Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    08. Srpanj 2019. 10:11

Aurora sretna godisnjica.
    I meni biobaza smrdi, neznam jesu takve samo te male (pokvarene?) ili sve. Zadnji put sam ju par put namazala, ovaj put nisam ni otvorila, prosljedila kolegici, ak joj pase nek maze, ako ne u kantu i dobro.
    Zadnji put sam se mazala bademovim uljem, kad me unatoc tomu poceo svrbiti trbuh presla na maslinovo. Na trbuhu nisam dobila strije, ali jesam na grudima i bokovima, nist strasno. Sad se rijetko sjetim namazati 🙈 ne svrbi jos i ne zateze, pa je valjda ok.
    Izadajalicu imam i planiram ju ovja put nositi u bolnicu. Vjerujem da su bolje elektricne, ali ti je za zene koje se bas izdajaju. Za ovako nekad si pomoci malo mislim da je prevelika investicija.... tako da je nebi ulagalo dok ne vidim da mi bas treba elektircna.
    Banka mlijeka-naravno da bi dala d aki djete hrane s doniranim mlijekom. U teoriji bi i donirala, ali kod mene izdajanje nije bas funkcioniralo, pa nist od tog sporta...

08. Srpanj 2019. 10:11

Eh da jutro cure DijMar sretno na pregledu javiii nam se... Ja danas koma sinoc umorna ko pas a nisam mogla zaspati bebac je kako god sam se namjestila imao svoj show i meni stalno u glavi da mu nesto smeta i onda sam se samo okretala i pokusavala namjestit na bok.. Pa mi onda utrne rame i probudi me bol uzaaaas pa onda na drugu stranu pa opet utrnem pa pred jutro neke nocne more i eto ja se nista ne naspavam a sinoc bas bilo ljepo za spavat jer je padalo pa osvjezilo.. Cini mi se da cu morat probat sa jastucima se nekako poduprijeti u krevetu jer mi zadnjih noci jakooo tesko spavati i budim se sva ukocena... I da ne pricam kako oko mene svi idu na more a ja sam koma sto se tice toga jer nemam mogucnost da idem i stvarno sam tuzna i u bedu.. Cak mi i mama ide u 8 mj u tuzlu vodi unuku na ona slana jezera a ja ostajem kuci.. Jooj bas sam koma. Pokusavam se trgnut iz tih losih misli al tesko mi je.. 

08. Srpanj 2019. 10:16

I ja imam tu od biobaze i meni je okej ali mislim da se one brzo pokvare jer sve nesto na biljnoj bazi zato i smrde jer moja zasad je jos okej a sestricna mi dala svoju i kaze mislim da nevalja i njena je smrdila tak po uzeglom. Ali ne sjetim se mazat s njom.. Mazem se poslje kupanja sa onim moosom od nivee jer sam to dobila i super mi je za kozu. Strije imam od puberteta po stomaku i nogama ali zasad ne izgleda kao da ce se pojaviti koja nova.. Nije mi to neka briga iskreno mene to nista ne smeta.. 

luce35
    08. Srpanj 2019. 10:18

Manich ti o bebi uvijek u muskom rodu, kladim se da je curica 🤣🤣🤣

• Noemi1
    08. Srpanj 2019. 10:30

Ja se s bademovim uljem mazem i sve sto obucem nakon toga mi je masno i ne mogu skinut to ulje s odjece 🙁 a u dmu sam dobila tu biobazinu kremu koja smrdi 😂 bit ce da dijele smrdljive kreme trudnicama, e paa kad dobiju jecmenac nek se ne cude 😂 znaci ne postoji carobna formula protiv strija osim dobrih gena 😐

08. Srpanj 2019. 10:32

luce35

Manichti o bebi uvijek u muskom rodu, kladim se da je curica 🤣🤣🤣

Hahahhahaha da znam da ce tako biti i susjeda moja uvjerena da je to njen pajto i stalno u muskom rodu i kazem ja njoj bit ce nama kad nam pajto pokaze ribicu na sljedecem uzv hahhah... 

Julie
    08. Srpanj 2019. 10:34

Kengurica bome jos malo, srpanj ce proletjeti i onda ide finish  🙈🙈🙈
    Fritula ja sam za donaciju uvijek, u bilo kojem obliku. Da li bi da pije moje dijete izdojeno ne znam, nisam o tome nikad razmisljala. Recimo sto se tice dojenja to je za mene bas intiman cin i vjerujem da bi se osjecala ocajno da vidim svoje dijete na sisi druge majke. Onaj osjecaj nemogucnosti, ocaja i razocaranja da nisi ti taj koji tu vaznu funkciju obavlja nego netko umjesto tebe. Vjerujem da na to ne bi pristala. 
    Aurora sretna vam godišnjica braka  🥂😍

fritula
    08. Srpanj 2019. 10:42

Aurora sretna godisnjica!
    Ja taman krecem na pregled. Centar grada, 11 i 15. Drz te mi fige se da necu upasti u guzvu i da cu naci parking iz prve!

• ReginaP
    08. Srpanj 2019. 10:44

joj mene je svekar jucer pilao zasto mi ne zelimo doci na par dana na more dok su oni na moru i pitam kad idu kaze 18.8. i lijepo covjeku objasnim da se ne osjecam ugodno ic na more 2 tjedna pred termin i on se uvrijedio hahahah nisam mogla vjerovat

08. Srpanj 2019. 10:49

Tu sam citam vas al mi se neda pisati, nesta sam bezvoljna vec 2 dana nista mi se neda, valja kako se ovo vrijeme minja pa i ja..
    Aurora87 sretna ti godisnjica 
    Ja sam mazala sa biobazom, pa sam presla na neko bademovo al nemazem se cesto i trbuh mi je popuco odozdo ima par crta al sam i dalje lina mazati, sise su mi popucale u pocetku dok sam ja skuzila sta se desava one popucale al nista strasno, tako da se ne sikiram uopce.. Ovo za mlijeko nezz kako bi,al postoji mogucnost da bi dopustila da zena druga podoji tada ako ja nisam u mogucnosti al bi naravno ja nastavila dojiti ali dns to vise ni nedaju da druga zena doji necije dijete tako da se ne bojte nece vam niko dojiti dijete, prije nije bilo ad mlijeka pa su zato druge dojile.. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI