i ona je od pocetka trudnoce govorila da ce ona uvijek pricuvati ali s obzirom na moju situaciju i sve to kako se odvilo sa mojim bivsim iako smo sada u kontaktu oko bebe i sve se cini okej i prijateljski moja mama je rekla kako ga nezeli ni blizu djeteta jer je govno.. Ne smijem joj ni reci da je upucen u sve sto se tice bebe u zadnje vrijeme iako naravno ni kune nije dao ili poslao.. Ja sam samo zeljela da se smiri i prihvati da ce postati tata a sve ostalo cemo rijesavat kad se beba rodi i vrlo je jednostavno ako zeli sudjelovati i biti u zivotu tog djeteta logicno je da ce nesto morati pridonijeti i ako se toga bude drzao ja sam s tim u redu i po meni je okej da vidja svoje dijete.
Hvala svima na cestitkama :) hvala Bogu sve je proslo i bolje od ocekivanoga...bilo je predivno sve, a susret staraca i upoznavanje je proslo odlicno..prezadovoljni smo i sad smo napokon muz i zena ❤❤❤
Evo ja danas otišla privatno na 4d. Beba savršeno zdrava,i preživahna. Za vrijeme pregleda se lupao nogom u glavu 😁🙄otišla sam jer me danima boli na lijevo ali na momente. On se nekako namjesti i iskoči i bolii. Nisko nosim pa zato. Pored svih problema privatnik mi kaže i da imam manje plodne vode. Kao dovoljno zasad ali bi on da je više u ovoj fazi. Ima li tko takvo iskustvo? Trudna sam 24+2 k mjere bebe odgovaraju,znači nema zastoja u razvoju.
I ja sam imala manje plodne vode, a nakon tjedan kaze doktor da je ima dosta. Kaze da to sve ovisi na dane
Jao nadam se da je tako,samo mi se gomilaju neke nove dijagnoze.Ma najbitnije je da je beba u redu 😊 hvala 🥰
Evo ja danas otišla privatno na 4d. Beba savršeno zdrava,i preživahna. Za vrijeme pregleda se lupao nogom u glavu 😁🙄otišla sam jer me danima boli na lijevo ali na momente. On se nekako namjesti i iskoči i bolii. Nisko nosim pa zato. Pored svih problema privatnik mi kaže i da imam manje plodne vode. Kao dovoljno zasad ali bi on da je više u ovoj fazi. Ima li tko takvo iskustvo? Trudna sam 24+2 k mjere bebe odgovaraju,znači nema zastoja u razvoju.
I ja sam imala manje plodne vode, a nakon tjedan kaze doktor da je ima dosta. Kaze da to sve ovisi na dane
Jao nadam se da je tako,samo mi se gomilaju neke nove dijagnoze.Ma najbitnije je da je beba u redu 😊 hvala 🥰
Meni je moj rekao da imam malo plodne vode i da je bebina glava manja za 2 tjedna naspram tijela, da bi to mogao biti zastoj u razvoju ali nisam pridavala previse brige jer znam da vole bubniti samo da te zabrinu, pa sam otisla po drugo misljenje kod privatnika i bilo sve u odlicnom redu. Naravno kad cujes ne bude ti svejedno ali cula sam svakakve price da nije u redu ovo da nije u redu ono, a na kraju se hvala Bogu bebe rode potpuno zdrave :)
Ja sam s godinama sve bolja i bolja s mamom.. ona je inace super i puna energije i zeli i doci i pomoci, ali nekad je jako tvrdoglava pa se pokacimo, a ja sam lajavica pa svasta kazem :D Kad rodim ce doci na tjedan ili dva kod nas cisto da mi pomogne malo i iskreno se veselim tome jer nekako mislim da ce nas to jos vise zbliziti iako smo obje svjesne da cu ja biti potencijalno zlocesta i nadrkana, al sta ce jadna samnom.. ali zato moja sveki zasluzuje svoju emisiju na tlc-u haha Je li vama normalno da jedna majka ne zeli doci posjetit svog sina? Na 2 i pol sata voznje smo jedni od drugih i ona dodje eventualno jednom godisnje kad idu na ili s mora pa svrate, a svekar dodje po 5-6 puta jer ima neke sastnake tako da nije da nema kako doci.. i onda kad mi dodjemo kuci cvili kako joj sin ne zivi blizu njih i place njemu da se vrati kuci i tako vec 10 godina.. inace zena je teeeski manipulator, mene je maltretirala jedno vrijeme i onda kad sam ju postavila gdje joj je mjesto je isla mom dragom plakat doslovno jer je valjda mislila da ce ga okrenuti protiv mene i tako mi s njom u krug vec 6 godina.. sve zna o svemu i jako je zlocesta i petlja se svuda i onda kad svima dopizdi i kazu joj nesto onda su suze i drama.. ko malo dijete.. sad sam u strahu da joj nece past na pamet doc "spremit" sve dok sam ja u bolnici jer je taj tip, a zapravo dolazi samo kopat po našim stvarima i razmjestat nam stvari - ne bi bilo prvi put jel :D rekla sam dragom ako cujem da ce doci dok mene nema da se mali i ja ne vracamo u stan.. nikad mi nece bit jasni takvi ljudi poput nje i sto misle postici
Ja sam s godinama sve bolja i bolja s mamom.. ona je inace super i puna energije i zeli i doci i pomoci, ali nekad je jako tvrdoglava pa se pokacimo, a ja sam lajavica pa svasta kazem :D Kad rodim ce doci na tjedan ili dva kod nas cisto da mi pomogne malo i iskreno se veselim tome jer nekako mislim da ce nas to jos vise zbliziti iako smo obje svjesne da cu ja biti potencijalno zlocesta i nadrkana, al sta ce jadna samnom.. ali zato moja sveki zasluzuje svoju emisiju na tlc-u haha Je li vama normalno da jedna majka ne zeli doci posjetit svog sina? Na 2 i pol sata voznje smo jedni od drugih i ona dodje eventualno jednom godisnje kad idu na ili s mora pa svrate, a svekar dodje po 5-6 puta jer ima neke sastnake tako da nije da nema kako doci.. i onda kad mi dodjemo kuci cvili kako joj sin ne zivi blizu njih i place njemu da se vrati kuci i tako vec 10 godina.. inace zena je teeeski manipulator, mene je maltretirala jedno vrijeme i onda kad sam ju postavila gdje joj je mjesto je isla mom dragom plakat doslovno jer je valjda mislila da ce ga okrenuti protiv mene i tako mi s njom u krug vec 6 godina.. sve zna o svemu i jako je zlocesta i petlja se svuda i onda kad svima dopizdi i kazu joj nesto onda su suze i drama.. ko malo dijete.. sad sam u strahu da joj nece past na pamet doc "spremit" sve dok sam ja u bolnici jer je taj tip, a zapravo dolazi samo kopat po našim stvarima i razmjestat nam stvari - ne bi bilo prvi put jel :D rekla sam dragom ako cujem da ce doci dok mene nema da se mali i ja ne vracamo u stan.. nikad mi nece bit jasni takvi ljudi poput nje i sto misle postici
Uffff koja svekrva, ja imam tanke zivce i kazem sve sta mislim pa ne znam kako bi se onda slagala da imam takvu svekrvu.
Mi zivimo na katu iznad sveki ali zena je super i ne smeta nam. Malo smo imali problema u pocetku dok se nije navikla da joj se sin oženio i da ima svoj život, ali sada je sve super!
Doće i meni mama kad rodim malo mi pomoći da se priviknem par dana, ona jedva čeka a i mii. Mužu ne smeta nitko, a super se slažu jer je ona baš osoba koja ne zabada nos u ničije stvari, sve joj je super i ništa joj nije teško. Tako da jedva čekamo 😊😊
Meni su i mama i tata davno umrli tako da s te strane nista. Sveki zivi 150 km od nas i ne petlja se u odgoj, ok je zena, vidimo se par puta godisnje, cujemo jednom tjedno i ok.
Svekar je umro prije skoro 4g tako da se sami snalazimo oko svega.
Aurora, ne znam sto bih ti uopce rekla, ispadne da su nam ponekad prijatelji i partneri puno bolja obitelj od roditelja i brace i sestara. Zao mi je jer vjerujem da ti nimalo nije svejedno kad si svjestan toga koliko ti ulazes u neke odnose, a to ti se ne vraca, pogotovo od tako bliskih clanova obitelji. Kod nas je takva situacija kod dragog, uopce njegovi nemaju potrebu doci, a kad mi dodjemo u Os onda je poceo spavat kod nas jer ga gnjave s gluposti i upravljali bi mu zivotom. A brat mu se javlja samo kad nesto treba i kad bi se zalio, u zadnjih 5 godina nas je jedan jedini put pozvao k sebi dok smo u Os, a dolaze naravno kod nas 2 puta godišnje da prespavaju kad idu s mora i na more i to je to.. iako bi ja najsretnija bila da mi takvi ni ne dolaze
Marinaaaa, kod nas je ista stvar, nekad imam osjecaj da se moj muz bolje slaze s mojom mamom nego sa svojom :D valjda bas zato sto ga ne pila i totalna suprotnost je njegovoj mami
Sortiraj odgovore
Najstariji