Nego curke, kakav odnos imate sa svojim majkama? Jesu li tipovi koji se vole mijesati u sve i jedva cekaju kad rodite pa da zamisle kako imaju pravo odlucivati zajedno s vama ili cak umjesto vas? A ukoliko ih stavite na svoje mjesto se naljute i uvrijede?
Moja sva sreca nije takva, ali naravno da gledam opet neku emisiju na TLC 🤣🤣🤣 pa eto, potaknuta tim bedastocama da vidim jel ima kod vas takvih 🤔
Kod mene bi se prije tata vise mjesao nego mama, ona je cool 🤗
Svakako ću rješiti vađenje krvi i reci finoću za taj umor konstantni......Lolly i ti si danas okruglih 30 🥰 ti i ja skupa idemo tiskati 😂🙈
Sto se tiče odnosa kakvih god ja bas imam jezičinu 😂🙈
Bas znam odbrusiti i imam taj agresivni stav, odraz mojeg karaktera 🙈 nema sa mnom labavo. Sto se mame tiče ja i ona ko pas i mačka, godinama. Nisam se nikad libila reci ikome ista i zato su svi oprezni sa mnom i ako uđu u raspravu a ja uđem u onu za koju sam sigurna da su mi snažniji argumenti onda peglam do kraja 😂😂😂 svašta znam rec kao kritiku, naravno konstruktivnu ali nije lako podnijeti moj jezik. Ne bi ni meni bilo 😂😂😂😂
Moja mama ima dosta godina vec i sama je rekla da ona vise ne planira odgajat djecu cak je rekla da nije ni za cuvanje tako male unucadi tako da mislim da se nece mjesat u odgoj. Sve sto je dosad i savjetovala je bilo sasvim u redu i savjet cu uvijek poslusat ali nedam nikome da mi govori kako cu odgajati dijete pogotovo ne netko ciju djecu poznajem i vidim kako su ih "divno" odgojili. Cure kad vidim da ste u 30tom tjednu ja postanem nestrpljiva jedva cekam da rodim i upoznam ovo malo cudo.. Ali znate sto sam jos razmisljala.. Kako ce mi nedostajati beba u stomaku i ti pokreti njeni.. Sta vi mislite hoce li i vama to nedostajati?
Mi se danas uspavale do pola 10. Jucer bili s frendovima, s klincima do 10 navecer vani, izdivljali se u pjesku pa spavali ko bubice.
Mene ubi ova sparina, jedva sam skuhalani otisla u ducan i vec sam umorna ko da sam maraton trcala. Jos sad idem s kumom do cityja, malu ostavim u igraonici da nas dvije mozemobu miru kavicu popiti. Mm radi noc pa spava.
Sutra ujutro idem dati urinokulturu, drzite mi fige da nema nekih bestija. Sutra krecem piti i taj lijek. Samo da prodje, da nemam vise brige a tim.
Aurora ma da sigurna sam da cu se i ja brzo naviknuti da sada mogu maziti uzivo bebicu da nemoram vise maziti stomak samo evo ja nekako volim taj osjecaj trudnoce i osjecati bebu unutra... Sigurna sam da bih zeljela jos djece i da bih opet uzivala u svakom tjednu trudnoce... Ovo je divno dozivjeti... Nego jel vi uspijete snimiti bebaca kako se rita moj svaki dan posljepodne udara kao lud i bas se vidi van i kad krenem snimati staneee i tako me zeza cijelo popodne.. Kao da zna da ga zelim snimit i onda prestane
Aurora ma da sigurna sam da cu se i ja brzo naviknuti da sada mogu maziti uzivo bebicu da nemoram vise maziti stomak samo evo ja nekako volim taj osjecaj trudnoce i osjecati bebu unutra… Sigurna sam da bih zeljela jos djece i da bih opet uzivala u svakom tjednu trudnoce… Ovo je divno dozivjeti… Nego jel vi uspijete snimiti bebaca kako se rita moj svaki dan posljepodne udara kao lud i bas se vidi van i kad krenem snimati staneee i tako me zeza cijelo popodne.. Kao da zna da ga zelim snimit i onda prestane
🤣🤣🤣 ista stvar i kod mene! Kao da skuzi kad upalim kameru 🤣🤣🤣 Imam par snimaka, ali nije to onako kako izgleda bez kamere...
MonaLda, moras pratiti tu vodu, ali voda se obnavlja i zelim ti da do sljedeceg puta bude kako treba.
Marinaa, osim sto se ne debljas jesi bas aktivan vjezbac? Tako mi izgledas. Ja se ne debljam nis posebno, al se vidi da ne treniram nista nego sjedim puno.
Mene vec pocela zezati ledja u 21.tt pa sam ljuta na sebe da sam zapostavila vjezbanje zadnjih godina, a nisam se udostojila ni na neke trudnicke vjezbe ici. Kako ce me tek boljeti ledja sad kako ce trbuh rasti.
Dobivam ja kile, samo što se ne vide, imala sam 56kgkad sam zatrudnila sada imam 64kg, iako se to ne primjeti i ne znam gdje su te kile. Haha
Aktivno sam trenirala prije trudnoće, sada svaki drugi nekad cetvrti dan, kako stignem i kako mi paše. Zbog vrućina.. 🤦♂️ a to je jedina tegoba koju imam ti bolovi u donjem dijelu leđa, najčešće noću i ujutro 😖
Aurora ma da sigurna sam da cu se i ja brzo naviknuti da sada mogu maziti uzivo bebicu da nemoram vise maziti stomak samo evo ja nekako volim taj osjecaj trudnoce i osjecati bebu unutra… Sigurna sam da bih zeljela jos djece i da bih opet uzivala u svakom tjednu trudnoce… Ovo je divno dozivjeti… Nego jel vi uspijete snimiti bebaca kako se rita moj svaki dan posljepodne udara kao lud i bas se vidi van i kad krenem snimati staneee i tako me zeza cijelo popodne.. Kao da zna da ga zelim snimit i onda prestane
🤣🤣🤣 ista stvar i kod mene! Kao da skuzi kad upalim kameru 🤣🤣🤣 Imam par snimaka, ali nije to onako kako izgleda bez kamere…
Daaaaa ja imam na jednoj snimci samo na pocetku jako je udario ali to se na snimci nevidiii tako i onda bezveze.. Hajahha bas nas zezaju bebaci
Evo ja danas otišla privatno na 4d. Beba savršeno zdrava,i preživahna. Za vrijeme pregleda se lupao nogom u glavu 😁🙄otišla sam jer me danima boli na lijevo ali na momente. On se nekako namjesti i iskoči i bolii. Nisko nosim pa zato. Pored svih problema privatnik mi kaže i da imam manje plodne vode. Kao dovoljno zasad ali bi on da je više u ovoj fazi. Ima li tko takvo iskustvo? Trudna sam 24+2 k mjere bebe odgovaraju,znači nema zastoja u razvoju.
I ja sam imala manje plodne vode, a nakon tjedan kaze doktor da je ima dosta. Kaze da to sve ovisi na dane
Sortiraj odgovore
Najstariji