Cure, jutro! Da li ste vi vec razmisljali o izdajalici i proucavali koju bi si uzeli?
Kengurica ja ju ne mislim uzeti, ne znam ni kako ce ici to s dojenjem tako da cu je uzeti od svoje prijateljice jer ju je ona kupila i nikad koristila, naravno ako mi bude trebala.
Noemi ja se mazem sa Alverde losionom od pocetka poce u sebi ima ulje sezama, soje i ricinusa.....zapravo je losion ali malo masniji i ne masti mi odjecu. Odlican je. Puno ti ovisi od koze i tekucine. Koza se na taj nacin hidratizira, ali elasticnost koze zaista je jedinstveno kod svakog i ima zena koje su sve i svasta stavljale pa opet popucale.
Nego ja sam jutros gledala jednu blogericu koju orati , ustvari njezin porod i imala takvu navalu emocija i plakala citav video. 😂🙈 Ne od straha vec zato jer cu uskoro ici i ja i imati svoje ☀️ u rukama.
Ja sam dosad s onom kremom biobaza koju dobijes u dm paketu za trudnice. Nakon tusiranja samo trbuh njome namazem. Sad sam kupila i neko malecko bademovo ulje jer ga isto ne mislim za nista nego trbuh koristiti pa kombiniram. Ostatak tijela mazem nivea mlijekom ili po vrucini ničim. Tek sam 20+3 pa nisam mjerodavna djeluje li to.
Julie ja isto necu kupovati jos, mozda bi uzela prije poroda, vidjet ću, iako je tad prerano. A zasto, zato sto u Njemackoj ova koja je kod nas 1100kn ima za 600kn. Pisat cu neki popis pa vidjeti tamo na kraju trudnoce.
Joooj, ti sad vec sitno brojis, dva mjeseca. Mogu zamisliti uzbudjenje.
Ja sam i u prvoj trudnoci i sada redovito mzala maslinovim uljem, u prvoj mi je stomak bio ogroman i nista, a sad je puno manji i pukla sam iznad pupka. Ta mazanja bojim se nisu od velike koristi
U početku se mazala samo melemom, a zadnja 2 mjeseca s Bio oil. Ok mi je, ali isto mislim da to ovisi o tipu kože i da nema garancije.
Ja sam si uzela Biobaza mama, ima ulja u sebi, a nije mi premasna kao čisto ulje. Iako ponekad kad se sjetim nakon tusiranja dok je koža mokra stavim bademovo ili baby ulje samo na stomak. Jedino što sam primjetila da ova Biobaza što sam dobila u DM-u mi malo ima miris kao po uzeglom ulju 🤷
Ja se mazem sa cim stignem. Imam onu biobazinu kremu i jos neka 2 ulja kao protiv strija pa koristim to, ali ne zbog strija nego zato jer mi je koza na nogama suha, a i na trbuhu zna biti suha ako se dugo ne namazem. Nemam jos nijednu striju, a ako ih i budem imala ne dira me to previse, kako bude bude 😊
Uzivajte u ovom osvjezenju, ja sam presretna sto je malo zahladilo 😊
Jutro! Mi smo jako uzbudjeni jer se spremamo na 4d 🤩
Mazem trbuh isto sa Biobazom, ali imam strija od prije tak da se samo nadam da nece doci nove posto mi je koza podlozna tome 😔 ostatak tijela namazem sa nekim Eveline losionom koji predobro mirisi 😊
Izdajalicu planiram uzeti, jos ne znam kakvu, vjerojatno neku rucnu jer zelim imati sve spremno da u slucaju potrebe ne treba jurit po ducanima...
Sortiraj odgovore
Najstariji