Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Srpanj 2019. 18:48

Aurora samo se ti izjadaj... Kad se sjetim koliko sam ja jadna u pocetku kukala boze koliko sam jadna i nesretna bila i nisam se ni mogla veselit bebi niti ista uh sad bi si samar lupila zbog toga. Ali toliko mi je bilo lakse podjeliti ovdje sve s vama i toliko podrske i savjeta sam dobila da sam samo bila jaca svaki dan. I ja imam trzavica u familiji ni kod mene nisu bas nesto da ce itko pitat ej kako si sta ima...pita moj brat jer nije tu vec na terenu u njemackoj pa ona svaki vikend pise ili zove i uvijek pita ili mamu za mene ili mene ako tipkamo... Ali svi ovi koji su tu nitko ne pita nista valjda misle kuci sam sa mamom ne radim nista pa sta ce i pitati uopce.. Moja mama je okej ali evo neki dan smo se jako posvadjale i nisam bila ljuta vec povredjena a to mi je gore sto puta. Razumijem ja nju da se ona nekad zapita kako cemo mi sada jer ja necu moc raditi i slicne fore ali da zna ubost tamo di najvise boli e to bas zna... Al ono posvadjamo se ja se maknem iz kuce i poslje kao da nista nije bilo. 

luce35
    07. Srpanj 2019. 19:02

Moja mama daje savjete, ako na prvu ne prihvatim povuce se, svekrva isto tako. Zbilja nemam sto prigovorit.
    Kad rodim mama ce biti s nama, to se kod nje podrazumijeva a mi nemamo nista protiv. Moci cemo se posvetiti bebi, ona ce kuhati i peglati i super. S prvom bebom bi nam u noci dosla u sobu, presvukla bebu i dala mi na podoj, kasnije nosila dok beba bljucne i bilo nam super. Kasnije je to muz preuzeo 😀. Ja sam bila kronicno iscrpljena od mastitisa i temperatura, zbilja su me spasili njih dvoje.

• ReginaP
    07. Srpanj 2019. 19:24

Aurora, draga moja za tango je potrebno dvoje. Meni je jako dugo trebalo da prihvatim da nije dovoljno da ja nešto želim i da forsiram odnos ako druga strana nema tu želju. Samo bezveze se istrošiš emotivno, a ništa ne postignes. Pokušaj prihvatiti da su nažalost one takve i da se neće promijeniti. Održavaj s njima odnos koliko moraš, ali si isto postavi neke granice.. Ne zbog njih nego za svoje dobro.. Takvi ljudi ionako ne vide problem i samo okrecu vodu na svoj mlin 

PatyDi
    07. Srpanj 2019. 19:56

Uh baš sam pokrenula lavinu s mamama  Ali da, nekako nam je lakše kad izbacimo neke stvari iz sebe, pogotovo ovdje di nas nitko ne osuđuje, jer zapravo, najlakše je pokazivati prstom u drugoga, a na to nitko nema nikakvo pravo. 
    Moja mama isto jedva čeka da dođem doma i da mi pomaže kad rodim, ali isto tako njene su riječi "bit će kako ti kažeš" i vjerujem da se neće petljati dok malo sumnjam u tatu koji se inače voli miješati, pa je kod nas on kao vegeta (mama će ga stopirati ako počne) hahaha i zato moj dečko kaže da je moja mama primjer kakvi roditelji trebaju biti  
    Kao što Regina kaže, nema smisla forsirati nešto kad vidiš da druga strana nije zainteresirana, a takav slučaj imam sa svojom sestrom....evo danas joj je rođendan i ja prvo planirala napisat neku srcedrapajuću čestitku, da je malo drmne jer je zadnji razgovor završio napeto, ali nakon što sam pola sata odtulila svoje, samo je dobila kratko i jasno čestitanje...

PatyDi
    07. Srpanj 2019. 20:30

Uuuu evo i kod nas napokon kiseeee 🤗🤗🤗
    I svjezeg zraka 🤩🤩🤩
    Kak je kod vas? Jel pogodilo malo jace negdje? Citala sam da je u dosta krajeva bila tuca...

Frajla
    07. Srpanj 2019. 20:37

Felicita cestitam.
    Renata sretno s urinokulturom.
    Kod nas se nitko ne petalja, em smo oboje mrgudi, em smo daleko. Ok odnose sa svima imamo, a isto jako rijetko dolaze. Najvise nam dode muzeva sestra i od mog brata cura (zena). A naravno da znaju kukati kad cemo mi doci tamo, kao dugo se nismo vidili blabla.
    Kad sam rodila muz je uzeo mjesec dana slobodno, pa sam rekla mami da ne treba dolaziti. Ali se mm razbolio taj dan kad smo mi dosli iz bolnice, zavrsio u bolnici i onda je jos doma bio tjedan dana u "karanteni". Mama mi je dosla odmah sutradan i stvarno puno pomogla. Sad je rekla da cuva godisnji za zimu da dode pomoci ako cu sta trebati, pa budem jos vidila kako cemo se organizirati

luce35
    08. Srpanj 2019. 06:38

Dobro jutro, zahladilo malo pa se spava, ni 🦉🦉 nema 😀

Julie
    08. Srpanj 2019. 07:37

😂 tocno to Luce.....jutreko svima  ☀️

• Pikulica19
    08. Srpanj 2019. 08:02

Svako jutro budjenje mi je u 5h tak pola 6 bez obzira kad legnem i mogu vam reci da bas uzivam u jutru i ljencarenju 🥰 kako sam mal kod svojih skuham im kavicu i odpratim radni narod na posao i bas i njima cudno sto se ja ustajem tako svako jutro a ja jedva cekam da se netko od njih probudi 🤭 

• Pikulica19
    08. Srpanj 2019. 08:03

Dobro jutro curke 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.